Gooi heel Molenbeek plat

De Morgen:

Volgens buurtbewoners verbleef Abdeslam al maanden op dit onderduikadres en kon hij er ongemoeid over straat lopen.

Al die gematigde geweldig geïntegreerde moslims die onze cultuur komen verrijken wisten al tijden waar die zich bevond en waren niet van plan om de ongelovige honden wiens uitkeringen en huizen ze wel met graagte ontvangen dat te vertellen. Tussen al deze volgers van de verkrachtende roverhoofdman was er niet één bereid om met de kafirs samen te werken.

Later, zo maakt de politiek ons nog steeds wijs, als wij vergrijsd zijn en in een verzorgingstehuis opgeborgen, dan hebben we ze nodig om onze billetjes te pamperen en dan zullen ze dat wel met graagte doen. Vijftig jaar nadat de eerste mohammedanen onze landen binnenkwamen haten ze ons nog steeds zoveel dat ze een massamoordenaar in hun midden schuilhouden en de pers en politie met stenen bekogelen als hij gearresteerd wordt.

De journalisten die ter plekke verslag uitbrachten, kregen het laat op de avond zwaar te verduren. Ze werden lastiggevallen door buurtbewoners.

De staatsmedia blijft volharden dat alle moslims slachtoffers zijn van ons, terwijl die bewoners de dader actief beschermden en hem een heldenaftocht gaven onder luid gejuich.

HLN:

De omvangrijke aanwezigheid van de politie en de media in Molenbeek naar aanleiding van de grootschalige antiterreuractie, is blijkbaar bij enkele heethoofden in het verkeerde keelgat geschoten. Agenten werden uitgejouwd en journalisten gingen met gevandaliseerde voertuigen naar huis.

Er heerst een gespannen sfeer en er wordt meermaals ‘fils de pute’ naar de agenten geroepen.

Doorbraak:

Er is iets rot in de gemeente Molenbeek

Dat is hét verhaal in het verhaal. Voor die inwoners van Molenbeek is Abdeslam niet ‘de vijand nummer 1’, hij is juist een held. Hun held, die tussen hen verstopt zat in het huis van een bekende geradicaliseerde familie – in een sociale woning van de gemeente Molenbeek (zoals in De Morgen staat, en Franstalige bronnen al hadden gemeld). Zo wordt de karikatuur volledig. De strijder Abdeslam krijgt een erehaag als hij gewond wordt afgevoerd. Hoeveel meer tekens hebben we nodig om in te zien dat in Molenbeek een hele groep inwoners zich afzetten tegen onze maatschappij, ons samenlevingsmodel, onze manier van leven, tegen ons. Ik vraag me af of de Vlaamse media die de actie gecoverd hebben, VTM zelfs live, of ze van het gejoel en de stenen ook beelden hebben. Die heb ik tot nu toe enkel op de RTBf gezien.

Abdeslam is gevat, maar in Molenbeek spelen op straat jongetjes ‘Abdeslamke’ en willen de grote held zijn die in Parijs aanslagen pleegde en vier maanden uit de handen van de politie wist te blijven.

Het is al jaren bekend, maar toen Van Amerongen dat openlijk uitsprak kreeg hij een beroepsverbod aan zijn broek en was het veiliger voor hem om naar Zuid-Amerika te vertrekken.

Het kan feitelijk niet zijn dat de politiek zich niet bewust is van het islamprobleem in onze landen. Tenzij ze hun oren hebben afgesneden en hun ogen dichtgestompt, moeten ze zich er wel van bewust zijn dat ze een vijfde colonne hebben binnengehaald. In plaats van er iets aan te doen door bijvoorbeeld een actief remigratieprogramma op te zetten, sluit Mark Rutte gisteren een deal waarbij de Ottomaanse invasie vrij spel gegeven wordt.

De bewoners van heel Molenbeek faciliteren en ondersteunen terrorisme op het moment dat ze Abdeslam schuilhouden. In plaats van dat die hele wijk platgegooid wordt en elke inwoner het land uitgezet wordt voor het actief ondersteunen van terrorisme, kunt u er vanuit gaan dat er een zoveelste logen- en gogen traumaprojectje voor opgezet zal worden om ze nu nog meer bij de samenleving te betrekken.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Gooi heel Molenbeek plat

  1. De media is door en door rot en corrupt ,op FB zitten wij in een groep genaamd “de Soenens doctrine” naar de naam van Bjorn Soenens ,de ‘hoofdredacteur van de rooie Stasizender VRT

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: