Nu liegen ze zelfs al over het weer

En dan bedoel ik niet dat ze het verkeerd voorspeld hadden voor gisteren.

Het AD weet te melden dat KNMI belachelijk gemaakt werd op twitter vanwege de voorspelling. DG Neree en ik gingen er met met wat drones op uit. Ik geloof het KNMI nooit en had zelfs mijn sjaal nog omgedaan, maar liet die toch maar achter toen ik de deur uitging. Achteraf had het niet eens kwaad gekund als ik hem toch meegenomen had. Dit om aan te geven dat het echt niet zo lekker was. Kan gebeuren, is niet erg, ik zit er ook wel eens naast als ik het weer voorspel, maar ik krijg er dan ook niet voor betaald.

Wat ik wel heel kwalijk vind is dat ik na het uitlaten van de drones het 8 uur journaal bekeek gisteren en dat ze daar gewoon volhielden dat het een prachtige dag geweest was. Hoe haal je het in je hoofd? Iedereen heeft waar kunnen nemen dat het níet zo was en je blijft gewoon volhouden dat je het toch bij het rechte eind had.

Gaan we hier op Fenixx nu weerpraatjes houden, is er niks belangrijkers in de wereld denkt u misschien. Nee, er is niks belangrijkers in de wereld, en dan bedoel ik niet het weer. Maar dit voorbeeld is exemplarisch voor de media. Zelfs als iedereen waar kan nemen dat ze ongelijk hebben blijven ze gewoon hun leugen herhalen. Met alles, met Oekraïne, met de voorspoed die de EU zou brengen en met de heilzame werking die islam voor ons zou hebben. En nu zelfs al met het meest ordinaire, het meest dagelijkse, het best door iedereen zelf te controleren FEIT. Het weer.

Koop geen kranten meer, zelfs niet als kattenbakvulling of om je rotte vis in te verpakken om naar je volksvertegenwoordiger te sturen. Smijt je televisie van drie hoog naar beneden, of kijk misschien de Ronde van Vlaanderen (hij was weer prachtig), maar luister niet meer naar het journaal. Het is vergif!

01

Ander voorbeeld. Molenbeek gisteren. Moslim probeert vrouw dood te rijden (het was waarschijnlijk geen ongelovige, want ze draagt een hoofddoekje zo te zien). Hierboven staat een foto van de dader. De Daily Mail brengt vervolgens deze kop:

01

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3520777/Muslim-woman-mown-grinning-far-right-activist-stops-PICTURE-anti-Islam-rally-troubled-Brussels-district-Molenbeek.html

En The Express:

01

http://www.express.co.uk/news/world/657749/molenbeek-woman-hit-and-run-graphic

Die kunnen zo bij de NOS aan de slag.

Daar noemen ze rellende Molenbeekse mohammedanen die met stenen naar de politie gooien en vrouwen doodrijden, nadat ze een bende islamitische aanslagplegers jarenlang onderdak geboden hebben: “jongeren”.

En vreedzame burgers die daar tegen protesteren: “rechts-extremisten”.

Ik wil mijn belastingcenten terug waar deze Orwelliaanse leugens mee bekostigd worden. En hopelijk worden jullie volgende keer door zo’n “jongere” aangereden, jullie verdienen het!

Kijk, vandaag was het wel mooi weer:

01

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: