TURKIJE STAAT ACHTER DE ISLAMITISCHE VOLKSVERHUIZING!

Ingezonden. Door: Florac Bosch

Islamitische volksverhuizing richting Europa heeft nu een nieuwe vorm gekregen! Na de Gast arbeiders, gezinsherenigers/vormers, economische vluchtelingen drama krijgen we nu een nog grotere ramp: Asiel migratie in de vorm van een complete volksverhuizing! Ze proberen via allerlei wegen, hoe dan ook naar Europa te komen! Er is een eenrichtingsverkeer aan de hand bij deze islamitische volksverhuizing!.

Dit is de stervende staat Europa! Val van Troje en Trojaans paard, zo niet het Europa van vandaag; velen hebben al hun poorten afgebroken.
Moslims migreren niet naar een andere Islamitische land, niet naar een rijke moslimland, ze kiezen niet voor een land die zelfde taal religie en cultuur heeft, ze gaan niet naar de rijke golfstaten, ze willen maar naar Europa?!
Bovendien Moslims die massaal Europa binnenlopen, noemen Europa een “Kafir land” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Europese cultuur. islamieten kiezen dus een vijand land als hun nieuwe broedplaats!

Het is pure grootheidswaanzin miljoenen moslims daartoe uit te nodigen. Uit meest islamitische landen stromen nog honderden miljoenen ongeschoolde migranten en zogenaamde asielzoekers, voor wie hier geen werk is, naar ons uitkeringsparadijs. Turken en Arabieren willen in Europa hun infrastructuur verder uitbreiden en van daaruit wordt de omringende bevolking verdreven dankzij nieuwe golf van moslim migranten: Nu krijgen we 188.665.000 Islamitische inwoners van Pakistan! Ze willen ook via Turkije naar afvallige Europa binnen..!
Ook uit Pakistan begint het aantal moslims naar Europa fors toe te nemen. Pakistaanse migranten komen vooral via de overwegend islamitische land als Turkije binnen. Terwijl EU bedrog miljarden pompt naar Turkije, staat Turkije juist achter de Islamitische volksverhuizing! Veel Pakistaanse moslims krijgen deze kans om te ontsnappen aan armoede en werkloosheid in hun eigen land. Van deze migranten zijn de 99% islamitisch.

OVERBEVOLKING!

Niet alleen 190 Miljoen van Pakistan, ook 169.772.364 moslims van Bangladesh zijn aan de beurt!
Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door, als ze in EU land verblijfsvergunning krijgen, gaan ze meteen naar hun heilige herkomstland om jongere vrouwen uit te kiezen. Islamitische loverboys versnellen op deze manier hun invasie in europa: een Moslim vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 18 huizen hebben voor haar kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.
Niet alleen Pakistan, maar ook Bangladesh is hopeloos overbevolkt geweest. Uiteraard geldt de plaag van de overbevolking ook voor de andere landen in dat gebied.. Onder de islamitische volkeren heerst een grote overbevolking probleem.. De overbevolking drijft de mensen intussen ook zonder natuurcatastrofes tot migratie en de migratie leidt tot bloedige botsingen…

Nog meer islam -> nog meer overbevolking

Nog meer genocide op minderheden (christenen , ongelovigen, boeddhistische minderheden in Bangladesh)
Als het overschot jonge mannen de 30 % overstijgt dan kan het vormen van een veroveringsleger gaan beginnen en zal binnen korte tijd een niet islamitisch buurland worden overvallen zo is het altijd gedaan en zo zal het gaan daar is de overbevolking ook voor bedoeld het fokken van strijders om de wereld te veroveren.
Als je geen grote overschotten fokt dan kan je de her populatie van de wereld natuurlijk vergeten de imam en de geleerden zijn niet gek wij zijn dat door niet te willen zien wat ze doen en hoe ze het doen.
Migratie richting Europa!
Verblijfsvergunningen, huizen, stemrechten en gratis uitkeringen geven aan de moslims veroorzaakt nog een grotere migratiegolf…
Het gevaar van de Islam is niet alleen de hoeveelheid moslims in Europa, maar hun bereidheid om de radicalen te willen gehoorzamen.
Die bereidheid kan met geweld tegen henzelf worden afgedwongen, zoals we kunnen waarnemen in de moslim voorsteden van de grote Europese steden.
Het begint met het rekruteren door de Islamisten van randgroep jongeren, die door hen een status als verdedigers van de Islam krijgen toebedeelt.
Ze mogen alles wat de Islam verbied toch uithalen, maar dan wel tegen de ongelovigen.
moslims in europa worden ingezet als hoeders van de Islam, en moeten jonge moslim vrouwen en meiden erop wijzen dat hun westerse kleding en gedrag niet door de beugel kan.
Nu wilt Turkije eenmaal de grenzen van Europa oversteken, verder niks!. Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschappij een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stond,,

EEN HERHALING VAN DE INVASIE VAN BYZANTIJNSE RIJK DOOR DE MOSLIM.

Turkse dictator Erdogan bevestigt verovering EU via immigratie door moslims!
Erdogan: “Spoedig zullen wij hen (Eu landen) met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, Duitsers en Fransen en alle anderen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. ..”

1071: Toen moesten deze Turken nog even afwachten, terwijl hun immigratie net als nu gewoon doorging. Even later is het rijk verzwakt, in het oosten van klein Azië (huidige Armenië en Koerdistan) ontstonden aantal nomaden enclaves, Christelijke bevolking nam sterk af, toen de Turken grens bij de Van Meer konden oversteken, vielen niet alleen de Turken binnen, ook miljoenen Moslims van hele regio. Als gevolg, complete Islamitische volksverhuizing en verval van hele Christelijke beschaving tot de poorten van Wenen…Nu hetzelfde verhaal: Grote vijand van de Christenen organiseert hier zijn infiltranten en onderdrukt gelijktijdig de christenen van Turkije. Eerst sturen islamitische landen miljoenen mensen het land uit omdat ze niet in staat zijn hen een behoorlijk bestaan te bieden en vervolgens proberen ze er een vijfde colonne van te maken. Kijk om u heen, overal, in ieder moslimgestuurde land worden christelijke mensen verjaard, vermoord en getreiterd. Met name in het Midden-Oosten, in landen als Libanon, Turkije, Syrie en Egypte lijden christenen, worden zij vervolgd, geterroriseerd en verjaagd.

MIGRANTEN KOMEN ALS VIJAND BINNEN!

Allah Akbar schreeuw hoor je al op de booten: vluchtelingen nog op de zee, zeggen dat ze naar een kafir (vijand) Land gaan! Deze moslims komen dus als vijand binnen!
Dit is dus een gecamoufleerde moslim invasie!!
Binnenkomende Moslims zijn heel erg agressief opgesteld!
De reactie van de gevestigde Europese orde lijkt onthutsend veel op de vele ontkenningen van het gevaar van de opkomst van de Moslims in de jaren ’80, 90. Ondanks de vele dreigementen van ISIS, AL Qaeda, Turkije, Nusra en Moslimbroeders, de openlijke doelstellingen van Moslim leiders, het snel toenemende aantal misdaden en aanslagen in Europa, de Allahu Akbar schreeuwende migrantenmassa’s die de grenzen bestormen, weigeren ‘onze’ leiders al deze bedreigende ontwikkelingen ook maar één moment voldoende serieus te nemen.

Het recept van de meest effectieve oorlog tegen het Westen ooit is even simpel als geniaal: laat de bevolking voortdurend beelden en foto’s zien van kleine, zielig kijkende kindertjes, hun nette moeders en sympathiek ogende vluchtelingengezinnen. Het resultaat mag er zijn: hele hordes autochtone vrijwilligers staan op de perrons de treinen met migranten op te wachten met voedsel, water en andere hulpgoederen, en in Nederland ook nog eens met complete gezangen met de tekst ‘wees welkom in mijn land’.

Dit is tegelijkertijd de geniaalste oorlog aller tijden als het allerlaatste, meest schaamteloze misbruik van menselijk meeleven ooit, dat bovendien mede mogelijk wordt gemaakt door de voortdurende leugens van bijna alle Europese politieke partijen en nieuwszenders. ‘De beste oorlogsstrategie is een vijand ongemerkt zo te manipuleren, dat hij zichzelf stapsgewijs vernietigt en zo mogelijk ook nog eens zijn eigen graf graaft,’…
‘Al geruime tijd worden hele volken op deze manier strategisch zo gemanipuleerd, dat ze zich op grond van misleidende schijnmanoeuvres ongemerkt zelf vernietigen.
Helaas hebben nog maar weinig autochtone Europeanen hun sluipende zelfvernietiging door middel van massa immigratie in de gaten.
In realiteit wordt er en etnische oorlog tegen hen gevoerd, waarin de zogenaamd hulpbehoevende vluchteling de gecamoufleerde ‘munitie’ is.

De douane in Duitsland en op de Balkan hebben inmiddels een groot aantal pakketten onderschept met zowel valse als echte Syrische paspoorten, waarmee duizenden immigranten snel tot ‘Syrische vluchtelingen’ kunnen worden omgetoverd. Met die status is toegang tot Europa verzekerd, zo weten ook de vele mannen uit Afghanistan, Pakistan, Irak, Libië, Soedan en andere moslimlanden.
ISIS werft nieuwe volgelingen onder de 62 miljoen Moslims die reeds in Europa zijn aangekomen of nog onderweg zijn. Nu het eenmaal zover is gekomen is het niet langer de vraag of, maar wanneer deze terroristen in Europa met behulp van messen, auto’s, zelfgemaakte bommen en andere wapens bloederige aanslagen gaan plegen op treinen, stations, winkelcentra en andere plaatsen waar de autochtone Europeaan zich nu nog veilig waant.

 

Comments zijn gesloten.

40 Comments on TURKIJE STAAT ACHTER DE ISLAMITISCHE VOLKSVERHUIZING!

 1. Alles gebeurd via de baarmoeder, vermeerderen, soldaten kweken, en uiteindelijk de oorlog.

  Like

 2. Like

 3. Horatius // 22/03/2016 om 11:51 //

  Na deze aanslagen in BRUSSEL zou het van wijsheid getuigen om met onmiddellijke ingang de grenzen te sluiten voor ALLE vluchtelingen, ongeacht hun signatuur.

  Like

 4. Het klinkt niet prettig in de oren, maar voor een site als Fubar of Fenixx is dit de tijd om te ‘scoren’, hetzelfde als ‘Keulen’! En wat ziet mijn oog ? NIKS, riente, nada ! Dat is wat ik bedoel met regie, beleid en inspelen op situaties. Dat is er dus niet. Bij de anderen is het overigens niet veel beter. Het is allemaal totaal amateurisme. Ondanks dat de site Fenixx sterk verbeterd is zeg ik, dat je dan beter met Jette Klijnsma in de groentetuin werken (grapje) !
  Jullie moeten iets doen aan beleid, doel, media enz. en niet luisteren naar (eigen) mensen, die nog in de jaren 70 zitten m.b.t. deze vraagstukken.

  Like

 5. Like

 6. Horatius // 22/03/2016 om 16:39 //

  De Marokkaan Klaver weet maar één ding; de Islamisering van West-Europa ligt op ramkoers.

  Maar het gaat dit sujet nog niet snel genoeg naar zijn zin dus vandaar zijn oproep om minimaal nog dit jaar 100.000 asielzoekers hier in Nederland op te vangen.

  Nederland als een groot Molenbeek met alle fatale gevolgen van dien; een moslimenclave als schuilplaats voor terroristen die daar ongehinderd onder dekking van de Mensenrechten hun voorbereidingen kunnen treffen voor bloedige aanslagen.
  Interneren van teruggekeerde Syrië-strijders is geen optie want men moet de dialoog gaande houden met deze jongeren.

  Intussen gaat de invasie van vluchtelingen gewoon door ondanks de inspanningen van de Italiaanse kustwacht die het druk heeft met het oppikken van de bootvluchtelingen en vervolgens afleveren in Italië zelf, waarna men de invasie zonder problemen kan voortzetten richting Duitsland en Nederland.
  De twee enige landen in geheel Europa die hun grenzen weigeren te sluiten op bevel van slechts 1 persoon; de ‘verlichte’ dictator Angela Merkel.

  Die grenzen zouden gezien de recente aanslagen in Brussel onmiddellijk gesloten moeten worden met de volgende reden; West-Europa is geen veilig gebied meer en is in feite in oorlog met de IS. Wij kunnen de vluchtelingen niet langer garanderen dat zij hier veilig zijn want niemand in West-Europa is zeker van zijn leven.

  Alhoewel de kans dat er in Molenbeek of in de Haagse Schilderswijk een zelfmoordaanslag zal plaatsvinden uiterst gering is. Tenslotte wonen daar de vrienden van Klaver, Spekman, Van der Laan, Van Aartsen en andere prominente collaborateurs met de radicale Islam.

  GOOI DE GRENZEN DICHT!
  (Voor een veilig en Islamvrij Nederland).

  Like

 7. wauso // 22/03/2016 om 12:15 // Bewerken
  Het klinkt niet prettig in de oren, maar voor een site als Fubar of Fenixx is dit de tijd om te ‘scoren’, hetzelfde als ‘Keulen’! En wat ziet mijn oog ? NIKS,
  ————

  Heb je ooit gezien dat ik voor 14.00 begon?

  wat verwacht je, dat ik helemaal niet meer slaap?

  Kijk ff naar de tijd van deze post schat. het loopt tegen vieren, ik slaap ook 8 uur.

  Ik heb de freaking fucking mazzel dat ik aan huis werk en mijn eigen tijd in kan delen. (dat was misschien wel de belangrijkste reden dertig jaar gelden om eigen baas te worden)

  en ja ik ben een nachtmens en geen ochtendmens. het varieert nou eenmaal he. Wanneer zie je nachtmensen ochtendmensen aanvallen?

  Ik ervaar het dagelijks andersom. Als ik een afspraak met een buro-kut moet maken krijg ik standaard te horen dat zij ook om 9.00 begint, de armzalige doos.

  Zal ik het dan maar eens zeggen: de godsgloeiende tiefus voor de ochtendmensen die altijd maar weer eisen, net als die teringmohammedanen, dat ik me aan hun aanpas.

  Ik klaag niet dat mensen om 7.00 opstaan. moeten ze zelf weten, maar loop dan ook niet te jammeren over mijn bioritme dat al zeker 25 jaar hetzelfde is, dat ga je toch niet veranderen.

  voorlopig ben ik zo ongeveer 24/7 met die takke-islamisering bezig. en zie ik jou alleen maar commentaar geven als de beste stuurman aan wal.

  Like

 8. en sowieso, dat beetje jihad in brussel, das pas het begin, er komt nog veel meer, ga jij daar dan gezellig verslag van doen?

  Like

 9. BertG. // 23/03/2016 om 10:30 //

  Zijn er dan zoveel ochtend mensen die klagen over mensen die graag ’s nachts leven?
  Wel als je ’s nachts veel herrie maakt, denk ik.
  Hier zit zo’n ochtend mens, vrijwel iedere dag wakker zo rond 06:00 – 07:00.
  Ik vind het dan weer wel vervelend als mensen ’s avond laat willen afspreken om iets te doen terwijl ik eigenlijk de hele dag de tijd had.
  Maar ieder z’n eigen ritme.
  ’s Ochtends ben ik het meest productief, nog voor mijn 1ste bak koffie.
  ’s Avonds zie ik ook wat minder en moet ik alles doen met veel licht en een leesbrilletje, wat gewoon minder prettig werkt, vind ik zelf.
  Ik maak graag gebruik van daglicht om iets te doen.
  Overdag kan ik ook veel meer herrie maken zonder ergens rekening mee te hoeven houden.
  Na 22:00 kan ik ook geen gitaren meer testen of wat spelen met anderen zonder de buren lastig te vallen.

  Like

 10. @Fubar
  Het is inderdaad zo dat ik in feite van jullie te veel verwacht. Je mag het gerust eisen noemen. Jullie doen het niet verkeerd voor ‘avondmensen’, maar ik mis professionaliteit. In feite een echte Anti islam krant met uitgestrekte verschillende facetten (politiek, cultuur enz.). Die is er dus niet. En dan moet je alert zijn en daar doelde ik op. Ik vond het bij Keulen wel goed gaan.
  Ik sta overigens om 9 uur op.
  Met mijn tweets zoek ik zo’n beetje op wat mensen willen horen/zien (attitude). Op mijn latere leeftijd zit ik weer in een leerfase. Gisteren had ik het hoogste ooit, bijna 10.000 views op 1 dag. Vandaag kan ik vergeten.
  Ik heb ook alles op zo’n blog staan. Ik gaf kennelijk de verkeerde Url door en men kan niet op mijn site komen. Misschien een simpel probleem voor worldpress, dat men stond te dringen om dit voor mij op te lossen !
  Een van mijn klanten is trouwens stuurman……….op een boot (grapje) !
  En niet teveel achter mijn mails/tweets zoeken, dat is gewoon impulsiviteit !

  Like

 11. D. G. Neree // 23/03/2016 om 14:06 //

  Wauso, ten eerste is Fenixx er niet om te “scoren”. Denk je dat we bij iedere terreuraanslag juichen, omdat we dan meer lezers krijgen? Beetje perverse gedachtegang zou dat zijn.
  Ten tweede brengt Fenixx nieuws en opinie die door de MSM worden verzwegen en/of valselijk gebracht. Een gebeurtenis zoals in Brussel staat al in alle kranten en komt op TV, twitter, Facebook en alle social media. Wat heeft Fenixx op zo’n korte termijn daaraan toe te voegen, anders dan wat we altijd al schrijven? Is het niet de bedoeling dat mensen eerst alle informatie tot zich nemen en dan een gedegen analyse geven?

  Dan verwijt je Fenixx onprofessionalisme. Laat me je uit de brand helpen: Fenixx is namelijk geen professionele nieuwsorganisatie en de schrijvers geen professionele journalisten of redacteuren. We zijn amateurs die (nogmaals) schrijven over dat wat de professionele nieuwsmedia links (of rechts) laten liggen.
  Als jij een “echte Anti islam krant met uitgestrekte verschillende facetten (politiek, cultuur enz.)” wilt, dan staat het je vrij om zo’n professioneel medium op te starten. Zoek dan meteen even een paar ton om schrijvers, redacteuren en fotografen te betalen, evenals reisgeld voor verslaggevers om ter plekke onderzoek te doen en geld voor abonnementen op ANP en andere persbureaus cq onderzoeksbureaus. Mocht je dat geld niet kunnen vinden, dan staat het je vrij om mensen te vinden die dit allemaal zonder hulpmiddelen voor elkaar willen brengen.

  Je eisen zijn dus irreëel. Bovendien zeg je dat dit impulsieve reacties zijn, maar je bent er al een maand of wat mee bezig, dus zo impulsief is het niet. Ik waardeer dat je wilt dat Fenixx opstoomt in de vaart der volkeren, maar het enige dat we kunnen doen is ons zoveel mogelijk inzetten in onze vrije tijd. We hebben namelijk buiten het bloggen ook nog een gewoon leven.

  Like

 12. @Neree
  Ik denk wel dat het had gekund. En geld hoeft zulks niet te kosten. Er zijn genoeg capabele mensen, die allemaal een beetje in hun eentje liggen te ‘knoeien’ ! Het wantrouwen bij sommigen is te groot. Men is bij fenixx ook niet bepaald ‘in’ voor verandering. Vandaar dat ik zei ‘sommigen zijn blijven steken in de jaren 70’. Daar is niks mis mee, maar dan is het status quo. En daar kiest men voor ! Dan kiest men in feite voor zichzelf. En dat vind ik voor sommigen met capaciteiten bij Fenixx een gemiste kans.
  Professionalisme wil gewoon zeggen, mensen met verschillende soorten kennis bij elkaar brengen, die doelgericht ergens naar toe werken.
  Je hebt dus geen geld nodig maar mensen. Mensen met verschillende soorten capaciteiten.
  Ikzelf heb de laatste 5 maanden veel mogen leren. Ik zat ook nog in de jaren 70. Ik zal daar ook nooit echt uitkomen. Dat is ook niet erg. Maar ik let nu wel op hoe anderen iets doen en bekijk me dat.
  Ik merk sterk het wantrouwen. Voorbeeld: ‘Scoren’ stond al tussen haakjes en mijn Tweets zijn impulsief (maar wel kort over nagedacht).
  Dat Fenixx meer kan zijn dan een Blog waar enkele artikeltjes geschreven worden per dag, dat zeg ik al 5 maanden. Ik zie dat steeds sterker vanwege de verder escalerende situatie. Maar het heeft geen zin om daar over te praten als de ‘wil’ er niet is !
  Fenixx heeft de beste Lay-out van alle ‘kranten’ en daarna hapert de motor een beetje. Ik ben dus geen ‘wegkijker’. Vandaar dat ik dit gewoon zeg !

  Like

 13. @Neree
  Vorige week mogen leren wat Vloggen is ! Ik heb het opgezocht.
  De betreffende 25 jarige jongen verdiende er een huis mee van 340.000.
  Dan ligt het geld toch op de straat en ik weet niet hoe ik me moet bukken om het op te rapen !

  Like

 14. D. G. Neree // 23/03/2016 om 17:13 //

  Wauso, zoals ik zeg: Als je iets professionelers wilt opzetten houdt niemand je tegen en als je je steentje aan Fenixx wilt bijdragen dan ben je daar ook in de gelegenheid toe gesteld.

  Je zegt dat het niet om geld gaat, maar je negeert het feit dat mensen ook hun brood moeten verdienen. Het bijhouden van een professionele nieuwssite zou een dagtaak zijn voor een groep mensen. Het moeten volgens jou mensen zijn met deskundigheid op verschillende gebieden. Wel, mensen die deskundig zijn willen graag hun inspanningen beloond zien. Op idealistische gronden krijg je geen deskundige schrijvers bij elkaar om iedere dag fulltime aan de slag te gaan. Wat dat betreft leven we idd niet meer in de 70er jaren. Het is al een klein wonder dat Fenixx een zo gemotiveerde groep schrijvers herbergt die zoveel energie hierin stoppen en die ook nog eens op dezelfde lijn zitten. Dat laatste komt al niet veel voor in Nederland. Een blog als Fenixx (voorheen De Vrije Chroniqueurs) is vrij uniek. Andere sites met een ‘schrijversstal’ hebben namelijk wel fondsen, neem The Post Online, Joop.nl of De Dagelijkse Standaard. Het zijn geen vrijwilligers die daaraan meewerken.

  Like

 15. D. G. Neree // 23/03/2016 om 17:18 //

  Vloggen is toch niet zo moeilijk? Je gaat met de camera op stap en houdt er een verhaal bij. Of je gaat thuis in een makkelijke stoel een verhaal ophouden voor de camera. Ik wist niet dat daar een speciale methode voor was. Mocht je een periodiek videoblog willen beginnen, dan denk ik dat er op Fenixx wel een hoekje voor vrijgemaakt zou kunnen worden. Maar ik kan dat niet beslissen, want op Fenixx worden de beslissingen over het algemeen in consensus genomen.

  Like

 16. Dat is wat ik bedoel: ik heb het niet (alleen) over schrijvers. Er komt veel meer bij kijken. Wat ik zo zie op Twitter en op sites merk ik op dat er veel ouderen zijn met ‘ongebruikte’ capaciteiten. Belangrijker dan geld bij beloning is waardering (satisfier). Vandaar dat ik al eerder zei, dat je een sociaal iemand moet hebben die het aanspreekpunt (leider) is.
  Geenstijl heeft als doel 8 artikelen per dag. Daarnaast hebben ze nog wat video en een auto- en kapitaal rubriek. Fenixx doet daar niet veel voor onder. Bij kleine wijzigingen was het misschien wel beter. Maar jullie hebben een marketing van ‘Zero’! Geenstijl koopt zich die marketing d.m.v. bekende namen aan zich te binden. Dat is dan ook alles. TPO komt nu met Nanninga om lezers te trekken. Ik vind dit korte termijn denken. Je moet mensen aan je binden door kwalitatief goede artikelen te schrijven. Daarnaast nog enkele andere ‘attributen’. Bijna precies zoals het nu is, maar dan x 2. Het belangrijkste is het brengen van nieuws naar de mensen toe. Jullie bekendheid vergroten. Niet zo afhankelijk zijn van b.v. Bron. De marketing Product Prijs Plaats Promotie. Waarbij Promotie in de brede zin het belangrijkste is. En dan nog People en Poen. Allemaal P’s ! Het is dus een dagtaak voor 1 of 2 mensen om dit te regelen (niet schrijven). Dit is dus niet makkelijk. Men moet ook openstaan naar die buro mannetjes. In feite bepalen zij (de buro mannetjes) of zulks een succes wordt !
  .
  Vloggen: Ik was nog zo Achterlijk, dat ik nog niet wist wat het woord betekende !
  Die jongen verdiende er tonnen mee en wij staan te kijken !
  Ik moet een ‘pusher’ hebben anders kom ik niet van mijn stoel af. En dat is jammer !
  Toen ik dronken was (1 jaar gelden) hebben ze met de telefoon mijn gezongen Marokkanenlied opgenomen. How you spell Marokkaan Geert: De M van Mongool, de A van Allochtoon, de R van Rifaap enz. Dat was lachen ! Dat zou ik eigenlijk bij de Rechtszitting wel eens willen zingen ! Zou dat een ‘hit’ kunnen worden !

  Like

 17. D. G. Neree // 23/03/2016 om 21:41 //

  Wauso, succes ermee.

  Like

 18. D. G. Neree // 23/03/2016 om 21:45 //

  Zet een advertentie online of elders en vraag naar de mensen die jij zoekt. Vergeet niet een beetje technisch figuur te vragen om de site op te zetten. Huur een kantoor waar je dagelijks komt werken met elkaar en werk je PRplan en je beleiddstrategie uit. Ik weet zeker dat je van Fenixx alle steun krijgt.

  Like

 19. @Wauso

  “Geenstijl koopt zich die marketing d.m.v. bekende namen aan zich te binden. Dat is dan ook alles. ”

  En even daarvoor zeg je dat er geen geld voor nodig is … En even later herhaal je nog eens: “En dan nog People en Poen.”

  Vloggen. Er zijn miljoenen vloggers, weinig worden maar groot, een hit. En bekijk maar eens wat filmpjes en leg mij dan eens uit waarom de één een hit is en de ander niet. Ik kan de vinger er niet op leggen. Is het toeval, een concept, de uitwerking? Soms zie ik een filmpje met miljoenen views wat compleet knullig in elkaar gezet is, soms zie ik een professioneel aandoend filmpje met een heldere boodschap met maar een paar honderd views. Ik kan er eerlijk geen peil op trekken.

  Like

 20. @Wauso

  Weet je wat het ook is. Tijd, geld, kennis, middelen, mensen.

  Tijd.
  Om maar even naar Neerlands meest succesvolle weblog te wijzen; GS. Ik heb wel eens de indruk dat Van Rossem/ Bart Nijman niet slaapt zo achterlijk productief is die soms.
  Met meer mensen heb je ook meer tijd. Meer mensen hebben namelijk meer tijd dan minder mensen. (kom ik zo op)
  Geld.
  Geld, je noemde het zelf al; namen kopen, promotie, people en poen. Dat hebben we niet. We steken er wel wat in, we hebben een betaalde blogversie en we hebben in het verleden wat boetes opgehoest. Wat niet zou hoeven als we geld hadden om foto’s te kunnen betalen van een fotopersburo. En om naar een ander blog te verwijzen: TPO. Ik schat dat de helft van hun stukkies overgetypt zijn van de ANP-fax (niet voor niks noem ik dat hangbuikzwijn met die moeilijke Jean-Paul Sartre bril altijd Bas -copy-paste- Paternotte) waar ze een abbo op hebben incl. de fotootjes. TPO heeft een aardige startpremie gehad van Veronica en bedelt inmiddels al tijden om geld en heeft een aantal redacteuren de laan uitgestuurd een tijdje terug omdat ze ze niet meer konden betalen. Sommige reclames (de zorgcassiere) staan er al bijna een jaar. Ik ben dan wel van mening dat als je een meer commercieel weblog zou willen dat het zich zelf zou moeten kunnen bedruipen, maar ik denk ook dat GS de enige is die dat kan. Jalta heeft een betaalmuur, DDS drijft op neo-con geld van Livestro, TPO op Veronica initieel en heeft nu moeite het hoofd boven water te houden. En Joop steelt belastinggeld in goed linkse traditie.
  Kennis.
  We zijn geen van allen web-techneuten. Neree en ik komen nog het verst en ik vind mezelf een absolute nitwit. Zie mijn recente miskleun met de lay-out. ook daar zou je dus weer mensen voor nodig moeten hebben, maar die mensen willen vaak wel betaald hebben.

  Nog twee dingen (en dan ga ik nog even freewheelend rondklooien hier) 😉

  Alle papieren kranten verliezen jaar in jaar uit lezers, ontslaan elk jaar medewerkers en doen krampachtige pogingen om betaald te krijgen voor hun online versies (nu geen zin verder op in te gaan). Terwijl de blogs alleen maar groeien. De papieren kranten zijn doomed en ze weten het, en tegelijkertijd verdommen ze het nog steeds om de waarheid te gaan schrijven. Pathetische idioten.

  Ik vind je niet zo concreet met je voorstellen. Beleid, promotie, en je hebt nog wel wat van die kernwoorden genoemd in eerdere conversaties (ze klinken wat schools). “De marketing Product Prijs Plaats Promotie”. Ja, en vul dat nou eens in dan. En vul dit ook eens in: “dat er veel ouderen zijn met ‘ongebruikte’ capaciteiten”.

  Ik ben een beetje een vage knutselaar, die nog het best te vergelijken is met een sloper/timmerman denk ik om maar niet in kunstenaartermen te vervallen. Als je tegen mij zegt: zet daar een deur in, of, sloop die schoorsteen weg. Dan vind ik dat lekker concreet en dan snap ik wat er bedoeld wordt.

  Like

 21. Deze nog even:

  “Niet zo afhankelijk zijn van b.v. Bron”

  Ja we krijgen wel extra views van Bron. Maar hij ook van ons omdat we hem content leveren.

  Maar ik zal nooit, zoals Bron, stukjes doorlinken van de verraderlijke moslim van het islamitische oorlogshitsende moraalblaadje De Dagelijkse Soefi. Ook niet van de halfbakken islamcriticus Ellian (nou heel soms dan) die ook nog steeds de islam opdeelt in een meer en minder gevaarlijke variant omdat die anders zijn baan kwijt is.

  Zo. En nu ga ik iets kutten met een fotootje. Eksperiment.

  Like

 22. @Fubar
  Je bent beter als jezelf denkt.
  De mensen die zichzelf goedvinden, dat zijn meestal de grootste niksnutten (!!!!!)
  Met krant bedoel ik digitale krant.
  En dat precies op de wijze die er nu ook is. Maar dan x 2.
  Twitter, Facebook en andere alternatieve media om die te beheren, dat vergt veel tijd.
  Dat en (x2) is het grote verschil met nu.
  En daar heb je buiten de gevestigde orde enkele geestdriftige ouderen voor nodig !
  Een plan met grote lijnen kun je opzetten, maar voor de invulling heb je vooral leergierige mensen nodig (met basis) en daar hangt alles vanaf !
  Maar jullie zijn een gesloten groep en dan houdt het verhaaltje eigenlijk al op.
  Ook de ‘Wil’ is er niet en dan houdt het verhaaltje ook op.
  .
  Hier een media die jullie bijkans niet gebruiken.
  Voorbeeld: om veel twitter volgers de krijgen, dat kost enorm veel tijd. Ik heb dat ook met veel ‘fantasie’ gedaan (4 maanden). Nu doe ik er weinig aan. Maar met veel volgers heb je veel aandacht. Twitter is kort, dat moet ‘boem’ zijn. Een perfecte aanvulling, maar tijdrovend.
  Bij deze tweet had ik 1.400 volgers (nu 2.000) op 10 jan. Bijna 5.000 views bij deze tweet.
  .

  Like

 23. D. G. Neree // 24/03/2016 om 17:18 //

  Wauso, Fubar is een kei!

  Over ouderen gesproken: ik ben juist van mening dat er meer jongeren zouden moeten komen om de gelederen te versterken. De ouderen niet te na gekomen natuurlijk.

  Veder: het is geen kwestie van onwil zoals jij blijft stellen, maar een aantal redenen zijn hierboven al aangestipt. Je kunt geen ijzer met handen breken en alleen maar doen wat we hier allemaal goed doen: schrijven en proberen met de weinige middelen die we hebben onze schrijfsels onder de aandacht te brengen. Al of niet met schokeffect.

  Like

 24. Jongeren hebben geen tijd, die moeten telefoneren (grapje) !

  Like

 25. Wel een grapje met een serieuze ondertoon.

  wauso // 24/03/2016 om 10:36 //
  @Fubar
  Met krant bedoel ik digitale krant.
  En dat precies op de wijze die er nu ook is. Maar dan x 2.
  Twitter, Facebook en andere alternatieve media om die te beheren, dat vergt veel tijd.
  Dat en (x2) is het grote verschil met nu.

  je weet dat ik al eens een balletje opgegooid heb over facebook bij fenixx en ik ben nog steeds voor. het werd afgekeurd nav 1 nieuwsbericht terwijl ik er hier tientallen heb staan en zelfs een dossiertje heb over die stasi-spionnen. maar desondanks genereert facebook by far de meeste lezers, je bent dom als je het niet gebruikt. en je kan het ook relatief anoniem invullen, en dan kan de stasi zich sufrukken maar ze hebben er niks aan. Ik smijt gegarandeerd datzelfde balletje nog wel eens de redactie binnen.

  En daar heb je buiten de gevestigde orde enkele geestdriftige ouderen voor nodig !
  Een plan met grote lijnen kun je opzetten, maar voor de invulling heb je vooral leergierige mensen nodig (met basis) en daar hangt alles vanaf !

  Kom ik weer met dat ik het concreter wil zien, hier snap ik eigenlijk niks van. Waar moet ik dat kozijn plaatsen?

  Maar jullie zijn een gesloten groep en dan houdt het verhaaltje eigenlijk al op.

  dat valt wel mee. drie jaar geleden kende ik deze mensen niet. bolo ken ik wat langer. en vergis je niet in waaraan de meeste initiatieven aan ten onder gaan. gedonder in de groep.

  .
  Hier een media die jullie bijkans niet gebruiken.
  Voorbeeld: om veel twitter volgers de krijgen, dat kost enorm veel tijd.

  ik heb meer volgers (en niet serieuze lazer ik acuut uit mijn TL) dan jij hoor, ik moet je wel nageven dat je veel retweets krijgt. Maar als jij 1 tweet verstuurt (ff voor het sommetje) en jij hebt 10 retweets en ik verstuur 10 tweets en heb 2 retweets per tweet heb ik toch een 2 x zo groot bereik.
  Jij hebt 500 tweets geplaats en ik 27.000 …

  Ik heb dat ook met veel ‘fantasie’ gedaan (4 maanden). Nu doe ik er weinig aan. Maar met veel volgers heb je veel aandacht. Twitter is kort, dat moet ‘boem’ zijn. Een perfecte aanvulling, maar tijdrovend.

  Dat betekent nog niet dat je stukjes goed gelezen worden. Je staat niet bij de 100 best gelezen stukjes op Fenixx. Dat wordt merendeels gevuld door rommel, daarentegen wordt ik in totaal weer meer gelezen omdat ik veel meer neerpleur. En beetje hoe ik twitter ook benader. Veel ! het zijn verschillende wegen die naar hetzelfde doel leiden.

  Ik twitter me suf hoor: https://twitter.com/Fub_Fub

  Ik kan het niet bijhouden maar had misschien wel 1000 mentions vandaag. meldingen, geen retweets dat is een veelvoud daarvan.

  Like

 26. Overigens stijgen de bezoekersaantallen alleen maar, zowel op Fenixx als hier. Dat is een zeer gestage lijn. Het fluctueert ontzettend, maar dat komt omdat sommige dingen viral gaan. Jaar op jaar doet het meer dan verdubbelen.

  Like

 27. wauso

  ik ben concreet, ik sla namelijk spijkers in dingen in het echte leven, veel concreter krijg je het niet.

  wat ik kan gebruiken voor fenixx is:

  vertalers

  iemand die filmpjes van de msm kan downloaden, in stukken knippen en weer uploaden zodat we een kort stukje kunnen becommentariëren. (kost heel veel tijd he) Ik zit nu naar de Belg te kijken en daar is een moslimpie aan het woord, ik zou zijn betoog volledig kunnen slopen, maar dan moet iemand anders het voor me neerzetten van seconde tot seconde waar ik om vraag.

  en ook als iemand dat zou willen doen, dan zijn we samen op een kort stukje film de hele avond bezig. film gaat niet snel.

  in dezelfde tijd kan ik makkelijk 5 tot 10 “nieuwsstukjes” neerzetten.

  Like

 28. D. G. Neree // 25/03/2016 om 02:02 //

  Wauso, een vraag: de tweet waar je zoveel volgers door kreeg: Was die tekening van jou? Zoniet, dan heeft de tekenaar ervan die retweets en volgers op zijn conto?

  Like

 29. en wat ik ook nodig heb is een fotoshopper en iemand die wel goed is met websites bouwen. het is belachelijk dat van de 5 man die content voor Fenixx leveren dat ik dat doe, terwijl ik er waardeloos in ben.

  techniek dus wauso. ik noem al 4 man op.

  Like

 30. vreemd eigenlijk dat de discussie hier plaats vindt 😉

  Maar is goed. ik sta er open voor, ik wil graag leren.

  Like

 31. Republikein // 25/03/2016 om 03:52 //

  Als je een vage knutselaar zoekt?
  Kom eens langs….
  Ik ben de vaagste, ennuh, een jaar geleden was ik niet nuchter, kan me niet herinneren tenminste.
  3 sterren voor het artikel en 4 voor de reacties.

  Like

 32. Dat je de vaagste bent kan ik confirmeren 😛

  Like

 33. Je zegt het zelf al. Je hebt mensen nodig. Dat is dus iets waaraan gewerkt moet worden.
  Ik vind dat ieder artikel minimaal 100.000 views moet hebben. En ik denk dat dit mogelijk is. Maar ik bemerk bij jullie allen die terughoudende sfeer. Ik noem dat Statisch, Status Quo’ ! Dat overlegmodel wat jullie hebben als organisatie vind ik te langzaam en niet bevorderlijk voor vooruitgang. Daar moet een leider zijn die lijnen uitzet, overzicht heeft, dat is professioneel. Nu hebben jullie meer een ‘stuurgroep’! Ik betoon al vaker, dat 2 + 2 = 5.. Ik zie liever 1 artikel met 100.000 views, dan 10 artikelen met 10.000 views (veelal dezelfde lezers). Het bereik moet groter worden. Verhaaltjes schrijven voor een langzaam uitdijende veelal dezelfde groep is nu de optie. Tijl heeft deze nu gaande discussie eens geopperd. Hij werd, onterecht, weggehoond. Hij had destijds daarin gelijk: Wat willen we en waar gaan we naar toe ? Dat waren zo ongeveer zijn punten.
  Mensen hebben veelal een aversie tegen verandering. Bij jullie ‘overleg model’ merk ik dat ook sterk. En als de ‘wil’ er niet is, dan lukt dat dus niet.
  Een plan ! Je geeft zelf al aan welke mensen je nodig hebt.
  Ik zou dat dan nog uitbreiden met alternatieve media zoals Twitter en Facebook en misschien nog andere. Ook hier heb je iemand voor nodig.
  Ikzelf heb me de laatste 5 mnd. bezig gehouden met twitter. De attitude van mensen. Ik heb dat nu zo’n beetje door. Als ik wil kan ik de views van 1 artikel met 10/20% verhogen met 1 tweet (with a little bit help from friends).
  In dec. heb ik al zoiets gedaan, maar dan enkel alleen mezelf (zonder hulp) en maar 1.000 volgers en nogmaals zonder hulp. En toen kwamen er 2 artikelen van mij die nergens te zien waren binnen op plaats 5. Dat mijn artikelen niet zoveel gelezen werden, dat is logisch. Ik sta onderaan, ik schrijf niet over verkrachting en ik kom niet op Bron. Vandaar dat ik in dec. bezig was volgers te krijgen op twitter. Je moet media hebben. Heb je dat niet dan schrijf je voor jezelf. Of zoals Fenixx en alle andere blogs voor een beperkte groep.
  Kort; zonder een grote schare van Volgers zul je altijd geen of weinig gehoor krijgen.

  @Neree
  We nemen allemaal foto’s over. Jullie schrijven er een verhaaltje bij en ik een korte pakkende tekst. Dat is het systeem.
  Ik heb al vaker gezegd ik ben een verbindingsman. Ik zie iets dat een ander maakt/zegt en link dat naar een ander of andere gedachtegang.

  Hier heb je mijn Fotoshop (iets van mezelf). Het gaat langzaam vooruit.

  Like

 34. Staat er nu 1 uur op. 75 Clicks op de video. En dan doe ik dat alleen. Ik had ook nog eens 25 kompanen kunnen inschakelen ! Dan was het totale Bingo !
  Ik heb er al 1 gehad daar keek men 250x binnen het uur op mijn profiel (wie ik ben) !

  Like

 35. Republikein // 25/03/2016 om 17:09 //

  Wauso, je twitters zijn goed hoor.
  Of zijn het tweets?
  Ben niet van die club dus geen kenner.
  Verstand van bier en zware shag, dat dan weer wel.

  Like

 36. Republikein // 25/03/2016 om 17:24 //

  Hoe vind je die!
  ‘Justitieminister Oekraïne rijdt rond in gestolen Mercedes’

  https://jdreport.com/justitieminister-oekraine-rijdt-rond-in-gestolen-mercedes/

  Je hebt hm waarschijnlijk al, geeft me echter een gevoel van erbij te horen.

  Like

 37. Republikein // 25/03/2016 om 18:55 //

  Geld stinkt niet, maar wie maalt daarom.
  Over schrijvers en geld gesproken.
  Zag net een reclame van Prescan met……Leon de Winter.
  Kijk, daarom stoot het mij af, die hele mediashow met schrijvers.
  Het zijn vaak inhalige luitjes.

  Like

 38. Republikein // 25/03/2016 om 17:09
  Wauso, je twitters zijn goed hoor.
  Of zijn het tweets?
  ————-

  Klopt, doet ie goed.

  Like

 39. wauso // 24/03/2016 om 10:36
  @Fubar
  Je bent beter als jezelf denkt.
  ————-

  Ik denk dat ik wel ongeveer weet wat ik kan. ik ben 50 inmiddels he 😉 En zoals ik al eens gezegd heb, niet om te borstkloppen, maar miljoenen mensen hebben werkstukjes van me gezien. ik heb zalen met duizenden mensen in extatisch gejuich uit zien barsten. Dat krijgt geen schilderijtje in het Rijksmuseum voor elkaar.

  ik ben een beetje met pensioen wat dat betreft, ik raap soms nog eens wat geld op of maak een grapje voor mezelf.

  Maar ik ben me ook, pijnlijk soms, zeer bewust van mijn gebreken, of beter, onkunde. dat is niet zo erg, ik ben soms wel streng voor mezelf, maar ik zal er vrede mee moeten hebben dat ik niet alles kan en sommige dingen me minder liggen dan andere.

  neem nou dat lay-out gekut van me de afgelopen tijd hier. dat is een gebrek aan technische kennis bij mij. Ik ben niet computerhandig, en dat zal ik nooit worden. ik leer morgen in 3 uur zinkzetten aan een buigtafel (dakgoten ofzo) naast een veteraan loodgieter als ik die behoefte heb. Dat kan ik wel. Ik ben wel “Hand” ig. Het is tijdsverspilling van mijn kant als ik ga proberen dingen te leren die me niet liggen (soms zal het wel moeten).

  Meer mensen dus zoals je al aangeeft. Weet je, ik heb vaak met heel veel vrijwilligers gewerkt met mijn ‘bouw’ projectjes. Tot wel 40 stuks voor 1 dingetje (een decor voor 10.000 man is meestal wel wat meer dan 1 dingetje, vandaar) wat dan 1 avond zichtbaar was. Eigenlijk met wel bijna elk werkstukje van me, tenminste die voor publiek waren.

  ik ben die mensen tot in de eeuwigheid dankbaar (nou ja, tot aan het eind van mijn leven dan), zonder hun hulp had ik niet kunnen maken wat ik gemaakt heb.

  ik denk dat ik wel gerechtigd ben te zeggen dat het werken met vrijwilligers ook een enorm aantal nadelen heeft.

  – ze komen niet altijd opdagen, want zijn niet in dienst toch
  – ze lopen naar links terwijl je ze heel vriendelijk verzocht hebt naar rechts te lopen
  – ze miepen over het grote geheel, terwijl ze slechts een klein onderdeeltje zijn, en denken daar dan de autoriteit aan te ontlenen om de rest ook maar even anders in te richten
  – er is zelden iets van me gestolen, maar het is wel eens gebeurd

  En ik kan nog een hele lijst opnoemen. Wat ik maar wil zeggen is dat. als je de next step wilt maken gaat dat niet gratis, niet met vrijwilligers, moeten er op allerlei fronten professionals ingevlogen worden.

  Dat ligt vooralsnog buiten ons bereik denk ik.

  Tot die tijd bewaar ik liever de lieve vrede in de club medewerkers die we hebben.

  Like

 40. wauso // 23/03/2016 om 12:17 //
  @Fubar
  Het is inderdaad zo dat ik in feite van jullie te veel verwacht. Je mag het gerust eisen noemen. Jullie doen het niet verkeerd voor ‘avondmensen’, maar ik mis professionaliteit. In feite een echte Anti islam krant met uitgestrekte verschillende facetten (politiek, cultuur enz.). Die is er dus niet. En dan moet je alert zijn en daar doelde ik op. Ik vond het bij Keulen wel goed gaan.
  ————-

  Toen deed ik wel een liveblog, bij bataclan ook.

  Je mag gerust weten dat ik minstens de helft van de tijd slaap met het belgisch nieuws aan. niets is slaapverwekkender dan dat tenslotte. ik werd om 12.00 wakker op de dag van #Brussel. en hoorde dus gelijk dat er iets aan de hand was. maar omdat het belgisch nieuws nog vager is dan “Republikein”, heb ik maar even de hashtag #brussel ingetypt op twitter om te zien wat er gaande was.

  Liveblog op Fenixx was mijn eerste gedachte. En toen ging ik koffiezetten. en ontbijten. en op mijn balkon zitten. in het zonnetje, ja die scheen gewoon. en toen dacht ik, krijg de klere, ik doe het lekker niet. weer een hele dag alleen maar update-tweets pompen in een stukkie. terwijl er nog zeker 100 aanslagen komen voor ik dood ben.

  ik kijk eens ff lekker aan hoe ze dit nu weer gaan spinnen was mijn idee.

  vandaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: