Timmermans bevestigt dat de EU een dictatuur is

1 juni 2005 stemde 61,6% van de Nederlanders tegen de EU-grondwet die Balkenende ons even later als verdrag van Lissabon alsnog door de strot stampte. Het Franse Nee bij hun referendum werd ook genegeerd en de Ieren werden gedwongen net zo lang terug te keren in het stembureau tot ze ja stemden. Na deze ervaring mochten de andere landen er niet meer over stemmen.

In Griekenland en Italië pleegde de EU een staatsgreep door de zittende premiers te verwijderen.

Omdat Papandreou een referendum wilde houden werd die vervangen door Papademos die de baas was van de Griekse centrale bank tijdens de toetreding tot de euro en die ook werkte bij … Goldman Sachs. Net als die Italiaan die op last van de EU Berlusconi verving, Monti.

Vorig jaar november werd in Portugal in eerste instantie de verkiezingswinnaar geblokkeerd om een regering te vormen. Hongarije wordt bedreigd om een hekwerkje, voor scheldpartijen wordt gebitsprobleem Verhofstadt ingezet en voor boetes capo Schulz. Omdat Polen geen eenzijdige staatsmedia wil zoals we die in Nederland kennen wordt daar ook tegen gedreigd.

The internet is no legal black hole, no free haven for hate speech.

Wat bedoelt Frans -trouwring- Timmermans met hate speech? Wat bedoelt Frans -mondkapje-  Timmermans met antisemitisme? Wat bedoelt Frans -tebbybeertje- Timmermans met islamofobie?

Vorig jaar zei leugenaar Timmermans er dit over:

Het ”eeuwenoude monster” antisemitisme steekt de afgelopen jaren weer de kop op, zei Timmermans. Islamofobie is een recenter verschijnsel, maar heeft ook een ”verwoestend” effect. Timmermans zei dat het controversieel is om deze twee onderwerpen samen te bespreken.

Hij noemde de opkomst van islamofobie een van de grootste uitdagingen voor Europa. Volgens Timmermans zijn mensen geneigd in crisistijd op zoek te gaan naar een zondebok.

Aan de verbale insinuaties, bekrompenheid, vooroordelen en discriminatie moet een einde komen, benadrukte hij. Iedereen moet het gevoel krijgen welkom te zijn in Europa en daar een veilig bestaan op te kunnen bouwen, aldus de vicevoorzitter.

Discriminatie

De coördinatoren krijgen de opdracht te zoeken naar manieren om discriminatie op grond van religie te bestrijden. Ze gaan direct aan Timmermans rapporteren. Wat slachtoffers tegen de coördinatoren zeggen, belandt ”direct” op zijn bureau. Nu.nl >>

islamofobie

Antisemitisme wandelt Europa binnen in de vorm van de door de EU van Timmermans binnengehaalde islam. Hét voorbeeld voor elke mohammedaan, Mohammed, sneed eigenhandig op één dag honderden Joden de keel door bij Khaybar, in de Europese grootsteden wordt de meerderheid van de pasgeboren jongetjes inmiddels naar deze perverseling vernoemd. De laatste dag zal voor islam niet aanbreken eer de laatste Jood gedood is. Islam is het grootste en oudste antisemitisme dat er rondspookt.

De vertrouwde Hadith (traditie opgedragen aan Mohammed), [zoals beschreven staat] in de twee vertrouwde verzamelde geschriften, Boekhari en Moslim, zeggen: “Het uur [van de Verrijzenis] zal niet aanbreken tenzij u tegen de Joden zult vechten. De Jood zal zich verbergen achter stenen en bomen. Dan zullen de stenen of bomen roepen: ‘O Moslim, dienaar van Allah, er zit een Jood achter mij, kom hier en doodt hem.’ Uitgezonderd de Gharqadboom [die stil zal blijven].” Daarom dat het geen wonder is dat u zoveel Gharqadbomen ziet groeien rondom de [Israëlische] nederzettingen en kolonies.”

Als de jezuïet Timmermans een probleem met antisemitisme zou hebben dan zou die islam Europa uit werken, maar dat gebeurt niet. De Duitsers bouwen wel een hek in Saoedi-Barbarije, zodat de ‘vluchtelingen’ alleen nog richting Europa kunnen, terwijl de EU al een jaar ouwehoert over hoe de invasie te stoppen, die alsmaar aanzwelt omdat je die met geouwehoer niet stopt en de EU dat ook helemaal niet van plan is zoals hun handelen bewijst.

01

Timmermans stelt islamofobie gelijk aan antisemitisme. Terwijl het islam is dat het antisemitisme weer naar Europa brengt. Het eerste is gerechte en onderbouwde kritiek op een ideologie die antisemitisme nota bene als één van zijn pijlers heeft. En het tweede is blinde haat tegen een ras/bevolkingsgroep. Maar Timmermans schuift het op één hoop, want zo kan die gemakkelijk ‘islamofoben’ beschuldigen van het ernstigste trauma waar dit continent onder gebukt gaat.

islam is not a religion

Als Timmermans hate speech wil bestrijden kan die beter zijn oor eens te luisteren leggen in de moskee om de hoek, waar de koran gereciteerd wordt.

Bv7JeBUIMAAr-fK

Maar dat zal Timmermans niet doen. Want deze uitspraak is maar op twee dingen gericht; EU en islam immuun maken voor kritiek zodat het nog lastiger zal worden beide te bestrijden.

Islamophobia was invented to silence those Muslims who question the Koran and who demand equality of the sexes. By Pascal Bruckner >>

De EU wankelt onder twee zelf veroorzaakte crises; de eurocrisis die nog steeds niet bezworen is en nu op Weimar-achtige wijze in de stroomversnelling gegooid wordt met 80 miljard ‘Draghi’s’ per maand wat onherroepelijk in een catastrofe zal uitmonden. En dan is daar de zelf gecreëerde invasie-crisis.

Het continent zal het wel overleven, de EU niet. Hoe blij we met dat laatste moeten zijn is maar de vraag en dat hangt er van af met hoeveel ellende het gepaard zal gaan, die implosie van Het Gedrocht. Imperial overstretch door een blaaskakende reus op lemen voeten zal geen lang leven beschoren zijn.

De EU, die voortzetting van het Derde Rijk, schurkt met graagte aan tegen het dictatoriale islamofascistische Turkije en staat op het punt een Anschluss te bewerkstelligen met het nazistische Oekraïne teneinde het felbegeerde Ostraum in te lijven. De EU is niet minder expansionistisch dan diens goede vriend het mohammedanisme, of de USSR van mijn part.

Er is een grens aan hoeveel weerstand de EU kan oproepen bij het volk. Op een dag zal het volk het juk afwerpen. Wordt dat onmogelijk gemaakt middels het middel van verkiezingen en referenda en de vrijheid van meningsuiting, dan zal die onvrede een andere weg vinden.

Dat de EU beseft dat ze dat zelf opgeroepen heeft en het dus niet het volk te verwijten valt als er geweld gebruikt gaat worden!

Fuck you Timmermans:

 

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: