Dus de Hitlergroet is met twee armen omhoog tegenwoordig?

rasisto-fasistidenazi-spandoek

Iedereen had de Hitlergroet gezien vandaag. Ik niet. En ik denk dat ik inmiddels meer foto’s en filmpjes heb gezien dan de mensen die dat zo makkelijk riepen in hun islamverdedigings-reflex. Mensen die ook heel makkelijk “extreem-rechts”, “nazi”, “fascist” en “racist” schreeuwen. Het soort mensen dat ook een valselijke facebook-pagina aanmaakt om de voorvrouwe van Pegida te belasteren.

En ik heb een hoop van die foto’s zeer aandachtig bekeken. Ik heb er namelijk geen zin in dat er zo meteen iemand komt die mij belachelijk maakt en er eentje tevoorschijn tovert. Ik zie voetbal supporters die leuzen scanderen. 450 stuks naar het schijnt en normaal zitten er een klein beetje meer in een stadion en dat zijn 450 stuks geen probleem.

Die leuzen schijnen provocerend te zijn geweest. Wat heb ik gehoord:

-“Dit is ons land”

Dat is dus provocerend? Volgens de rouwende goegemeente die daar de islam stond te knuffelen, omdat die in ene ook slachtoffer schijnt te zijn van zijn eigen terreur, en alle media. Het is niet meer ons land? En het is provocerend omdat jullie ronduit toegeven dat het nu van iemand anders is, of hoe moet ik het begrijpen dat het provocerend is als je roept dat jouw land van jou is?

-“Fuck ISIS”

Dat hoorde ik niet alleen, dat stond ook op een spandoek. De rechts-extremistische schoften. Hoe durf je de moordenaars van Parijs en Brussel uit te schelden, waarvan wij hier de slachtoffers ‘samen’ staan te gedenken. En zo ordinair ook. ‘Fuck”.

-“Casuals tegen terrorisme”

Je kan ook te ver gaan, racistische nazi-fascist. Tegen terrorisme? Hoe provocerend is dat wel niet voor al die hier vreedzaam aanwezige moslims? Het stond zelfs op het spandoek:

01

En dat was aanleiding voor zoveel woede bij een vreedzame linksdemonstrant dat die het uit de handen van deze voetbalsupporters wilde trekken. Die kreeg een knal tegen zijn kop ja. Niet sjiek, maar dan moet je maar met je poten van andermans spullen afblijven.

En na dat ‘geweld’ moest de politie wel ingrijpen.

Met dit als resultaat:

https://twitter.com/AusAesthetics/status/714090985085476864

Even later werden de nationalistische Belgen met de trein [ … ]  afgevoerd en mochten de goedmensen all over alle media hun beklag doen. Het buitenland berichtte dat het nu toch echt heel erg was in België en de Belgische premier zelf was woedend, waar die na de moslimitische aanslagen slechts ‘verdrietig’ was geweest.

Terwijl in de hoofdstad van de illegale EU vakbonden bijna wekelijks de halve stad affakkelen en mohammedaanse technici Joden en andere apen en varkens ombrengen, is een gebalde vuist een Hitlergroet.

Dit is waarschijnlijk de meest ‘slechte’ foto die ik heb kunnen vinden:

01

Ik zie geen nazi-groet. Ik zie iemand die twee armen omhoog steekt. Ik zie iemand met een gebalde vuist, ik zie iemand met een opgestoken vinger. Weet u hoe een nazi-groet er uit ziet?

01

 

 

 

 

 

 

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Dus de Hitlergroet is met twee armen omhoog tegenwoordig?

 1. Per heden voer ik de Nieuwe Nationalistengroet in: lul uit de broek en dan met de rechterhand zo’n afdakje waarbij de duim dan ter rechterzijde het zaakje uitricht. Veel mannen (en ook wel wat vrouwen of zo) staan al automatisch zo te pissen. Dan kunnen ze over een groet zeiken!

  Like

 2. BertG. // 28/03/2016 om 10:29 //

  Is links ook goed?
  Ik ben een beetje motorisch gestoord met mijn rechterhand.

  Like

 3. Is het noodzakelijk om je te verlagen tot het niveau van de gesprekspartner? Als iemand de overeenkomsten tussen de islam en het derde rijk niet ziet dan is dat zijn probleem. Het is niet mijn taak om mensen die iets opzettelijk verkeerd willen zien te onderwijzen of te corrigeren.

  De islam is fascistisch en het moet bekend zijn dat de Nazi’s dat ook waren. Er zijn mensen die het nodig vinden om de islam te zien als een soort geloof en zij trachten de islam toe te dichten dat het slachtoffers zijn, maar die mensen hebben een verborgen agenda. D66 en PvdA hebben er baat bij als moslims zonder al te veel nadenken gaan stemmen op hun partijen. Als iemand moslim is dan hoef je er niet al te veel van te verwachten, men is doorgaans te stom om voor de duvel te dansen, en dat is wat men bij de voornoemde partijen nodig heeft, stemvee zonder hersens.

  Men houdt er bij PvdA en D66 totaal geen rekening mee dat er een afrekening gaat komen, en dat iedereen die er aan mee heeft gewerkt ter verantwoording zal worden geroepen, dat is namelijk altijd zo aan het einde van een fascistische periode, de afrekening!

  Like

 4. Nou, bij mij is er flink geduwd op het artikel van Fubar.
  En bij mijn artikel op mijn Blog gaan er vanaf dat artikel meer dan 50 hits naar Fenixx, dat zijn er dus die een verwijzing in het artikel (ander artikel) ook nog willen lezen.
  Het is wel Facebook waar het knalt. Twietie is voor de ‘korte’ snelle jongens.
  Maar daar ga ik mij niet meer in verdiepen.
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: