Gematigde islam: 90% van islamitische jongeren vindt aanslagplegers Brussel helden

Friends who teach the equivalent of high school seniors in the predominantly Muslim districts of Molenbeek and Schaerbeek told him that “90 percent of their students, 17, 18 years old, called them heroes,” he said.

De rest van het verhaal in The New York Times is geleuter maar het gaat om het cijfertje in deze alinea. Kerel denkt dat ‘radicalisering’ komt doordat ze moslims in ghetto’s weg hebben gestopt en beseft niet dat moslims, over de hele wereld, daar altijd zelf voor kiezen om de simpele reden dat het ze verboden is te integreren met niet-moslims van hun ideologie.

New York Times >>

Gematigde islam >>

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: