Parool: we hebben een ‘mannenprobleem’

Man (34) aangehouden voor verkrachtingen

Het Parool gebruikt een still uit ‘Opsporing Verzocht’ en het lijkt er op alsof het Parool een balkje bij de ‘man’ voor zijn ogen geplakt heeft. De uitzending van opsporing verzocht is niet beschikbaar als ik hem op wil zoeken, maar op ‘Crimesite’ staat een still die uit hetzelfde programma lijkt te komen zonder balkje.

De ‘man’ is aangehouden voor drie verkrachtingen in Amsterdam.

Donderdagavond is hij in een woning in Purmerend aangehouden. Van de verdachte is DNA afgenomen, dat kon worden gelinkt aan DNA-sporen die eerder zijn veiliggesteld. De man zit vast. Parool >>

Het Parool maakt geen melding van de afkomst, huidskleur, of taal die de dader heeft (gebruikt). Ook in een eerder artikel dat het Parool (4 april) er aan weidde komen deze kenmerken niet ter sprake. Bij ‘Crimesite‘ lezen we echter dat de ‘man’ lichtgetint was en arabisch sprak:

01

Waarom vertelt het Parool dit er niet bij? Heeft het Parool liever niet dat deze verkrachter opgespoord wordt, denkt het Parool dat een zo volledig mogelijk signalement niet van belang is voor de opsporing, of vindt het Parool  het belangrijker om lichtgetinte arabisch sprekenden niet in een kwaad daglicht te stellen dan het opsporen van een verkrachter?

Of krijgen we hier zo meteen Zweedse toestanden waar de hoofden van verdachten gepixeld worden als ze een huidskleurtje hebben en niet als het om blanke Zweden gaat?

 

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Parool: we hebben een ‘mannenprobleem’

 1. Like

 2. Het kan altijd nog erger ! In mijn volgende verhaal: Criminelen met ‘afgeplakte’ gezichten en ‘Jan met Kornuiten’ in vol ornaat. https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/11/21/daar-moet-een-piemel-in/
  Hier komen bij AZC demonstraties Jan en Kornuiten er vol op en ‘Vluchtelingen’, die gemoord hebben in Syrië worden getoond met balkje !
  In je Eigen Land geen waarde hebben. Zover is het al gekomen.

  Like

 3. cassandrasez // 12/04/2016 om 10:41 //

  Oh dat is al maanden zo, er is een verbod op het vermelden van de afkomst, als het moslims zijn. Maar als zo’n viezerik naar Syrie gaat om daar misdaden tegen de mensheid te plegen, en hij komt er bij om, is het, Nederlandse jihadi omgekomen. Grrrr.

  Like

 4. Rodrigo // 19/04/2016 om 17:24 //

  Op WikiIslam wordt in Engels door moslims uitgelegd waarom sex met dieren normal is. Geiten slapen s’nachts en zo moeten Hollandse vrouwen het ontgelden. ik heb vroeger in Holland gewoond en heb mijn familie met een honkball knuppel tegen tuig verdedigd. Tegenwoordig zijn er geen watch dogs meer en leven we in een omgedraaid Wereld. De vraag is: wie wordt de volgend dictator?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: