Culturele verrijking: Ouders moeten cel in na fatale duiveluitdrijving

De moeder van Layla Achichi (18) moet drie jaar de cel in, de vader één jaar. Dat heeft het hof van beroep gisteren beslist. Layla stierf in 2009 tijdens een duiveluitdrijving van gebedsgenezer Othmane Galouby. Die is nog steeds spoorloos, en kreeg gisteren opnieuw tien jaar cel. Advocaat Johan Platteau, die optreedt voor de ouders, noemt de uitspraak ‘onbegrijpelijk en wreed’. Hij overweegt een cassatieberoep.

HLN >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Culturele verrijking: Ouders moeten cel in na fatale duiveluitdrijving

  1. Dat het meisje stierf is Wreed toch.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: