Sociale huurwoningen dreigen uit populaire buurten te verdwijnen

Sociale huurwoningen dreigen helemaal uit de Amsterdamse populaire wijken te verdwijnen. In diverse buurten bedraagt het aantal sociale huurwoningen in handen van corporaties minder dan 35 procent en dat percentage daalt gestaag. Huurdersverenigingen bespraken vorige week in een besloten vergadering met de gemeente en woningcorporaties wat daar tegen gedaan moet worden, maar kwamen er niet uit.

Parool >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: