RTL zet mojammerdaan in om Wildersproces te beïnvloeden

Eén dag voor het eerste deel van het tweede Wildersproces. Dat is vanzelfsprekend geen toeval, dat dient een doel. De waarheid doet er dan ook niet toe in het stuk, de boodschap des te meer.

Touria (37) over uitspraak Geert Wilders: Die man is gek

Dat is ordinair schelden, van mij mag je, maar het is wel een beetje vreemd om dat te doen als je jezelf beklaagt over precies hetzelfde.

Mijn zoontje van 8 kwam al vragen: ‘Mama, moet ik hier nu weg?’ Hij is al uitgescholden voor kut-Marokkaan. Dat kreeg hij te horen in de klas.”

Als je al iemand verwijten wil maken over “Kut-Marokkaan” dan moet je toch echt bij mijn vroegere huisarts zijn;

01

En dan weten we niet of dit specifieke jochie inderdaad een kut-Marokje is. Marokjes van acht kunnen zich gruwelijk gedragen. De moeders van deze prinsjes willen dat zelden inzien. Maar we kennen allemaal filmpjes van ventjes op die leeftijd die halssnij gebaren maken en uitspreken dat ze hier binnenkort in de meerderheid zullen zijn.

‘Mama, moet ik hier nu weg?’

Ai ai ai, hoe smerig tendentieus, insinuerend en heel erg bezijden de waarheid, deze zielige kreet van een arm kind, waarvan niemand kan controleren of dat kind dat daadwerkelijk gezegd heeft of dat de moeder het liegt. Een kreet die in het stuk niet van een kanttekening voorzien wordt of gerectificeerd. Wilders heeft dat nooit gezegd. Ik wel. Ja, ik zou graag alle Marokkanen weg  hebben. Maar Wilders heeft altijd duidelijk aangegeven dat het hem gaat om criminele Marokkanen. Dat dat ook bijna alle Marokkanen betreft, ligt aan de Marokkanen en niet aan Wilders. Als je bedenkt dat de pakkans in Nederland nog geen 4% is en dat van de mannelijke Marokkanen tussen 18 en 25 iets van 60% met justitie in aanraking geweest is dan vergt het niet heel veel fantasie om te bedenken dat bijna élke Marokkaan wel met justitie in aanraking geweest is.

We hebben een gigantisch Marokkanenprobleem. Zelfs de PvdA ontkent dat niet gezien bovenstaande uitspraken van prominente PvdA politici.

“Het probleem met Wilders is dat hij té ver is gegaan. Hij is een grens over gegaan door te zeggen dat wij Marokkanen, en dus ook ik en mijn twee kinderen, hier niet welkom zijn.”

Daar gaan we weer, dat heeft Wilders niet gezegd. RTL had, als ze fatsoenlijke journalistiek zouden bedrijven deze vrouw tegen zichzelf in bescherming moeten nemen. En door dat niet te doen, maken ze zichzelf er ook niet geloofwaardiger op. Zelfs bij Joop gaan ze niet zover. Het is dezelfde frame die Aboutaleb gebruikt: ” mijn arme oude vader die twee banen had om hier te overleven en zoveel aan dit land heeft bijgedragen, vroeg me; moet ik nu het land uit?” Zwamkouserij van de bovenste plank natuurlijk van de man die twintig keer per dag [ 20 … !] zijn reet opsteekt naar ons om in conclaaf te gaan met Mekka. Onder diensttijd dus. WTF ! Abou zijn pa heeft overigens alleen maar slechts aan ons land bijgedragen, want Abou zijn pa was/is imam en verspreidde dus de islam. Vergis u niet. Abou is heel wat meer thuis in islam dan die doet voorkomen.

“Wat wil hij nou? Ons uit ons huis sleuren en naar Marokko sturen? Er zijn al zoveel Marokkaanse jongeren die het tegenwoordig moeilijk hebben. Die het lastig vinden om hun plekje te vinden en die op springen staan.

Uit huis sleuren nog wel. Nog even en we hebben razzia’s. Je gaat een beetje over the top mevrouwtje. Herhaalkolder. “Er zijn al zoveel Marokkaanse jongeren die het tegenwoordig moeilijk hebben.” Ah, gossie. Moet ik nu medelijden hebben jammerkut? Dat ze weigeren hun school af te maken, dat ze zichzelf [ ! ] onmogelijk maken in deze maatschappij. Omdat hun moeders -jij-  weigeren ze fatsoenlijk op te voeden. Omdat hun ouders -jij- van dag één islam bij hun inrammen wat ze volkomen onverdraaglijk maakt naar iedere niet-moslim toe.

“En die op springen staan.”

En dat komt door Wilders of door de kafir in het algemeen waar mohammedanen sowieso van door het lint gaan. Maar aan de mohammedaan ligt het nooit. Zelfreflectie is onbekend. Altijd ligt het aan de ander. Het is niet zo moeilijk hoor, als jij mee wilt doen hier en integreren dan krijgt iedereen een faire kans, maar dan moet je wel willen.

Jij, als moeder had je bijvoorbeeld aan kunnen passen door niet met de vlag van allah, die Jodenster voor vrouwen, op je hoofd rond te lopen. Maar jij onderscheidt jezelf bewust van de in Nederland ‘normale’ vrouwen ook al kwam je hier al op je derde levensjaar wonen. Jij moet laten zien dat jij speciaal bent. Anders. En dan vind je het gek dat je zoontje behandeld wordt als ‘anders’. Jij, laat zien dat je tot een ‘hors-categorie’ behoort. Een reine vrouw, die door de islamitische verkrachters en slavenjagers niet tot oorlogsbuit genomen mag worden in tegenstelling tot al die ongehoofddoekte vrouwen. Want dat is waar die hoofddoek van jou voor staat.

Wilders’ uitspraak is voor sommigen een trigger richting het kwade. Ze gaan gekke dingen doen of reizen naar Syrië af, omdat ze toch al buiten de boot vallen.”

Ze reizen naar Syrië af vanwege Wilders.

nothing

 

 

Comments zijn gesloten.

8 Comments on RTL zet mojammerdaan in om Wildersproces te beïnvloeden

 1. Republikein // 18/03/2016 om 03:52 //

  Hij is goed.
  En de RTL?
  Ik kijk nooit, omdat RTL=Bertelsmann=Reuters!
  En dat is niet goed.

  Like

 2. Ik ook niet hoor Rep, ik kwam ut stukkie tegen op twitter, dat vind ik wel een grappig medium.

  Like

 3. Horatius // 18/03/2016 om 13:14 //

  Gezien de uitspraken van een aantal prominente PvdA-politici moet het al heel gek lopen of Geert Wilders wordt vrijgesproken op alle punten van de aanklacht.

  Marokkanen duiken traditiegetrouw al bij voorbaat in de rol van slachtoffer. Bij criminaliteit, bij hun z.g. discriminatie op de arbeidsmarkt en zelfs na het plegen van een terroristische aanslag.
  Martelaren voor de goede zaak; het verspreiden van de islam via het meeliften met de Syrische vluchtelingen of desnoods via het bomvest of de bomgordel.

  Een aantal van deze kansenjongeren is in Syrië op excursie geweest als ‘hulpverlener’ en zijn daarna weer naadloos opgenomen in de Wajongregeling. Als vanuit Syrië de opdracht wordt gegeven voor een gecoördineerde terroristische actie in een aantal West-Europese steden komen zij weer in beeld. Helaas voor hun bezorgde ouders ontfermen zich daarna 72 maagden over deze religieuze idealisten.

  Is dit stemmingmakerij of is dit volledig in de lijn van de waarschuwingen van de AIVD?

  De Marokkaanse gemeenschap zou zich zelf serieus de vraag moeten stellen waarom zij een ronduit slechte reputatie heeft in ons land. Is dit uitsluitend te wijten aan Geert Wilders of wijzen de misdaadstatistieken onverbloemd uit dat zij in feite parasiteren op de verzorgingsstaat en het milde strafklimaat?

  Waarom geen of nauwelijks dergelijke problematiek met de Chinezen of de Surinamers?
  Waarom kies ik zelfs liever voor een Turk als buurman maar zeker niet voor een Marokkaan?

  Dit moet een oorzaak hebben en die oorzaak zou kunnen liggen in het feit dat er een zekere vorm van inteelt plaats vindt binnen de Marokkaanse gemeenschap. Als neven en nichten veelvuldig met elkaar in het huwelijk treden kan dit gevolgen hebben voor de geestelijke stabiliteit van het nageslacht.
  Dat er verdacht veel Marokkaanse jongeren een Wajonguitkering genieten omdat zij lijden aan bepaalde vormen van schizofrenie is een publiek geheim dat alleen aan de hulpverlening (o.a. Bureau Halt) bekend is.

  De volgende conclusie is op zijn plaats:

  Zelfs de IS heeft problemen met onze Marokkanen vanwege hun aangeboren gebrek aan discipline en nu hanteren ook zij de volgende interne richtlijn: minder Marokkanen in Syrië!

  Like

 4. Horatius:
  “Zelfs de IS heeft problemen met onze Marokkanen vanwege hun aangeboren gebrek aan discipline en nu hanteren ook zij de volgende interne richtlijn: minder Marokkanen in Syrië!”

  Verdomd ja, dat is een schitterend argument. Die moeten we wat vaker gebruiken 😉

  Like

 5. Dus de vader van Ahmed Aboutaleb was niet iemand die Nederland heeft helpen opbouwen maar Nederland door zijn werk als imam heeft helpen afbreken! Dat is een groot verschil. Hij hoeft voor mij niet terug naar Marokko, hij mag ook hier naar de gevangenis vanwege het mede plegen van misdaden tegen de menselijkheid.

  Like

 6. Horatius // 18/03/2016 om 18:56 //

  Fubar:
  Ik heb dit argument inmiddels doorgestuurd naar de advocaat van Geert Wilders.

  Like

 7. Ik ben mijn tijd vooruit. ik had hem al op 6 maart staan !

  Like

 8. Hier nog eentje van 10 maart !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: