islamisering Gent: Geen varkensvlees op buurtrecepties, wel halal-hapjes

Johan Deckmyn hoorde op één van deze nieuwjaarsrecepties enkele aanwezigen expliciet vragen naar halal-hapjes. Zij kregen de bevestiging van het bediendend personeel dat alles halal was. Deckmyn vroeg in dit verband aan de burgemeester hoe het zat met de hapjes die er werden geserveerd.

Wat de voedselvoorschriften betreft, valt het op dat de stad géén varkensvlees serveert op de buurtrecepties, en dit “om verwarring te vermijden”. Er werd wel bevestigd dat het geserveerde vlees halal was.

http://johandeckmyn.be/geen-varkensvlees-op-buurtrecepties-wel-halal-hapjes/

Dossier islamisering >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on islamisering Gent: Geen varkensvlees op buurtrecepties, wel halal-hapjes

  1. We moeten als beschaafde wereld maar eens beginnen met optreden tegen de teloorgang van de maatschappij. Het wordt tijd dat we in actie komen. Er zou een lijst moeten komen van bedrijven die besmette levensmiddelen willen verkopen. Dan is het voor beschaafde mensen eenvoudig na te zien welke producten er niet meer in huis mogen komen. En dan is het niet de bedoeling dat alleen de halal-producten geboycott gaan worden, maar alle producten van die fabriek en van diezelfde eigenaar. De kunnen ze een paar zilverlingen verdienen aan de moslims, maar dan komt er geen handel meer met beschaafde mensen. Dan is het een keuze voor de fabrikant en dan heeft de consument ook een keuze om niet mee te gaan in het onrecht waar halal voor staat!

    Like

  2. Ze gaan steeds meer in het belachelijke opereren en de autochtone Vlaming discrimineren

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: