‘Premie omhoog, tandarts terug in basisverzekering’

Het is nog niet zo ver, het is maar een voorstel. Als het door gaat krijgt u terug wat u 20 jaar geleden al had, alleen met dit verschil dat u inmiddels een keer of drie meer er voor betaalt. Met dank aan de privatisering, waardoor door marktwerking alles goedkoper zou worden volgens de leugenaars van de VVD.

Hoe meer geld mensen verdienen, hoe vaker ze naar de tandarts gaan, zo bleek maandag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Bij de hoogste inkomens hebben bijna negen op de tien mensen vorig jaar een bezoek gebracht aan de tandarts. Bij de laagste inkomens zijn dat iets meer dan zeven op de tien.

Via Facebook en metronieuws.nl werd door veel mensen verbolgen gereageerd op deze cijfers. ‘De tandarts moet weer terug in de basisverzekering, zelfs als de premie hierdoor omhooggaat’, vindt een overgrote meerderheid van de ruim duizend lezers die hun stem uitbrachten op een poll op metronieuws.nl. Metro >>

In 2007 werd Hoogervorst voorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zijn salaris in deze functie, van 420.000 euro per jaar, ruim twee ton meer dan de minister-president, leidde tot Kamervragen.

Sinds 2011 is Hoogervorst voorzitter van de IASB (International Accounting Standards Board) te Londen.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: