Massamoordende mohammedaan kreeg slechts een week cel in België

Bilal El Makhoukhi.

De Brusselaar ging eind 2012 naar Syrië en zou daar onder meer met Belgische Syriëstrijders in een villa in Aleppo hebben verbleven. In december 2013 keerde hij gewond terug. HLN >>

Hij verbleef een jaar in Aleppo. En niet om de stoep aan te vegen, dat is daar zinloos als u wel eens een plaatje gezien heeft van Aleppo. Je hoeft geen rijke fantasie te hebben om te bedenken wat jihadi’s daar doen. En het zal vast moeilijk te bewijzen zijn. Maar dan is het tijd om uitzonderingen te maken in de wet voor mohammedanen die aan de jihad hebben deelgenomen.

Op het Sharia4Belgium-proces in Antwerpen werd hij veroordeeld tot vijf jaar cel, waarvan twee jaar effectief. Opvallend is dat de man amper een week daarvan ook echt in de cel doorbracht, na zijn twee maanden voorhechtenis voor het proces.

Als koppensnellen met een week gevang bestraft wordt is dat een vrijbrief voor elke mohammedaan om ongestraft de opdrachten uit de koran letterlijk uit te voeren. Daar, in Syrië, maar ook hier, in België en Nederland. Tijd om de grens met terreurstaat België potdicht te gooien. Begin maar met de bouw van die muur en laat de uitvoering maar aan asielzoekers die klagen dat ze zich vervelen.

0186 (1)

Het is nog niet bekend welke rol Bilal El Makhoukhi speelde bij de aanslagen in Brussel, maar wat zijn rol ook was. Die rol werd mogelijk gemaakt door de Belgische overheid. De echte schuldige aan de aanslagen is diezelfde Belgische overheid.

Net als onze Nederlandse overheid schuldig zal zijn aan de volgende mohammedaanse aanslag hier door mohammedanen ons land binnen te laten. De enige mogelijkheid om je land te vrijwaren van de voor elke  mohammedaan verplichte jihad is door geen mohammedanen je land binnen te laten. Niet één !

Begin de repatriëring NU. Iedereen die dat tegenwerkt heeft het bloed van de volgende aanslag aan zijn handen. Wat fopwetenschappende zotskappen Maaike Beckmann en Veerle Scheirs ook uit hun muts kwekken.

Bilal El Makhoukhi keerde terug naar België om daar medische verzorging te krijgen, ja België knapt jihadisten op zodat ze voort kunnen met hun moordpartijen. In plaats van dat ze hem lieten sterven aan een stinkende afgeknalde moslimpoot lapten ze hem op om meer ongelovigen te onthoofden.

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Massamoordende mohammedaan kreeg slechts een week cel in België

 1. Blijft gevaarlijk die man. Hij zei dat hij niet tussen ongelovigen wil wonen en alleen maar aan jihad wil doen.

  Bilal El Makhoukhi (25) : 5 jaar cel, waarvan 2 effectief
  Abu Imran
  De werkloze Brusselaar keerde zwaargewond in een rolstoel uit Syrië terug. Belgische dokters moesten vlak voor het proces zijn rechteronderbeen amputeren.

  OPENBAAR AANKLAGER:
  ‘El Makhoukhi vertrok in oktober 2012 naar Syrië. Hij werd door Bontinck gezien in de villa van de Belgen in Aleppo. Vanuit Syrië heeft hij regelmatig telefonisch contact met zijn moeder. Op de vraag of hij naar huis komt zegt hij dat hij niet tussen ongelovigen wil wonen. Hij wil enkel aan Jihad doen.’
  ‘Op 7 december 2013 keerde hij gewond terug naar België. Zijn terugkeer was puur om medische redenen.’
  ADVOCAAT:
  ‘Mijn cliënt vertrok uit eigen wil naar Syrië’, zegt zijn advocaat Koen Vaneecke. ‘Hij vertrok omdat zijn moeder bijzitter was bij de verkiezingen. Hij werd beschoten door een sluipschutter in Syrië.’

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20140930_01295313

  Like

 2. Hoe meer er hierover bekend wordt hoe duidelijker het is dat ze héle grote steken hebben laten vallen.

  Like

 3. Van alle kanten zijn er tips binnengekomen. Lui die vast hadden moeten zitten liepen vrij rond, reisden nota bene met retourtjes heen en weer naar Syrië. Het lijkt wel alsof ze het er om doen. Zóó vreselijk stom kan toch niemand zijn denk je als je tot je door laat dringen hoeveel kansen ze gehad hebben om het te voorkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: