Stille tocht voor Mocro-maffia onder politiebegeleiding en allah akbar

Of: Stille tocht voor afgehakt Marokkaans kwajongenshoofd in Amsterdam, want dat is waar de tocht eindigt, op de Amstelveenseweg, hier om de hoek, waar het kwajongenshoofd gevonden werd, met die typische dode en bloederige mohammedaanse blik in de ogen.

Want, Nabil Amzieb, ooit de drager van het hoofd, was toch slechts een kwajongen. Volgens het Parool stond hij niet te boek als grote crimineel. Dat het concurrerende deel van de Mocro-maffia, of waren het Antilianen, daar anders over dacht en hem in ieder geval belangrijk genoeg achtte om een wat ver doorgevoerde vorm van lobotomie op uit te voeren, deert verder niet. Als de politiechef het over kwajongens heeft, terwijl het zware criminelen zijn (in het voetspoor van Mohammed), dan doet het lokale sufferdje dat ook.

Commentaar was er op de politiebegeleiding voor de uitvaart van, aspirant Hells Angel lid, en top-crimineel Sam Klepper jaren geleden. “De route leidde zelfs langs het hoofdbureau van politie en de klokken van de Westertoren werden geluid.”

En nu de stad inmiddels in handen is van de mohammedaanse maffia regelt diezelfde politie weer het verkeer:

Komende zondag wordt er door de familie van de vermoorde Amzieb een stille tocht georganiseerd. Iedereen is welkom om zich om 12 uur op het Museumplein bij de tocht aan te sluiten. Daarna zal gelopen worden naar de Amstelveensweg, de plek waar het hoofd van Amzieb vorige week gevonden werd. De stoet zal daar rond 15.00 uur aankomen.

De gemeente is in overleg met politie en organisatoren over eventuele verkeersmaatregelen. Er is nog geen zicht op het aantal deelnemers, aldus de woordvoerder. Parool >>

De politie die het niet nodig vond om gelijk beelden van de koppensneller te verspreiden. Ze hadden hem tenslotte vriendelijk verzocht zichzelf te komen melden.

De politie deed aanvankelijk een beroep op de man om zichzelf te melden. Later is besloten de bewakingsbeelden alsnog openbaar te maken.

Net zoals Eberhard van der Laan het niet nodig vond het hoofdkwartier van deze afdeling van de Mocromaffia, sishalounge Fayrouz, te sluiten. En ook nu, nu de koppen over straat rollen, kan die tent na 3 maanden gewoon weer open. Kwestie van, voor de -nieuwe-  eigenaar om even de juiste woorden op papier te zetten:

Shishalounge Fayrouz blijft nog zeker drie maanden dicht. Dat zei burgemeester Eberhard van der Laan vanmiddag bij de commissie Algemene Zaken. “Fayrouz zal niet opengaan als er geen vertrouwenwekkend nieuw plan ligt van de oude of nieuwe eigenaar.” Voorafgaand aan de eventuele heropening van de lounge zal Van der Laan met buurtbewoners gaan praten.

Praten. Praten schijnt Van der Laan nogal veel te doen. En volgens Eberhard is dat heel succesvol. Na Keulen zei die het volgende:

In Duitsland is wat achterstand in het integratiedebat. Ik geloof dat ze in Duitsland nu een schrik hebben die we vijftien jaar geleden al hebben gehad.”

Daarnaast geeft de burgervader aan dat hij zich “suf praat” met jonge teruggekeerde Syriëgangers. “Er worden een heleboel lelijke dingen gezegd over thee drinken, maar ik vind in dit opzicht de dialoog het belangrijkste”, verklaarde Van der Laan. Hij wil salafistische organisaties dan ook niet verbieden.

En:

“Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, aldus Van der Laan.

“Zonder dat ik het aannemelijk kan maken denk ik dat het uitgesloten is. Ik denk dat het in Amsterdam heel erg duidelijk is dat je lief met elkaar moet zijn en dat we grenzen stellen.

Terwijl inmiddels de koppen over straat rollen.

Van der Laan begrijpt niet dat de mohammedanen die zich hier gevestigd hebben geen Amsterdammers zijn, en ook nooit zullen worden. Mohammedanen zijn maar aan één ding trouw; islam, de ummah. Het is net als in Molenbeek waar Abdeslam zich vrijelijk kon bewegen, omdat een mohammedaan nooit een mede-mohammedaan aan zal geven bij de ongelovige honden.

Van der isLaam gelooft nog in de ‘dialoog’, terwijl de fans van Nabil ‘allah akbar’ roepen op de plek waar zijn hoofd voor het laatst gezien werd. De kreet die voor 280 miljoen mensen op deze wereld het einde van hun leven betekende, waarschijnlijk het laatste dat ze hoorden.

De kreet, die wordt gescandeerd bij de jaarlijkse genocide op 150.000 christenen door islam.

De kreet, die wordt gescandeerd bij onthoofdingen.

De kreet, die wordt gescandeerd vanaf de minaretten “De minaret, een hoge elegante ronde of vierkante toren diende als uitkijkpost voor het leger.” Van een beslist islam-onkritische bron.

De kreet, die moslimitische verkrachters gebruiken voor ze een klein meisje misbruiken in naam van allah.

De kreet, die de mohammedaanse invasanten schreeuwen als ze de grenshekken in Macedonië en Calais bestormen.

De moordenaarsuitroep die ons allen doodwenst, de strijdkreet van een onverdraagzame oorlogstheologie  die werelddominantie nastreeft, de koppensnellersslogan, die als het aan Van der isLaam ligt vrij spel heeft in Amsterdam.

Over mijn lijk !

 

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Stille tocht voor Mocro-maffia onder politiebegeleiding en allah akbar

 1. marij // 21/03/2016 om 09:09 //

  Wat een aandacht voor deze ex crimineel. Als het echt zo`n brave jongen was geweest, dan zou het geen bekende van de politie zijn geweest. Mooi opgeruimd toch? Vooral doorgaan met het opruimen van jullie eigen rotzooi.

  Like

 2. Ik moest het even opzoeken, Edward Voûte was de burgemeester van Amsterdam tussen 1941 en 1945, hij is daarna ook niet gevierendeeld, dus wat kan Van der Laan overkomen? Politie en Gemeentebestuur van Amsterdam zijn gekend om hun lakse houding. Terwijl in Friesland nog wat verzet was ging de sterke arm der weg in Amsterdam er toe over om actief mee te werken met het afvoeren van de joden, kennelijk is niet alleen al het personeel van toen na de bevrijding gewoon blijven zitten, maar is ook de mentaliteit gebleven.

  In 1945 was het excuus om burgemeesters niet te veroordelen een hele handige zet, namelijk als zij er niet hadden gezeten dan zou er een vriendje van de Duitsters op die plaats zijn gaan zitten. Wat het excuus van Van der Laan zal zijn als hij verantwoording moet afleggen, dat is nog onbekend. Het zal niet veel goeds zijn.

  Like

 3. BertG. // 21/03/2016 om 14:41 //

  Het zijn toch altijd bekende van de politie.
  Ondanks dat ik hier al meer dan een halve eeuw rond loop, heeft de politie toch echt geen flauw idee wie ik ben of waar ze mij van zouden moeten kennen.
  Maar wordt er een Marokkaan opgepakt, vermoord of noem maar wat op, dan is het altijd een bekende van de politie.
  En maar zeiken dat ze een beetje scheef aangekeken worden, hoe zal dat nou komen.
  Misschien er eens voor gaan zorgen dat de politie je niet kent ergens van.
  Maar dat komt nou weer net niet even bij die gasten op in hun hoofd.
  Als ze net de 12 zijn gepasseerd zijn het al bekende van de politie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: