Marokkaanse seksjihad tegen Amsterdamse hockeysters

Het is oorlog. Elke dag. Van hele grote jihad, Brussel, tot hele kleine, het spugen voor je voeten op de stoep.

Ze haten ons. En de goedmens wil het niet zien. En als ze het al zien ontkennen ze het, bagatelliseren het, of vergoelijken het, of komen met omstandige verklaringen die meestens bezijden de waarheid zijn. “Ze zijn arm”. Osama Bin Laden zijn familie is miljardair. “Ze krijgen geen kans.” De London-bombers waren afgestudeerde dokters.

islam voert op alle fronten oorlog tegen ons.

En één van de belangrijkste vormen van oorlogsvoering die islam hanteert is de seksuele. Verkrachting en slavernij. Nou wordt er altijd verkracht in oorlog, maar alleen islam heeft er een ‘set of rules’ voor. Er is maar één ideologie die doelbewust verkrachting als oorlogswapen inzet en dat uitvoerig in zijn ‘heilige’ geschriften gedocumenteerd en gesanctioneerd heeft.

Massale verkrachting is genocide. Denkt u dat de Yezidi’s zich nu nog voort kunnen planten? Of luister anders naar Gavin Boby rond 10.00. En het is de meest ver doorgevoerde vernedering van de mannen van de verkrachtte samenleving. Als die hun vrouwtjes niet meer kunnen beschermen, of zoals in ons geval daar niet meer toe bereid zijn, omdat we radicaal weigeren onze vijand dood te maken.

Waarschuwing na brute verkrachting: ‘Hockeysters, fiets alleen in groepjes’

Vrouwelijke leden van hockeyvereniging VVV wordt aangeraden om ’s avonds na een training of wedstrijd alleen in groepjes naar huis te fietsen. Dit is naar aanleiding van een brute verkrachting van een jonge vrouw afgelopen vrijdag op De Borcht. AT5 >>

Ik neem aan dat de volgende uitspraak bij AT5 van de betreffende hockeyclub afkomstig is:

‘Er is geen reden voor paniek, maar wij raden de damesteams na de training en op zondagavond na de wedstrijd voorlopig met een groepje het eerste deel van de route van de club naar huis gezamenlijk op te fietsen. Wees alert.’

“Geen reden tot paniek.” O nee? Wanneer is er dan wel reden voor paniek? Ze is verdomme verkracht! De dader is ‘lichtgetint’, een Marokkaan dus, of een andere ongewenste mohammedaan.

ik raad de dames aan om ook een shotgun mee te nemen, want blijkbaar is die hockeystick niet genoeg. Wat me bevreemd,  ik heb zelf tien jaar gehockeyd en geloof me maar dat je behoorlijk uit kan halen met zo’n stokkie (ik was het type snoeiharde verdediger en verre van subtiel). Ik heb sticks gebroken tussen benen, mijn eigen nagels van mijn vingers zien vliegen, mensen knock-out geramd omdat ik uithaalde en wat langer was en van mening dat ‘sticks'(te hoog) mijn schouders gold en niet die van kleinere mensjes, oogkassen gebroken door de bal op die hoogte het doelgebied in te rossen (hard slaan kon ik wel).

Maar waar zijn die mannen die voortaan die vrouwen veilig naar huis begeleiden? Ik weet dat we inmiddels in de  minderheid zijn, al liegt onze minister-president dat we met ‘meer’ zijn. Dat zijn we niet meer in de Europese grootsteden dankzij de multiculturele landverraders.

Nu moeten Amsterdamse hockey-meisjes dus in groepjes naar huis fietsen. Dat is nog maar een kleine stap verwijderd van dat ze helemaal niet meer over straat kunnen. Geen vrouwen meer op straat. Hoe heet dat ook weer stelletje knetterende SCHULDIGE ontkenners en wegkijkers? Dat heet sharia en dat heet islam.

En het is jullie schuld !

Ja, ik houd jullie verantwoordelijk. Meer nog dan de zombies van islam.

Marokkanenprobleem >>

islamisering >>

islam en verkrachting >>

 

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Marokkaanse seksjihad tegen Amsterdamse hockeysters

  1. Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: