De vrienden van Aboutaleb gaan een christenhatende moordenaar ophemelen

In de Ghausia moskee. Dat is de moskee van Imam Iftekhar Chishti. Die stond samen met Aboutaleb en Ard -ik ken mensen die aan een joint overleden zijn- van der Steur op een podium voor de Essalam moskee na de aanslagen in Parijs. 

Helemaal super fantastalatastisch was de imam volgens ongelovig maar nog steeds goedgelovig Nederland toen die zei:

“Een boeket met dezelfde bloemen is mooi. Maar een boeket met verschillende bloemen is mooier. Wanneer we elkaar zien, gooien we met bloemen naar elkaar. Niet met bommen.”

Maar zoals zo vaak, om maar niet te zeggen bijna altijd, ligt het toch weer net even anders met die zogenaamde goedbedoelende gematigde moslims:

Aan het slot van zijn betoog stond hij hand in hand met een rabbijn, een dominee en een humanist.

Wie kanttekeningen zet bij deze prachtige beelden is al snel een spelbreker, verstoort het mooie plaatje. Helaas, er zit niets anders op. Op 14 november namelijk, een dag na de moordpartij in Parijs en twee dagen voor de manifestatie op het Vredesplein, kreeg Chishti’s Ghausia Moskee hoog bezoek van Raza Saqib Mustafai, een Pakistaanse geestelijke die vindt dat alle joden moeten worden uitgeroeid. De prediker maakte een tournee langs een vijftal Pakistaanse moskeeën in ons land. Het was niet zijn eerste bezoek aan Masjid Ghausia. In 2011 preekte hij er ook al eens. Ghausia plaatst regelmatig preken van de man op social media, recent nog op 31 oktober. Carel Brendel >>

En omdat er nooit ingegrepen wordt bij moskeeën beschouwen die dat als een vrijbrief om maar door te gaan met hun haat tegen Joden, christenen en andere apen en varkens.

Wie is Mumtaz Qadri?

Qadri is de moordenaar van de gouverneur van de staat Punjab, Salman Taseer.

Aan het begin van de maand schreef ik er dit over:

Gelukkig is het merendeel gematigd

Pakistan.

Asia Bibi. Een christelijke vrouw die op een dag water ging halen met der kruik of kan bij de rivier. Zo’n riviertje waar uit gedronken wordt en de was in gedaan stel ik me voor, dat gezapig meandert tussen groene weides terwijl de lakens liggen te drogen in de vrolijke zon, of een open bruin riool in een ghetto in de derde wereld waar het enige dagelijkse water doorsijpelt. In een land als Pakistan met 97% mohammedanen (hoe zou dat nou komen, vragen die islam-apologeten zich dat nooit af, dat er niet één ander geloof/cultuur meer over is?) heb je dan hoogstwaarschijnlijk wel ergens wat moslimburen die ook dat riviertje gebruiken.

Dan hoeft er maar iets te gebeuren en het gezeur begint dat het water onrein wordt door de christin. En als je der echt iets aan wilt doen, verzin je dat ze een koran bezoedelt heeft. Daar staat de doodstraf op in Pakistan (en niet alleen in Pakistan). Asia Bibi is al jaren geleden tot de doodstraf veroordeeld en wacht daar al die tijd al op in een Pakistaanse cel. Ga er maar van uit dat dat geen pretje is om daarin als christen te moeten verblijven. De doodstraf is waarschijnlijk ook geen pretje.

Al jaren geleden stelde de gouverneur van die staat, Punjab, Salman Taseer, zelf een moslim, voor om de blasfemie-wetten van Pakistan aan te passen, omdat die dit specifieke geval toch ook wel heel ver vond gaan. Jamaat-e-islami, dat zijn die lui van die 3 miljoen moorden in Bangladesh en 300.000 verkrachtingen in 3 dagen, die hier een keldermoskeetje hebben aan de Baarsjesweg naast de Westermoskee en die het christelijke oorlogsgevallenenkruisje weg wilden hebben. Die ja. Die riepen vervolgens op om de gouverneur te vermoorden, en zo geschiedde, door zijn eigen beveiliger.

De gouverneur kon niet begraven worden, want Jamaat, die hier om de hoek in de stad van Eberhard van der Laan (en een beetje van mij) dus een moskeetje hebben, dreigden iedereen die op die begrafenis kwam op te blazen.

De moordenaar van die gouverneur werd ter dood veroordeeld. Dat dan nog wel. Deze week werd het vonnis uitgevoerd. vandaag werd Mumtaz Qadri begraven. En omdat de meeste mohammedanen gematigd zijn, kwam er bijna niemand de laatste eer bewijzen aan deze moordenaar van een gouverneur die een christelijk meisje wilde beschermen in Pakistan.

Er kwamen dus bijna 1 miljoen Pakistanen opdagen om deze moordenaar de laatste eer te bewijzen. Voor de filmpjes daarvan en de rest van het verhaal kunt u hier verder lezen >>

Maar het bleef niet bij Pakistan want ook de in Nederland wonende moslims vinden de moordenaar van de gouverneur die een christinnetje in bescherming wilde nemen een held schreef ik een week daarna >>

En nu is het dus weer raak, zie de tweet van Prof. D.A.H. Vintik bovenaan. Mag ik vragen wanneer die moskeeën dicht gaan, Mark Rutte?

Als je ze niet sluit neem ik aan dat je het er mee eens bent, de moord op christenen.

De Prof wees me gister op een stuk in The Express waar ook een imam deze Mumtaz Qadri ophemelt en zelf had ik al een artikel in The Daily Mail openstaan over hetzelfde gebeuren.

Europa wordt overspoelt door mohammedaanse christenhaat en de Europeanen wacht hetzelfde lot als de Pakistaanse christenen; uitroeiing.

In Glasgow waar de moskee van deze imam staat werd ook een uitbater van een buurtsuper vermoord om een paasboodschap.

Comments zijn gesloten.

15 Comments on De vrienden van Aboutaleb gaan een christenhatende moordenaar ophemelen

 1. Republikein // 27/03/2016 om 00:16 //

  Zo gaan we niet met elkaar om zou Sharon Gesthuizen zeggen.
  Verrek, ze zei het.

  Like

 2. Ik kan nooit lezen wat ze zegt, ze heeft me geblokt op twitter 😛

  Like

 3. Republikein // 27/03/2016 om 03:27 //

  Ze heeft gelijk, radicalen moet je mijden als de pest, haha!

  Like

 4. lol.

  het begint een onwaarschijnlijk lange lijst te worden door wie ik allemaal geblokt ben onderhand.

  Dan doe ik toch iets goed.

  01

  Like

 5. BertG. // 27/03/2016 om 06:31 //

  Wereldvreemde politici: Sharon Gesthuizen

  Like

 6. Ze kan ook mij uitschelden omdat ik Joost Niemöller aanhaalde. Maar dan moet ik een heel end terugzoeken in mijn tweets en dat ga ik mooi niet doen.

  De ‘block’ kwam obviously daarna.

  Like

 7. BertG. // 27/03/2016 om 07:49 //

  Link vergeten bij het fotootje.
  https://logicfreezone.wordpress.com/2016/03/24/wereldvreemde-politici-sharon-gesthuizen/

  Maar ze kan dus nog schelden ook, dat krijg je er nou van als je een andere mening er op na houd. Dat mag niet hé.
  Zo worden we het nooit met mekaar eens als we allemaal wat anders gaan vinden.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp // 27/03/2016 om 13:41 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 9. https://twitter.com/willyreiss/status/714027290733187072
  .
  Is dat geen mooi plaatje !
  Deze en nog 60 andere kostuums ontworpen aan de hand van de 2 schutterijen te Haarlem. Met een bult geld naar Thailand en daar de mensen aan het werk gezet. Ieder onderdeel van zo’n kostuum heeft een verhaal. De cape, de laarzen, de enorme kraag, de geborduurde manchetten, de vlag ‘Je Maintendrai’. En bij dit alles moet je veel fantasie hebben daar dit dus niet mijn professie is. Het verhaal van de veren op de hoed. Ik zat aan een tafel en zag iemand stof vegen met een stok met allemaal kippenveren aan. En dan moet je dus op het idee komen, dat deze op de 17e eeuwse hoed geplaatst kunnen worden ! Een kraag zoals deze wordt normaal d.m.v. stijfsel in houding gehouden. Door kennisgebrek heb ik dit dus anders opgelost. En jij, Fubar, hebt als amateur, van de lay-out van de site van Fenixx het beste gemaakt wat ik gezien heb bij digitale media. Dat moet je niet down playen ! En met kritiek omgaan. Ik kreeg zomaar te horen van iemand in de groep, dat ik het niet zelf ‘gemaakt’ had. Van personen van een andere schutterij kreeg ik anoniem bedreigingen (jaloezie). Ik weet als ik iets aparts doe, dan steekt mijn hoofd boven het maaiveld. Je komt dan kennelijk aan iemand zijn positie. Ik zeg dan vervolgens zwaai, zwaai !
  De man op het paard is dus niet Wilders, maar dat ben ikzelf !

  Like

 10. Ha, dat was het eerste wat ik me afvroeg of jij het was toen ik het plaatje zag. Ter gelegenheid van wat was het?

  Like

 11. Ik heb toen de kleren gemaakt voor een gehele schutterij. En dan heb ik me zelf ook maar een kostuum gemaakt. Ik was met gevolg, met een koningin op 2 paarden en nog 2 pages. De laatste 10 jaar (naast Dexia) heb ik mee bezig gehouden met bronzen diergewichten uit Birma. Daar wil ik een A4 300 pagina’s kleurenprentenboek van maken. Dat wordt dus echt speciaal. De laatste 2 jaar verzamel ik ook 15e/16e eeuwse houten beelden en retabels. Een enkele knap ik dan op. Ook dat brengt weer kennis en ervaring. Ik ben dus steeds met verschillende zaken, naast mijn werk, bezig. En over 6 weken zit ik weer in de GoGo !

  Like

 12. Prachtig !

  En die diergewichten, je liet een keer jouw Fenix-es zien, 3 stuks. dat bedoel je?

  Like

 13. BertG. // 28/03/2016 om 10:39 //

  Best een druk baasje die wauso waar jij allemaal mee bezig bent.

  Maar wat zijn diergewichten?
  Zijn dat gewichten om aan dieren te hangen of zo waar dat dan ook goed voor mag zijn.
  Of om dieren te wegen, ik kan er niks bij bedenken.

  Like

 14. In Nederland heb je simpele ijzeren/messing gewichten om iets te wegen.
  In Birma (Myanmar) zijn dit mythische dierfiguren. Men benodigde deze vooral om waardevolle ertsen te wegen. En dat van zo’n 1.000 jaren terug tot 1885. De cultuur in Birma en aangrenzende gebieden was van een heel hoog niveau. Riolering was er al in de 11e Eeuw in Pagan (1 miljoen inwoners), terwijl men in Amsterdam in de Gouden Eeuw nog op de straat ‘poepte’ ! Bij Pagan destijds, 1.000 jaar terug, de hoofdstad zijn er enorme tempelcomplexen waarvan enkele wel honderd meter hoog zijn. Bij zo’n hoge cultuur moest men dus waardevolle zaken wegen en dat gebeurde met bronzen mythische diergewichten. De Hintha (kip/eend) en de Leeuw. In deze 2 verschillende types zaten weer andere diersoorten in verwerkt. Vandaar mytisch.
  Ik hoop dat de plaatjes lukken: 1. Karaweik (kraanvogel met baby’s) 2. Leeuwenkop met paarden benen en achterwerk van een stier. 3 Duif en haas is animalism.
  .


  Like

 15. BertG. // 28/03/2016 om 12:43 //

  Ah, dus dat zijn diergewichten.
  Nee, dat had ik nooit geraden, als ik zo iets zou zien, zou ik denken dat het beeldjes voor op de kast waren, kunst uitingen/ voorwerpen of zo.
  Ze waren inderdaad een stuk creatiever daar om ergens wat van te maken wat je ook nog ergens voor gebruikt. Zien er wel mooi uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: