De ‘voetbal hooligans’ in Brussel. We hebben beeld en er is niks te zien

Niks ernstigs dan toch. Uit de (franse) tekst die er bij staat blijkt dat de filmer bepaald niet aan de kant van de ‘hooligans’ staat. “Ze kwamen om angst te zaaien”. dan mag je er van uitgaan dat die geen voor de ‘hooligans’ belastende stukjes er uit geknipt heeft en dat die juist zijn best gedaan heeft om die wél in beeld te brengen. Wat hem dus niet gelukt is.

Vanaf 1.40 de aanleiding voor wat heen en weer geschreeuw. Iemand probeert het spandoek te verwijderen. Meer gewelddadigs valt er niet te zien. En ook geen Hitlergroeten. Wel opgestoken armen als de ‘hooligans’ naar de linkse islamknuffelaars op het bordes wijzen en schreeuwen “nous sommes chez nous”, dit is ons land. Opgestoken armen zoals je ook wel bij concerten ziet en bij …. voetbalwedstrijden.

Bij gejuich wil de mens dat wel eens ondersteunen door ook zijn arm in de lucht te doen. Dat heeft niks te maken met een Hitlergroet. Het filmpje lijkt het verhaal van deze man te ondersteunen: http://fenixx.org/2016/03/28/een-ooggetuige-verslag-van-uit-brussel/

Voor de volledigheid en de eerlijkheid moet ik ook zeggen dat ik wel een klap uitgedeeld heb zien worden op een ander filmpje (en als ik het had zou ik het laten zien) zoals ik al eerder hier meldde:

En dat was aanleiding voor zoveel woede bij een vreedzame linksdemonstrant dat die het uit de handen van deze voetbalsupporters wilde trekken. Die kreeg een knal tegen zijn kop ja. Niet sjiek, maar dan moet je maar met je poten van andermans spullen afblijven.

 

De meeste video’s zetten we in het rubriekje “video’s”, maar dit is al de vijfde vandaag en er komen er nog een paar. En omdat de kans groot is dat u er dan een paar mist, gaat deze ook op de hoofdafdeling. Via deze link kunt u alle video’s bekijken.
Comments zijn gesloten.

1 Comment on De ‘voetbal hooligans’ in Brussel. We hebben beeld en er is niks te zien

 1. Dit is al langer gaande. Het Linkse Krapuul zet nu zijn kompanen, de media, politie e.d. in om de attitude bij de bevolking te doen omslaan tot Haat jegens alles wat niet hun ‘dingetje’ is. Je ziet het bij Pegida, Wilders, Trump ! Gewone mensen die niet beter weten zeggen nu: Met Trump wil ik niks te maken hebben, want bij hem zijn er altijd problemen. Als die problemen er zijn wordt er nooit echt verteld wie de veroorzaker is. Enkel de bekende naam en het woord rellen worden genoemd en verder is men vaag. Tja, de RechtsKnechten hebben geen/weinig media. Vandaar dat ik altijd zeg: Je moet niet alleen een product maken (schrijven), maar ook verkopen. En met dat verkopen heeft de RechtsKnecht moeite. Hier zie je dus duidelijk de gevolgen van Geen media hebben.
  Tweetie is kort. Dat is niet voor verhalen te brengen. Die Wilders doet dat perfect.
  Facebook is lang. Dit is voor verhalen. Zonder Facebook heeft schrijven op een Blog geen zin. Je moet wel zelf een Facebook hebben. Met Volgers, zodat je de Volger attent kunt maken op een nieuw artikel.
  Op Tweetie nieuws verspreiden is verslavend, maar totaal zinloos. Dat doen er nl. al meer dan 1.000 op het zelfde onderwerp. Bij Tweetie moet je 20/50 nieuwsgevers in een aparte groep zetten om daaruit je voordeel en je opinie te vormen.
  Als je niet aan Facebook meedoet, dan kun je beter gaan breien (grapje).
  Worldpress heeft mij gewezen hoe ik moest verwijzen (voorheen konden alleen worldpress leden mij bereiken). Ik zet gisteren een twitter en het gaat los op facebook, 200 stuks en ook nog zo’n 75 verwijzingen naar Fenixx. Vandaag nog niks gedaan, 10.30 uur en er staan alweer 100 facebooks. Nu zitten ze op 7 artikelen van mij. Als je dus een EIGEN FACEBOOK hebt, dan kun je dit zelf aanzwengelen.
  Conclusie: Je schaarse tijd moet je optimaal besteden. En Facebook is ‘HET’ medium voor verhalen te spreiden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: