Vlaams Belang brengt islamiseringsgraad in kaart

De aanslagen van 22 maart zijn een rechtstreeks gevolg van de (sluipende) islamisering van onze samenleving. Die islamisering wil het Vlaams Belang nu in kaart brengen. De partij lanceert hiertoe een online platform.

Volgens Filip Dewinter, die de website voorstelde, dansen de meeste politici vakkundig voorbij aan de essentie van de terreurproblematiek: de islam. De oorzaak is uiteraard dat zij ter zake allen boter op het hoofd hebben door jarenlang een opengrenzenbeleid te hebben gevoerd waarbij bovendien uiterst laks werd omgesprongen met het afdwingen van een leidcultuur, van waarden en normen. “Zonder massa-immigratie geen islamisering, zonder islamisering geen islamterreur”, aldus Dewinter.

VB >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: