islamisering: Studenten willen gebedsruimte in Haagse Hogeschool

Sinds dinsdag staat er een petitie op internet waarmee wordt gepleit voor een gebedsruimte in de Haagse Hogeschool. ,,Studenten bidden onder de trappen waar het ’s winters koud is. Dit kan zo niet langer.”

De petitie is gestart door studenten en werd binnen een dag meer dan 1200 keer getekend.  Bedoeling is dat iedereen welkom is, ongeacht geloof of afkomst. ,,De Haagse Hogeschool is een multiculturele school midden in het hart van de stad Den Haag en dat betekent dus ook dat er verschillende studenten zijn met verschillende religies”, schrijft de initiatiefnemer bij de petitie.

AD >>

Je gaat naar school om te leren, niet om te bidden. Als je dat op die leeftijd nu nog niet geleerd hebt dan is er iets grondig mis met het onderwijs in dit land. het is een school en een moskee.

Dossier islamisering >>

 

Comments zijn gesloten.

3 Comments on islamisering: Studenten willen gebedsruimte in Haagse Hogeschool

 1. Het gaat hier dus om een gebedsruimte voor alle religies. Op een school die vanuit religieuze principes is opgericht lijkt me dit geen probleem. Maar voor een openbare school ligt dat denk ik toch anders. Dan wordt het ingewikkeld. Want waarom alleen een apparte ruimte voor gebed. Dan ook maar een rustruimte, rookruimte, ruimte voor meditatie, voor politieke partijen, voor sportliefhebbers, studenten die vrijwilligerswerk verrichten enz. Op een openbare school kun je religieuze groepen namelijk geen voorkeursbehandeling geven.

  Like

 2. Marco // 15/04/2016 om 20:49 //

  Zo’n gebedsruimte is voor iedere leerling een goed idee. Het is in ziekenhuizen ook, een soort stiltepunt gebeds/meditatieruimte is voor alle leerlingen een mogelijkheid om stress te verminderen.

  Like

 3. Het is voor moslims en alleen voor moslims. De apartheidsfanaten van allah. Want zo gaat het elke keer. Of dacht je dat katholieken onder schooltijd daar onder de trappen zaten te bidden? Maak je zelf toch niks wijs en niet zo intens belachelijk met je kutsmoesjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: