Radovan Karadzic is een held

Wanted poster uitgegeven door de Verenigde Soldaten van Saoedi-Barbarije

De man heeft zijn land verdedigt tegen de jihad en krijgt daar 40 jaar voor. Het is een schande. En de grote schuldige is Nederland. Niet dat daar zogenaamd een paar moslims vermoord zijn, dat waren een stelletje smerige bandieten die er ’s nachts op uit trokken om de christenen in de omliggende dorpen te onthoofden, hun lul er af te snijden en in hun mond te stoppen, kleine meisjes te misbruiken, zoals islam altijd doet. De jihadisten kwamen van de hele wereld (zoals altijd), werden gefinancierd en opgeleid door Iran en Saoedi-Barbarije en hielden huis zoals ISIS vandaag de dag huis houdt. Ze sneden organen uit de nog levende slachtoffers om te verkopen, de darmen lieten ze naast de lijken liggen, en bij voorkeur deden ze dat, zoals islam dat altijd doet, op christelijke feestdagen.

Ja, Nederland is schuldig aan Srebrenica, Nederland zou zich diep moeten schamen. Dit is één van de zwartste bladzijden in onze geschiedenis. Maar niet om hoe het gedraaid is, namelijk dat de moslims weer het slachtoffer zijn terwijl ze de dader waren. Dit is een zwarte bladzijde in onze geschiedenis omdat we de jihad geen strobreed in de weg gelegd hebben tegen alle internationale afspraken in. De afspraak was dat Srebenica een safe-haven zou worden, maar dan moesten de jihadisten wel ontwapend worden, onder die voorwaarden konden de Serviërs er mee akkoord gaan.

Die afspraak, ontwapenen, is door Nederland geschonden en onder toeziend oog van Karremans en de zijnen kon het monster Naser Oric en zijn bloeddorstige slachters van allah tientallen christelijke dorpen in de omgeving uitmoorden en platbranden. Overdag trokken zij zich weer terug in de enclave waar ze zich tegen de Serviërs beschermd wisten door de Nederlanders. Dát is het werkelijke schandaal. Nederland is medeplichtig aan de bruutste jihad op het Europese continent sinds de Turken verdreven zijn.

Het is bijna op de dag af drie jaar geleden dat ik er dit stukje over schreef. Het staat helemaal vol met linkjes en filmpjes:

Krokodillentranen om Srebrenica

Vandaag kreeg Karadzic 40 jaar, terwijl Naser Oric al lang weer in vrijheid rondloopt en nu misschien wel christenen opensnijdt in Syrië. Als we na WW-I islam helemaal Europa uitgetrapt hadden was dit niet gebeurd. Laten we hopelijk van onze fouten leren en het alsnog doen. Om te beginnen alle aanhangers van de terreurprofeet uit Nederland. Allemaal ! We mogen nooit weer de fout maken er ook maar ééntje op ons continent in leven te laten, want het duurt nooit lang of de jihad steekt weer zijn kop op zoals we in Bosnië hebben kunnen zien.

Wist u dat de moslimitische Bosniër Alija Izetbegovic in de Handschar Waffen SS van de grootmufti, het mohammedaanse vriendje van Hitler gevochten had. Bent u bekend met zijn “The islamic Declaration”? Waarschijnlijk niet. Hadden onze Nederlandse regenten daar van op de hoogte moeten zijn? Ja. Waren ze dat? Geen idee. Zo nee, waren ze nalatig. Zo ja, zijn ze medeschuldig en hadden zij vandaag zich in Den Haag moeten verantwoorden voor misdaden tegen de menselijkheid.

01

Izetbegović
http://en.wikipedia.org/wiki/Alija_Izetbegovi%C4%87
The Islamic Declaration
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Declaration

Een stukje uit die ‘islamic Declaration’ om te laten zien dat het het reinste fascisme is dat Izetbegovic nastreefde. Hij heeft er ook jaren voor in de gevangenis gezeten, maar werd helaas vrijgelaten in plaats van dat die voor een vuurpeloton gezet werd. Dan was het niet zo’n puinhoop geworden in Joegoslavië als die wel afgeschoten geworden was zoals je het beste met elke mohammedaan kunt doen.

01

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Radovan Karadzic is een held

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: