Weer sympathisant van moslimterrorist naar Haagse moskee

En de PVV Den Haag stelt er vragen over, maar of dat zin heeft onder grootmufti Von Aartsen is maar de vraag.

vanaartsen2

 

De PVV Den Haag stelt raadsvragen over de terrorisme verheerlijkers van de Haagse moskee Noeroel Islam:

SCHRIFTELIJKE VRAGEN

Den Haag, 29 maart 2016

Onder verwijzing naar artikel 30 van het Reglement van Orde heeft de fractie van de PVV de volgende vragen gesteld aan de voorzitter van de gemeenteraad:

1. Is het u bekend dat Allama Pir Muhammad Saqib bin Iqbal Shaami Hafidhahullah afkomstig uit Pakistan op 7 mei 2016 te gast zal zijn in de Haagse moskee Noeroel Islam[1]? Zo neen, waarom niet?

2. Bent u ermee bekend dat Allama Pir Muhammad Saqib bin Iqbal Shaami Hafidhahullah openlijk sympathiseert met moslimterrorist Mumtaz Qadri[2], welke in Pakistan is veroordeeld voor de moord op een gouverneur die streed tegen de blasfemiewet[3]? Zo neen, waarom niet? PVV Den Haag >>

h/t Prof. D.A.H. Vintik (sheikwatcher)

De terrorist die verheerlijkt wordt is Mumtaz Qadri en dit is het vierde stukje binnen een maand over deze moordenaar op deze site.

Eerder in deze reeks verschenen:

De vrienden van Aboutaleb gaan een christenhatende moordenaar ophemelen

Ook Porkistaanse Nederlanders niet gematigd

Gelukkig is het merendeel gematigd

Die moordenaar is populair onder moslims, de drang om christenen te doden zit diep. En niet slechts bij ‘die paar kwaaie’. Wat Pechtold en Roemer u ook wijs proberen te maken.

Na Eindhoven, Zwolle (geboortedorp wtf happened), Rotterdam, Den Haag, Almere en Amsterdam wordt deze moordenaar nu weer geëerd in Den Haag. Maar het merendeel is heus gematigd hoor en na nog vier generaties integreren ze misschien zelfs wel. Haatbunker Noeroel Islam werkt er al sinds 1975 aan:

01

Uit een PDF over het vonnis dat recentelijk uitgesproken werd ten faveure van de Noeroel Islam kazerne. De zaak doet er voor dit stuk verder niet toe en zal verderop in de link naar ‘Groep De Mos’ desondanks toch nog eens ter sprake komen.

“We maken geen onderscheid in geloof”, zegt ook Jules Aladdin, die de scepter zwaait in de keuken. Zo kunnen we lezen op Schilderswijk.nl, dat van Nederlanders etnisch gezuiverde modelkalifaat van Von Aartsen. Nou ben ik niet zo thuis in Den Haag dat ik weet waar de Schilderswijk eindigt en de Transvaal buurt begint (kom er maar in, Tijl). Volgens de ene bron ligt dit jihadcommandocentrum in de Schilderswijk en volgens een andere in Transvaal. Het barst er in ieder geval van de mohammedaanse uitvalsbasissen.

01

Maar als je zegt dat we geïslamiseerd worden dan bazel je onzin volgens de Pechtolds en andere uitverkopers van Nederland. Informatie over hoe groot de moskee is en hoe klein die hele kleine minderheid van moslims is die graag christenen dood willen zien kwam ik tegen bij de staatsgesponsorde serie “Mijn moskee is top“:

 

01

Stel je voor dat 2000 tot de tanden bewapende mohammedanen na het vrijdaggebed de straat op gaan om te doen wat hun held wilde dat toegestaan bleef in Porkistan. En wat in de hele islamitische wereld gebruikelijk is.

Uit de beantwoording van de raadsvragen van ‘Groep de Mos’ blijkt dat Den Haag de scheiding van staat en moskee schendt en via een omweggetje de moskee van euro’s voorziet, weliswaar niet zo grof als Job Cohen die 2 miljoen van de Amsterdammers stal om aan de expansionistische Ottomanen van de Westermoskee te geven, maar toch. Bedragen worden overigens niet genoemd. PDF:

01

Uit die vragen van ‘Groep De Mos’:

01

Eerst een terzijde. Die moskee wordt steeds aangeduid als Surinaams-Hindoestaans. Vreemd. Vreemd ja. Hindoes zijn geen moslims en bouwen geen moskeeën. islam heeft 80 miljoen Hindoes vermoord. Het misverstand zal ontstaan zijn doordat toen wij Indiërs naar Suriname haalden (en waardoor ze nu veel beter af zijn), India en Pakistan nog niet gescheiden waren. De bejubelaars van deze moordenaar zijn Pakistanen. Dan mogen ze drie keer van continent gewisseld zijn, die islam (Pakistaanse versie in dit geval) krijg je er niet uit. Ze willen nog steeds allemaal Asia Bibi vermoorden omdat ze een christen is.

Al in zeven ‘Nederlandse’ moskeeën (en dat zijn alleen die waarvan we het in het openbaar waar konden nemen) en met toestemming van onze overheid:

Na Eindhoven, Zwolle, Rotterdam, Den Haag, Almere en Amsterdam wordt deze moordenaar nu weer geëerd in Den Haag.

Ik herhaal het maar even … dat u het tot u door laat dringen…

“De omstreden Engelse imam Faiz ul Aqtab Siddiqi heeft de touwtjes in handen bij de Surinaamse moskee Noeroel Islam aan de Scheepersstraat in Transvaal.”

Ik ga er maar even van uit dat ‘Groep De Mos’ dat uitgezocht heeft, ik kan niet zo veel vinden over dat verband dat er bestaat volgens GdM. Ik zal hem eens vragen, maar niet om 03.00 ’s nachts en ik wil wel mijn stukkie af.

Faiz ul Aqtab Siddiqi kan ik wel een heleboel over vinden. Dat is zo ongeveer de belangrijkste voorvechter van sharia-rechtbanken in Engeland. Dat wist ik niet tot vandaag, maar nu wel (nog bedankt he, Prof. Vintik, dat ik weer van alles moest lezen). Ik ga u hier niet vervelen met alles wat ik over de man gelezen heb, dat voert veel te ver voor hier. Maar het belangrijkste, uit de wiki (klopt wel zo’n beetje met wat ik voor de rest gelezen heb en scheelt me 10 bronnen citeren) over hem:

The Shaykh convened the Muslim Action Committee, an umbrella organisation of Sunni and Shia Islamic scholars and Islamic political groups such as the Islamic Human Rights Commission and Hizb ut-Tahrir to organise a demonstration against the repeated publications of the Danish cartoons of the Islamic prophet, Muhammad. The demonstration was the largest in Europe and the largest within the UK since the Salman Rushdie incident. The organisation works to combat attacks on Islamic religious symbols

Hizb-ut-Tahrir is bij onze oosterburen verboden als zijnde een organisatie met terroristisch oogmerk.

Deze Hizb-ut-Tahrir. En daar stond onze Prof dan in zijn eentje. GOD, wat schaam ik me:

01

 

Ik hoor het wel he, @Pritt, als je vindt dat ik wat te ver ga met een screenshot van een compleet stukkie, dan haal ik (contact-adres) het wel weg.

Volgens deze ‘sjeik’ die, volgens GdM, de scepter zou zwaaien bij deze extremistische haatbunker is de sharia perfect in overeenstemming met het Engelse recht:

Shaykh Faiz was amongst the guests on the Law in Action programme aired on 28 November 2006 which discussed the issue of Sharia courts in the UK, which was covered by many newspapers and other media. Shaykh Faiz made the following observation about the issues:[5]

“Because we follow the same process as any case of arbitration, our decisions are binding in English law. Unless our decisions are unreasonable, they are recognised by the High Court.”

Hoe eng is dat?

Shaykh Faiz defended and advocated the use of Islamic Family Law in the UK and showed hope that in the future a more educated and spiritual Muslim community in Britain would be able to live under all aspects of ShariaLaw.

Zoals gebruikelijk geeft ook deze moskee weer Arabische taallessen en geen Nederlandse en verkondigen ze doodleuk dat dat integratie-bevorderend is.

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Weer sympathisant van moslimterrorist naar Haagse moskee

 1. Jammer, dat het bij jouw hier nu ‘Tote Hose’ is. Jij hebt nu de prijs betaald van de neergang bij Fenixx in februari. Een neergang is overigens onvermijdelijk als je steeds hetzelfde doet. Een organisatie moet veranderen anders krijg je dat men voldaan is en de motivatie zal dan wegvallen. En met verandering hebben vooral ouder ingestelde personen moeite.
  Ik heb zelf weer een beetje liggen ‘testen’ met mijn Blog. 2 artikelen op twitter gezet en op 3 dagen 500 views op het Blog en nog eens zo’n 150 doorverwijzingen waarvan meer dan 100 naar een artikel op Fenixx. Ook bij mij 60% Facebook. Artikelen aanprijzen via twitter id dus bijzaak. Een Facebook pagina met groep indeling is wat je moet hebben. 5.000 members heb je in ‘no time’. In de aanvang arbeidsintensief. Maar een artikel zal dan blijven lopen en 100.000 lezers en meer zal dan eerder regel dan uitzondering worden. Je moet hier een ‘mannetje’ voor zien te vinden, die dit voor je opzet voor Fubar ! Een Fabriek heeft geen waarde als je het Product niet verkoopt !!!
  Ik zag je hebt een ‘vertaler’ gevonden. Probeer dit uit te breiden en maak er een ‘Fantastic 4’ van met Avatar en bijbehorende namen, die dus allerhande werkzaamheden kunnen verrichten. Geef waardering en laat de arrogantie van anderen hier geen spelbreker zijn. Kom ook desnoods voor ze op. Als je leiding kunt geven aan deze groep zal hetgeen je doet meer dan verdubbelen. En laat ze ‘shinen’, dat is hun ‘betaling’ !
  Tip: BertG,
  Bij geen verandering zal Fenixx t.z.t. weer in zo’n februari maand terechtkomen. Dat is dan hun keuze. Probeer voor jezelf die groep te creëren.
  Tip: Schrijf eens stukjes over politici (niet te lang). Op TPO zie ik vaak een artikel van zo’n mongool. Wat kun je dan deze dwaas en zijn partij snel op zijn nummer zetten. Erbij nadenken hoeft ook niet. Je hoeft het commentaar maar over te pennen !

  Like

 2. Je mag niet demonstreren tegen ISISi (in Kerkrade). De groep wordt dan door de M.E. uiteengedreven. Er worden foto’s van je gemaakt en de identiteit wordt gevraagd. http://www.telegraaf.nl/binnenland/25514929/__Demonstratie_Kerkrade_tegen_IS__.html
  Je mag wel juichen op school en snoep uitdelen vanuit blijdschap aan de kinderen als er vele doden bij aanslagen zoals in Brussel vallen.
  Dus wel controle bij ISIS tegenstanders, maar geen controle bij moslim Jihadisten.
  Nou, ik hoef maar te grijpen uit mijn repertoire !
  .

  Like

 3. Like

 4. @Wauso:

  “Jammer, dat het bij jouw hier nu ‘Tote Hose’ is. Jij hebt nu de prijs betaald van de neergang bij Fenixx in februari.”

  Je overdrijft een beetje met je conclusies. Het is wel eens vaker voorgekomen dat ik hier wat minder deed. De hoeveelheid bezoek valt niet af te meten aan het aantal reacties. Veel bezoek hier komt vanwege oudere stukkies, artikelen, of categorieën. Als ik hier een aantal dagen niks doe blijft het bezoek nagenoeg gelijk.

  Je spreekt jezelf ook wat tegen:
  “Een neergang is overigens onvermijdelijk als je steeds hetzelfde doet.”‘

  Als ik hier wat minder doe is het gelijk “Tote Hose” en als ik wat meer doe bij Fenixx is het steeds hetzelfde.

  Vreemd hoor. Want vorige aanpassingen die ik gemaakt heb, van http://fubarfubar.blogspot.nl/ naar https://fubar.mobi/ en nu dan eventueel naar Fenixx hebben steevast tot ruim meer meer bezoekers geleid. En terwijl je verandering bepleit bekritiseer je exact dat. Nu verwaarloos ik dit, wel twee dagen.

  Sowieso is dit mijn opslagplek voor mijn eigen stukkies, want ik heb ze al eens in de vullisbak zien gaan, en dat gebeurt me niet nog een keer. En dingetjes als islamisering, Marokkanenprobleem en nog zo wat wat mijn interesse heeft is geen betere plek voor dan deze om op te slaan.

  Ook was er geen februari-dip bij Fenixx:

  Wel een januari-hype. Maar dat valt te verwachten als rommel meldt dat er moskeeën platgaan:

  01

  Like

 5. Als ik iets schrijf kom ik niet altijd duidelijk over. Dat ligt aan mij. Ik denk over vaak iets anders dan waar jij het over hebt.
  Als ik ergens op doel zoals de februari maand, dan doel ik op het geheel. Dus niet specifiek op views. Views zijn een afgeleide van het gevoerde beleid.
  Als je zoals in jan. veel views hebt moet je dit proberen te behouden of uitbouwen. Mensen aan je site proberen te binden. En dat kan dus met vernieuwingen en vooral dingen die goed zijn verbeteren. Februari en begin maart waren erbarmelijk. De gevolgen hiervan blijven doorsijpelen. De laatste 10 dagen wordt weer gas gegeven. Ik zie ook betere artikelen.
  Het zou goed zijn wanneer iemand de teksten zou nalezen voor ze op het net komen. Als je over Bruma schrijft en het moet afgekort Buma zijn, dan kom je niet geloofwaardig over. En dat zou ook minder schrijffouten en verschrijvingen geven.
  Jij verandert steeds van alles, dat is ook goed. Mijn kritiek is ook niet op jouw gericht maar eigenlijk op de anderen. Maar ik ‘verlang/verwacht’ van jouw meer. Jij hebt meer kennis/fantasie dan de anderen. Een vertaling of artikel is leuk, maar ik zie een nieuwe trend. Dat zijn video’s. Dan moet je dus geen excuses maken dat je er een op de hoofdpagina zet, omdat het er zoveel zijn. Dan moet je daarop inspelen en ze allemaal op de hoofdpagina zetten. Je moet laten zien, tonen, wat het ‘Volk’ wil. Zaken die het meest bijdragen tot het ‘doel’! Die Video’s zouden weleens een hype kunnen worden.
  Voor zelf video’s te maken heb je mensen nodig. Ik wist het wel: Een serie over ‘De Model Vluchteling’ en dan met hem naar de wallen, naar binnen, in het bad, gratis geld, vrouwtjes die hem tegemoetkomen met beertjes. En tegen de begeleider zegt hij steeds thank you ‘gute mensch’ ! Satire op zijn best. Dat was lachen. Hier in Limburg is het ook ‘Tote Hose’!
  Jullie hebben meer mensen nodig en iemand die deze zaken regelt. Er moet vooruitgang komen in de organisatie. Meer mensen wil zeggen taken met bijbehorende bevoegdheden.
  Ik zou ook verbindingen aangaan met derden zoals Pegida, identiairen en/of adere schrijvers/mensen die voor het ‘doel’ iets kunnen betekenen. Je ziet ik schrijf steeds ‘doel’ en dat ontgaat sommigen op dit moment.
  Vrijdag wel nog even gesproken met Wilders. Het Limburgse straalt van hem af. Wat heeft die man een goed voorkomen en een niet-gemaakte vriendelijkheid !

  Like

 6. @Wauso:

  “Als ik iets schrijf kom ik niet altijd duidelijk over. ”

  Dat heb je met iedereen, dat is schriftelijke communicatie eigen zonder intonatie en gezichtsuitdrukking. Kunnen jij en ik niks aan doen.

  Ik wil even iets melden. Ik ga de tweet niet opzoeken, ik krijg honderden mentions per dag, dan ben ik uren verder. Over de tweet met die turken die in naam van allah duitsland gingen veroveren, zei je: “dat is hoe ik het bedoel”, of iets van die strekking. Dat was een auto-tweet. Stukkies die ik op Fenixx of hier plaats worden automatisch door mijn twitter-account getweet. Ik heb op auto-tweets niet de invloed om daar wel of geen plaatje bij te doen.

  “Als je zoals in jan. veel views hebt moet je dit proberen te behouden of uitbouwen. ”

  ‘Virals’ heeft helemaal niemand invloed op.

  “De laatste 10 dagen wordt weer gas gegeven.”

  Ja. Omdat ik meer daar doe. En dan zeg je dat het hier ‘Tote Hose’ is…

  “Die Video’s zouden weleens een hype kunnen worden.”

  We zijn al een tijdje met eigen video’s bezig, maar dat vergt veel oefening.

  Enneeh, we willen het met drones he 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: