Krijg-een-stuip! Moslimmoeder dagvaardt tamponfabrikant wegens het stelen van haar dochters maagdelijkheid

Ze zijn niet helemaal lekker die zevende-eeuwers die geteletijdmachinetransporteert zijn naar de 21ste eeuw hier bij ons. Een moslima eist 1.4 miljoen van tamponfabrikant Kotex nadat ze claimt dat haar dochter haar maagdelijkheid verloren heeft door het gebruiken van een tampon. De advocaat van de familie wijst er op dat er geen waarschuwing op de verpakking van het product staat dat je je maagdelijkheid kan verliezen door het gebruik van het product.

Observatorial: “Waarom staat er geen waarschuwing op dat een vrouw haar maagdenvlies kan breken als de tampon ingebracht wordt in de vagijn? Dat is de vraag die we stellen”, aldus de advocaat van de familie Ben Ali Mufta.

01

“Het breken van het maagdenvlies en als gevolg daarvan de maagdelijkheid van de dochter van mijn cliënt zal vreselijke gevolgen hebben voor dit jonge meisje voor de rest van haar leven”, vertelde hij lokale verslaggevers. “Deze tragedie had makkelijk voorkomen kunnen worden als de fabrikant zijn verantwoordelijkheid genomen had”, bekende hij gisteren.

Fatima Ushban, moeder van vijf en recentelijk geïmmigreerd vanuit Bangladesh (uitkering?), gelooft dat het bedrijf het lichaam van haar dochter aangetast heeft.

“Wie wil mijn dochter nu nog? Haar lichaam is ontheiligd, ze is vies!” Zo vertelde ze verslaggevers terwijl ze islamitische tranen huilde. “Wat moet ik nu nog met der doen? Wie wil er nu nog met der trouwen? “, vraagt ze over haar 11-jarige dochter, zichtbaar aangedaan door de toestand. (Je kan een nieuwe kopen, Medicaid betaalt wel, of der gewoon dood eerwraken om je eer te redden)

01

De lokale imam (overal kom je die lui tegenwoordig tegen), Yasaf Budut, voegt ook nog wat toe aan dit islamitische kutverhaal en beweert dat in islam het gebruik van tampons verboden is omdat het lijkt op masturbatie. “Alle vormen van masturbatie zijn verboden in islam”, zo jankt die. “Het is beledigend om dit stuk stof helemaal naar binnen te duwen omdat het op masturbatie lijkt, zo legt die uit.

Via Bare Naked Islam >>

Het gebruik van een tampon is namelijk veel erger dan het afhakken van een klitje of het dichtnaaien van de hele kut. islam, het toppunt van beschaving.

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Krijg-een-stuip! Moslimmoeder dagvaardt tamponfabrikant wegens het stelen van haar dochters maagdelijkheid

 1. Horatius // 03/04/2016 om 10:37 //

  Dergelijke religieuze extremiteiten heten een ‘verrijking’ van onze cultuur te zijn.
  Althans volgens de Linkse kerk.

  De schoenenfabrikanten kunnen een proces tegemoet zien als de bomschoenen niet voldoen aan bepaalde eisen.

  Veel gekker kan het niet worden…

  Like

 2. marij // 03/04/2016 om 14:39 //

  Er zal vast nog wel een opa of oom van 60 zijn in de familie die haar als 6de vrouw wil, al is het maar om zijn stok te wassen.

  Like

 3. Een maagd is iemand die onder een bepaald gesternte is geboren of iemand die nog nooit geneukt is geworden. Als een tampon een penis zou zijn dan zou de de maagdelijkheid verloren kunnen raken. Let hierbij op: een tampon is géén penis, je kunt er dus ook niet de maagdelijkheid mee kwijtraken.

  Een maagdenvlies is een sprookje, niet op reageren, sommige vrouwen hebben het niet of nauwelijks, en het kan ook ‘beschadigd’ zijn geraakt met een dildo of een komkommer.

  Ik denk dat de rechter in kan zien dat de maagdelijkheid iets anders is dan het al of niet aanwezig zijn van een maagdenvlies, het gaat om de ervaring die men nog niet heeft. Persoonlijk vind ik het een aanfluiting dat een dom vrouwtje een tampon durft te vergelijken met een penis, een tampon is ca. vier tot vijf cm lang en een tot anderhalve cm in diameter. Een penis is wel even iets meer.

  Like

 4. BertG. // 04/04/2016 om 13:22 //

  Je moet ook niet een stofzuigerstang als inbrenghuls gebruiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: