Motie Bontes over beëindiging samenwerking politie en as-Soenah moskee aangenomen

https://twitter.com/Louis_Bontes/status/709749693136424960

Nu maar hopen dat die radicale salafist Von Aartsen, die zijn voorhuid in een met kafirbloed doordrenkt cederhoutendoosje bewaart, uitvoering geeft aan de motie. Zo niet, dan zal minister Van der Steur die over de politie gaat (veiligheid en justitie) zijn partijgenoot, de burgemeester die over de Haagse politie gaat moeten dwingen. Het is maar de vraag of dat door de moslimbroederschap geïnfiltreerde ministerie daar aan wil.

Von Aartsen die in zijn nopjes is met het kalifaat in zijn stad en nog net niet zelf mee loopt te scanderen als zijn favoriete jihadi’s “Dood aan de Joden” roepen. Von Aartsen die de voorkeur geeft aan de meest radicale imams:

vanaartsen2

Von Aartsen die er trots op is als zijn shariapolitie weer eens loopt te ramadanrellen. Von Aartsen die Kijkduin een verderfelijk blank oord vindt, maar er geen moeite mee heeft dat de Schilderswijk inmiddels etnisch gezuiverd is van Nederlanders:

In de buurt is tegenwoordig 91,3 procent van de geregistreerde inwoners van allochtone afkomst, meer dan in de Amsterdamse Bijlmer van weleer. Er leven 110 nationaliteiten. De vraag is of ‘de échte Schilderswijker’ nog wel bestaat. Als ie al bestaat, woont hij in ieder geval elders.

Von Aartsen bedankt zijn geliefkoosde Jodenhaters met het beste van het beste voor hun jihad waarmee ze alle Nederlanders verdreven hebben, want niets is goed genoeg voor de mohammedaanse übermensch:

De afgelopen tien jaar, vanaf de introductie van het begrip ‘Vogelaarwijk’, hebben het Rijk en de gemeente tientallen miljoenen euro’s gestoken in de vooral ruimtelijke verbetering van de Schilderswijk. Er kwamen parken, ondergrondse afvalcontainers. Werd daarvoor de openbare ruimte ingericht met de restjes uit het gemeentelijke depot, tegenwoordig is het straatmeubilair van duurzame ‘residentiekwaliteit’. Alleen het centrum van Den Haag kent nóg betere materialen. Trouw >>

Het probleem met mohammedanen als Von Aartsen is dat ze de Nederlandse wet niet erkennen en ik verwacht dan ook dat die hem naast zich neer zal leggen. En dan zie ik zijn partijgenoot van de aan Erdogan horige VVD nog niet ingrijpen. Bontes heeft even met zijn motie mogen zwaaien, maar zal na de verkiezingen niet meer in de Tweede Kamer terugkeren.

 

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Motie Bontes over beëindiging samenwerking politie en as-Soenah moskee aangenomen

 1. Horatius // 16/03/2016 om 16:48 //

  Deze Van Aartsen gedraagt zich als een NSB-burgemeester tijdens de vorige Bezetting.

  Hij is zo mogelijk nog linkser dan een andere VVDer; een zekere Dijkstal die onafgebroken Pim Fortuyn demoniseerde met de overbekende gevolgen.

  Hij is maar wat trots op de Schilderswijk waar de shariapolitie inmiddels de dienst schijnt uit te maken en waar de bromsnor (Kobus Kuch) iedere vorm van gezag heeft verloren.

  Een moslimenclave is een voorbode van grootschalige rellen, demonstraties, oproer en uiteindelijk het uitroepen van een Islamitisch Kalifaat.

  Bij deze wil ik Van Aartsen voordragen voor een plek in de hier halfjaarlijks te publiceren lijst van 10 prominente collaborateurs met de radicale Islam.

  Tegenstemmers kunnen zich melden bij de redactie (wel graag met steekhoudende argumenten s.v.p.)

  Like

 2. Peter Rissing // 16/03/2016 om 18:24 //

  Nogmaals en zonder mij op de borst te willen kloppen vraag ik ook hier aandacht voor dit, nu oude, verhaal van mij. Het geeft weer welk soort preken bij As-Soenah ten gehore worden gebracht. Beetje een taai stuk maar het geeft duidelijk aan wat, nog steeds, het ware standpunt van de islamisten is.
  https://ejbron.wordpress.com/2015/09/15/een-vreemdeling-zijn-en-blijven-ofwel-taqiyya-ontrafelt/
  Gezien de standpunten van Van Aartsen en zijn minachting voor de Nederlandse cultuur kan er inderdaad van een collaborateur gesproken worden. Iemand -in zijn machtspositie- die de in mijn verhaal omschreven ideeën niet met kracht veroordeeld, dient van ‘het heulen met de vijand’ van onze cultuur gezien te worden. Ik ondersteun zijn nominatie als collaborateur met de radicale islam daarom van harte.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Motie Bontes over beëindiging samenwerking politie en As-Soenah moskee aangenomen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: