Het is pure suïcidale waanzin. De Belgen kiezen voor optie B

Je wordt thuis aangevallen door moslims die een paspoort van jouw land hebben. Wat doe je?

A – Je verklaart de oorlog aan iedereen die die ideologie aanhangt in jouw land en verwijdert ze

B – je gaat duizenden kilometers verderop een paar bommen afgooien waar je het effect niet van kan meten

De Belgen kiezen voor optie B.

Nee, het is geen Belgenmop. De Belgen willen IS in Syrië gaan bombarderen nu, terwijl er misschien wel meer IS aanhangers in Brussel rondlopen.

Zomaar even een kleine greep uit de krantenkoppen van vandaag:

-Veel groter bloedbad voorkomen

-Inval hier, inval daar (ik verzin de titel, maar het had hem kunnen zijn)

-Wijk afgezet door het leger

-Explosieven opruimingsdienst ter plekke

-Wat stukjes over Abdeslam

-Belgische politie wist al drie maanden waar Abdeslam zich ophield

-Belgische politie erkent fouten (als de politiek dat nou ook eens deed, en erkende dat de import van islam de dodelijkste fout is…)

-Gezochte terreurverdachte gepakt

-Vijfde terreurverdachte in beeld

-Nieuwe verdachte voor Parijs en Brussel

-Kalasjnikovs en riotguns

-Hollande waarschuwt voor meer terreurnetwerken

En dan had ik op het moment dat ik dit schreef, een uurtje of 5 gistermiddag,  nog maar iets van twee voorpagina’s vlotjes doorgescrold. De rest van de kranten heb ik nauwelijks meer bekeken, want ik had zo’n vermoeden dat het meer van hetzelfde zou zijn. De artikelen onder de koppen heb ik niet gelezen. Ik kan zo ook wel bedenken wat er ongeveer staat. Tijdverspilling dus.

En precies dat doet België ook, massaal. Wegkijken.

Je kan een probleem niet oplossen als je weigert het probleem te erkennen. Het is alsof je heel hard roept dat er een muis in je kamer rondzwerft en er zo van schrikt dat je op tafel gaat staan, terwijl de olifant in je kamer doodgemoedereerd op je bank zit en toekijkt in welke bochten jij je wringt om dat armzalige muisje aan te pakken.

De imams keken toe en zagen dat het goed was. De Belgen hebben geen idee (wij trouwens ook niet, u mag dus ook Nederland invullen, want wij gaan zo meteen net zo reageren op die aanslag die hier aanstaande is). Precies zoals islam het graag wil hebben.

01

Ondertussen voer je de olifant nog wat meer, want als die rond gaat lopen stampen zal die pas echt schade doen in vergelijking met het muisje, en je nodigt wat kleine olifantjes uit in je TV-studio’s om ze te komen laten vertellen dat een muis geen olifant is en dat we vooral heel bang moeten zijn voor de muis, maar dat de olifant geen kwaad kan.

Nou zijn muizen en olifanten allebei geen mensen en het is beter dat beiden slechts in de dierentuin te bezichtigen zijn, achter veilige hekken. Want je wilt geen muizen in je keuken (die maken het vies en verspreiden ziektes), maar een olifant in je keuken daar stort je huis van in. Dat is toch net even ernstiger.

De Belgische politie treedt nu veel harder op.

01

Het is een islam-geïnspireerde aanslag. Er kan nog net gezegd worden dat deze “jongeren”,”criminelen” (leidt lekker af) zich dan wel beroepen op de islam (en dat is ook de enige zin waar in islam genoemd mag worden), maar dat die islam verkeerd begrepen hebben.

Het zijn geen moslims roepen alle moslims in koor en de publieken zenden dat dag en nacht uit. Wat zijn het dan wel, vraag ik u? Leden van de Pinkstergemeente soms, die zich stiekumpjes voordoen als moslims?

Moslims ja. Niet alleen de ideologie moeten we bekritiseren omdat we bang zijn voor vervolging als we alle ‘moslims’ over één kam scheren. Het zijn moslims die islam uitvoeren, het zijn moslims die aanslagen plegen. Het zijn moslims die ons eisen opleggen, het zijn moslims die islam verspreiden. Het zijn moslims die ons parlement infiltreren, het is een moslim die denkt dat die de baas van Rotterdam is. Dat doet islam, een abstract idee, niet zelf. Moslims zijn het probleem. BAM. islam kan zich alleen verspreiden door middel van moslims.

En dat maakt dus de ongebreidelde immigratie van moslims in de Westers wereld zo fout.

België is in totale paniek nu. Dat heb je nu eenmaal met gefeminiseerde idioten.

Mijn PC slaat op hol, en dat is irritant want dan kan ik mijn pointe niet maken. Maar kijkluister deze aflevering van “De Afspraak” en aanschouwluister de absurditeit van het islam-debat in België na….

islam pleegt een aanslag, maar geen enkele islam-criticus wordt uitgenodigd. Nog niet één keer. Het is pure suïcidale waanzin.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Het is pure suïcidale waanzin. De Belgen kiezen voor optie B

  1. Geen comment want ik wacht al n poos op die harde boems.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: