Koerden niet gediend van #terreurTurken die demonstreren tegen “alle” terreur

Koerden belagen demonstranten in Beieren

De Duitse krant Bild meldde dat ongeveer zeshonderd mensen bijeen waren om hun afkeer van terrorisme te uiten. De bijeenkomst ‘Samen tegen Terreur’ was georganiseerd door een man uit Turkije. Plotseling werd het gezelschap aangevallen door de groep Koerden die met stenen en vuurwerk gooiden.

AD >>

Je moet ook wel lef hebben als Turk om zo’n demonstratie te organiseren. Turkije begaat minimaal elke 100 jaar een genocide. Turkije = ISIs en is openlijk bezig met een terreuroorlog tegen de Koerden.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: