islamisering: Blote navel verboden op Kandinsky College in Nijmegen

NIJMEGEN – Op het Kandinsky College in Nijmegen moeten scholieren tijdens de gymles voortaan schouders, buik en navel bedekt houden. Te ‘blote’ topjes zijn verboden. Sportbroeken ‘met pijpen tot minimaal halverwege het bovenbeen’ zijn verplicht gesteld. Het zijn kledingvoorschriften die gelden sinds begin dit jaar.

Brief
Leerlingen en hun ouders hebben daarover een brief gekregen. Volgens rector Astrid Wassink hebben gymdocenten aangedrongen op regelgeving. “Er is geen concrete aanleiding met een incident. Het heeft ook uitdrukkelijk niets te maken met moslims of man-vrouwdenken.”

De Gelderlander >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on islamisering: Blote navel verboden op Kandinsky College in Nijmegen

  1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    Dit is dus sluipende islamisering! Binnenkort wordt ook zwemkleding verboden en net als in islamitische landen moeten vrouwen in burka zwemmen! Waarna alle luchtige kleding (zoals korte broeken en rokjes) voor vrouwen wordt verboden!

    Like

  2. Het heeft niets met moslims te maken echt helemaal niets. Dus WEL!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: