Valse juridische jihad tegen Wilders

Het is oorlog. Velen in het Westen beseffen het niet, maar wij leven in de Dar-el-Harb, het huis van oorlog. Dit in tegenstelling tot de Dar-el-islam, het huis van islam, waar vrede zou heersen volgens de islam, omdat islam vrede brengt, behalve voor de 280 miljoen doden van islam. Dat ook in landen met 100% moslims geen vrede heerst is duidelijk, dat islam een leugenachtige veroveringsideologie is blijkt daar al uit.

In islam is alles toegestaan om de oorlog te winnen. Liegen, bedriegen, valsspelen, bedreigen, beroven, verkrachten, verongelijkt janken en discriminatie blèren door de dader. Niks is islam te gek om de hele wereld te onderwerpen. islam betekent niet vrede maar onderwerping. Terwijl wij ons aan de Geneefse conventie houden, het oorlogsrecht respecteren en het vluchtelingenverdrag (als één van de weinigen), schiet islam ons lachend lafhartig in onze rug, misbruik makend van onze democratie om die te ondermijnen, van onze vrijheid van godsdienst om die af te schaffen, van de vrijheid van meningsuiting om ons de mond te snoeren.

En die eindeloze veroveringsoorlog wordt aangestuurd vanuit de moskee. Alle moskeeën dienen gemodelleerd te zijn naar de eerste moskee in Medina, het jihadcommandocentrum waar Mohammed zijn plundertochten plande was tegelijkertijd wapenopslagplaats, kazerne en shariarechtbank. islam is een alomvattend systeem om de maatschappij in te richten te ontwrichten. Met godsdienst of religie hebben bovenstaande functies van de moskee weinig uit te staan. Des te meer met de verspreiding van islam.

Alle zoetgevooisde islamapologeetjes zouden eens moeten beseffen dat met islam ook sharia komt. Ze kunnen dan wel beweren, misschien zelfs geloven, vaak zonder enige kennis van wat islam inhoudt, dat islam ook een religie is en alle religies vrede willen en lief zijn (waar halen ze die onzin vandaan, behalve dan van hun eigen projectie wat ze zich inbeelden dat islam zou zijn). Sharia en islam zijn onafscheidelijk. Want al die Groen Linkse huppelkutjes die islam staan te verdedigen, willen wel uit solidariteit een hoofddoek opzetten, maar zich niet laten stenigen of besnijden. Het besef zou moeten indalen dat het één niet komt zonder het ander. Overal in alle landen van de Dar-el-Harb prefereert een ruime meerderheid van de mohammedanen sharia boven democratie. Veertig jaar pogingen tot het integreren van mohammedanen hebben helemaal nada, niks komma nul opgeleverd, omdat het in islam expliciet verboden is te integreren; “Gij zult geen ongelovigen tot uw vrienden nemen”. Pats Boem en de deur is dicht. islam, in tegenstelling tot ons, stelt wel heel duidelijke grenzen, daar ligt 1400 jaar mohammedaanse jurisprudentie aan ten grondslag.

Moskeeën zijn bovendien ‘landmarks’, veroveringstekens, als een vlag in overwonnen gebied. Een monument om de islam zichtbaar te laten zijn in de Dar-el-Harb, zoals ook de hoofddoek dat is. Niet voor niets worden moskeeën gebouwd op de meest prominente plekken van de overwonnenen; Tempelberg, Aya Sofia, Ground Zero Mosque, Westermoskee, Utrecht Centraal. Niet voor niets zullen mohammedanen altijd eisen dat de minaret uitsteekt boven de omgevingsbebouwing, het is om de onderworpenen dagelijks te intimideren dat islam boven ze staat.

Met de gebeds oorlogs oproep verklaring, de azan, die verklaart dat er geen god is dan allah wordt aangekondigd dat andersgelovigen dan mohammedanen niet getolereerd zullen worden. Het stadsbestuur van onder andere Enschede staat toe dat islam wekelijks de oorlog verklaart aan alle niet-mohammedaanse Enschedeërs.

Het behoeft dan ook geen verbazing dat juist vanuit deze jihadcommandocentra de frauduleuze aangiftes tegen Wilders gecoördineerd zijn ingediend. Wetende dat moskeeën de kazernes van de vijand zijn waar onze ondergang bekokstoofd wordt, is het absurd dat er ook maar één getolereerd wordt. Het Nederlandse volk zou eensgezind op moeten staan en ze op een dag te lijf moeten gaan met hamer en beitel, moker en koevoet, semtex en bulldozers. Om ze op te ruimen zoals de Duitsers op een mooie avond hun muur afbraken.

Analfabete moslims die Pechtolds kenniseconomie komen versterken en de luier van zijn moeder verschonen zetten een kruisje op door vooraf door de politie (!) ingevulde en door PvdA-raadsleden vertaalde schriftvervalsingen om de enige politicus achter de tralies te krijgen die het openlijk aandurft om te protesteren tegen onze aanstaande slavernij onder het mohammedanisme.

1200 man in de as-soenah moskee die elk jaar met toestemming van Von Aartsen, islamitische sharia-straatmilities als in de beste tijden van de SA door Den Haag laat marcheren. Een moskee die er een sharia-rechtbank op nahoudt en zich daarmee onttrekt aan de Nederlandse wet. Die Nederlandse wet ondermijnt. Het is een totale absurditeit dat die moskee nog steeds bestaat. En wat te denken van de Eindhovense 9-11 moskee?

Waarom sluit onze overheid ons vijandig gezinde moskeeën niet? Waarom?

Dit, Elsevier, is intimidatie van hele simpele personen:

In de Al-Fatah-moskee in Tilburg werd gelovigen verteld dat de formulieren door iedereen ingevuld moesten worden. ‘Het bestuur heeft tegen ons gezegd dat de politie langskwam en dat het de bedoeling was een formulier in te vullen,’ zegt getuige ‘G’.

Een analfabeet, die hier gekomen is om gratis te vergrijzen (geef hem eens ongelijk) en onze computerindustrie een boost te geven, krijgt te horen dat die de politie op zijn dak krijgt als die niet tekent. islam heeft een immense horde idioten tot zijn beschikking om in te zetten. Stemvee mogen we het van de PvdA niet noemen, maar het PvdA  vertaal-raadslid heeft er geen moeite mee om ze in te zetten voor de juridische jihad tegen Wilders.

De Al- Fatah moskee heeft DOODleuk op de gevel staan: “De overwinning op de Christenen”, en maak daar maar de uiterst bloederige verovering van Constantinopel door de mohammedanen van. Want dat betekent ‘Fath’, ‘Fatih’, ‘Fatah’. Ze schreeuwen recht in onze bek dat we dood moeten, het staat op hun verdomde gevelsteen. En niet alleen op de gevelsteen van de Al-Fath moskee, maar op elke gevelsteen en islamitische school.

01

Het moet ophouden met het toegeven aan islam door politieke opportunisten en Collaborateurs. Nederlanders willen geen burgemeester van Rotterdam die twintig keer  per dag zijn reet opsteekt naar ons. Nederlanders willen niet de jihadi Marcouch in ONS parlement.  Nederlanders willen geen verzamelplaatsen van de vijand in ons land.

Het grote voorbeeld voor alle moslims liet ook zijn criticasters ombrengen. NRC:

01

‘Grappig’ dat het NRC dat een terroristische aanslag noemt, terwijl ze vol achter de islamitische terroristische juridische jihad-aanslag op Wilders staan. De NRC zijn een stelletje bescheten zeikerds die maar wat graag onze vrijheid uitleveren aan de islam en niet beseffen dat Wilders niet meer en niet minder is dan de dichters die Mohammed liet ombrengen.

Extreem beangstigend is het dan ook dat D66 en VVD Amsterdam de kruistocht jihad tegen islamkritiek hebben ingezet.

Elke partij Collaboreert inmiddels met islam. En dat is een stukkie erger dan de collaboratie met het nazisme, omdat islam een stuk erger is. Ik hoop met al mijn hoop dat de Collaborateurs hun gerechte straf niet zullen ontlopen.

 

 

 

 

Comments zijn gesloten.

10 Comments on Valse juridische jihad tegen Wilders

 1. Desktop doet het weer … 😉

  Like

 2. BertG. // 13/03/2016 om 08:20 //

  En Fubar, wat was het nou met je desktop.
  We waren zelf hier al een pc reparatie afdelinkje begonnen.
  Maar dat liep nog niet echt storm.

  Like

 3. Ik had het gelezen ja. Ik denk ook dat Republikein even moet solderen. 😉

  Stof, zoals ik al zei. Ik zet wel minimaal 1 keer per week de stofzuiger er op, maar dat helpt niet als dat ding 24 uur per dag als stofzuiger fungeert. Ik heb een oud huis, 1901, en dat krijg je niet helemaal schoon. De oplossing was dan ook om er even een compressortje op te zetten en hem schoon te blazen, voor welgeteld 9 euries, Ik zou het ook easy zelf kunnen doen en ik heb kasten vol gereedschap, maar er zit geen compressortje tussen. Ik had vorige week een muur weggehaald op zolder, omdat die in de weg stond voor mijn vaste trap naar mijn dakterras, dat was de limit voor de pc.

  Like

 4. Dan had ik dus gelijk met het computerprobleem !

  Like

 5. Like

 6. Ergens halverwege deze uiteenzetting de vraag: waarom sluit de overheid niet alle moskeen?
  Simpel om deze reden. …..De overheid maakt deel uit van een overeenkomst met wereld-handelsbelangen. En voor wat hoort wat dus moet de Turken die het Project ontwierpen niets in de weg gelegd worden. Er zal wel iets tegenover staan, zoiets met olie en of gas en nog wat andere belangen, maar zo zit het ongeveer in elkaar gestoken. En natuurlijk de onzichtbare elite die elk wereld gebeuren aansturen. Het pact met de duivel is een feit !!!

  Like

 7. Like

 8. Like

 9. Gerrit Tienkamp // 14/03/2016 om 01:10 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. Freija // 28/07/2016 om 20:50 //

  Islam zal nooit vrede brengen. Het is een doodcultus. Moslims steken dat zelf niet onder stoelen of banken, behalve als ze taqiyya bedrijven natuurlijk.
  Er zijn vijf soorten Jihad:
  1. Strijden tegen je eigen innerlijke zelf
  2. Strijden tegen Satan
  3. Strijden tegen de ongelovigen
  4. Strijden tegen de hypocrieten
  5. Strijden tegen corrupte Moslims
  Alle vijf zijn verplicht voor alle Moslims. Mohammed verklaarde dat jihad goed is voor Moslims, ook als ze het niet prettig vinden.
  Dus zodra de hindoes, joden, christenen, boeddhisten op zijn, gaan ze op elkaar los. Dat zie je overal gebeuren in moslimlanden. Wonderlijk dat je dat niet ziet als policor gehersenspoeld bent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: