Eindelijk, Frankrijk zet leger in tegen islam

ISIS knul laat kuil graven om alle online afleveringen van de dagelijkse standaard soefi in te begraven

Frankrijk gaat zijn grenzen laten bewaken door het leger. Daar waar een leger voor is als je aangevallen wordt. Terwijl Rutte de Ottomanen uitnodigt tot ver voorbij de poorten van Wenen, posteert Frankrijk 5000 soldaten aan de grens om de politie te ondersteunen die al sinds 13 november vorig jaar de grens bewaakt. En dat is al heel wat langer dan de uitzonderingsclausule van twee maanden die de EU daar voor heeft, maar daar hoor je diezelfde EU niet over, die willen geen heibel in Schengen en zwijgen het dood.

De grensversterking komt na een waarschuwing van internationale politieorganisatie Interpol, die vreest dat andere mogelijke terreurverdachten zullen proberen het land te verlaten na de arrestatie van de 26-jarige Abdeslam afgelopen vrijdag. Eerder kwamen er berichten naar buiten dat Abdeslam met een groep van 90 man naar Europa zou zijn teruggekeerd om aanslagen te plegen. Abdeslam is overgebracht naar een zwaarbewaakte gevangenis in Brugge. Elsevier >>

Vorig jaar sloot Frankrijk ook al 160 moskeeën omdat het wapenopslagplaatsen en jihadcommandocentra zijn. Dat kan onder de noodtoestand die Frankrijk heeft uitgeroepen na Bataclan en die nog steeds van kracht is. Logisch dat Frankrijk de moslimterroristen uit jihadstaat Molenbeek buiten de deur wil houden, maar ondertussen steunt 16% van alle Fransen ISIS. En kan alleen het leger nog het aan islam verloren gegane Franse grondgebied terugveroveren.

The army has made contingency plans for the “reappropriation of national territory”, meaning to win back control of neighbourhoods where the population become hostile to the security forces and where guns are easily obtainable, according to the source. Telegraph >>

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Eindelijk, Frankrijk zet leger in tegen islam

 1. De fransman toont tenminste over een juist beoordeling vermogen te hebben .Evenals enkele Oost Europese staten. Maar Merkel ,Rutte en de rest van de EU blijft een zielige vertoning.Waarschijnlijk is het makkelijker voorover gebogen staan om Erdogan aan zijn gerief te helpen

  Like

 2. Zo zou het in Nederland ook moeten zijn.

  Like

 3. Frija // 24/03/2016 om 08:22 //

  De monnik Hilarion voorspelde dit in de 15e eeuw:
  “The people of the peninsula of Europe will suffer by needless wars until the Holy Man comes. The Lion will come from a high mountain in the enlightened nation. Then will the people of the half-moon of the tribe of Agar overrun many nations towards midnight and commit many atrocities. They will stay three years destroying everything. Yet, in the third year, will one of the unconquerable Eagles who reigns over the enlightened nation between the Rhine and the North sea, with a great army meet them by the mouth of the River Rhine and, in a fearful battle, almost entirely annihilate them.”
  Het ziet er dus naar uit dat Frankrijk ons uiteindelijk zal bevrijden van de zonen van Hagar, de meesten van ons zullen dan al gedood zijn door de mensen van de halve maan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: