België: Demonstratie van slachtoffers van islam verboden, demonstratie van daders toegestaan

hooivork, geliefd wapen bij volksoproer

De aanslag in Brussel was een islamitische aanslag. Jihad zoals dat elke mohammedaan bevolen is in koran en hadith. islam zoals door alle moslims aangehangen. Alle mohammedanen zien de massamoordenaar die deze ideologie bedacht heeft als de voorbeeldigste mens, een massamoordenaar.

Wat zijn dat voor mensen die een massamoordenaar als voorbeeld hebben? Moslims, dat zijn moslims. Alle moslims. Beledig maar eens de profeet in het bijzijn van een moslim waarvan je dacht dat die gematigd was en je hebt je antwoord of dat er gematigde moslims bestaan.

De slachtoffers van de aanslagen in Brussel zijn allereerst de doden, de nabestaanden en dan alle Belgen, die nu in het besef leven dat islam elk moment op elke plek weer een aanslag kan plegen, omdat de overheid niet van plan is islam ook maar een strobreed in de weg te leggen.

Stad Brussel verbiedt manifestaties op zondag 10 april

Na overleg met de politiediensten werd besloten de manifestaties en bijeenkomsten van de extreemrechtse groepen Nation en Vlaanderen Identitair op het Brusselse grondgebied te verbieden, laat de woordvoerder van het kabinet-Mayeur weten.

Aan het metrostation van Maalbeek komen zaterdag om 14.30 uur wel verschillende moslimverenigingen samen voor een herdenkingsmoment voor de slachtoffers van de aanslagen.

De Morgen >>

Een klap in het gezicht van de slachtoffers dat de aanhangers van de doodscult hun hypocriete gehuil mogen laten horen op de plek waar in naam van hun profeet gemoord werd, terwijl het bezorgde burgers verboden wordt hun onvrede te uiten.

De Collaborerende Belgische overheid is bezig een volksopstand uit te lokken door de kant te kiezen van hen die overduidelijk de vijand zijn. Mohammedaanse massamoordenaars krijgen in dit onland een week cel en als je het waagt daartegen te willen protesteren moet je je bek houden. Dat kan niet lang meer goed gaan.

En als het land dan in de fik staat moet de overheid niet gaan lopen jammeren. Ze hebben zelf het brandhout aangedragen, de benzine er over gesprenkeld en de doosjes met lucifers uitgedeeld.

Comments zijn gesloten.

2 Comments on België: Demonstratie van slachtoffers van islam verboden, demonstratie van daders toegestaan

  1. andy // 12/04/2016 om 22:14 //

    Je relaas raakt kant noch wal ..maar is vooral heel zielig .

    Like

  2. Gelukkig reageer jij dan weer heel inhoudelijk, met argumenten en onderbouwing.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: