Farage: “We’ve got our armies of bloggers”

uitspraak van Juncker na het Franse referendum in 2005

Vergeet het maar Juncker, want:

We’ve got our armies of bloggers !

Vanaf 3.00 [ … ]

D.G. Neree schreef gisteren:

Eén historisch aspect ben ik in de analyses en opinies in de MSM en op internet nog nergens tegengekomen. Joost Niemöller tweette enkele dagen geleden, dat het referendum een overwinning was van het volk over de MSM, de massamedia. Dat is ontegenzeggelijk waar, maar hoe kon dat volk onder de dagelijkse stroom van desinformatie en bagatellisering van de MSM uitkomen?  Dat deed het internet.

En zo is het maar net.

A battle of people versus the politicians

En het is te zot voor woorden dat het zover heeft moeten komen, politici horen het volk te vertegenwoordigen en ze niet te koeioneren, schofferen, negeren  en al helemaal niet het tegenovergestelde te doen van wat het volk wil. Dan is er nog maar één weg voor die politici, de weg naar het schavot.

You may have the big money and the big businesses and Goldman Sachs, but …

We’ve got our armies of bloggers !

And we are relentless, voeg ik daar aan toe. Dit is nog maar het begin. Fok joe, gekochte media, leugenpers, aan de leiband van de politici lopende hoernalisten met jullie propaganda. Propaganda over de immigratie, propaganda over de EU, propaganda over de islam. Als is de leugen nog zo snel …

Zowel politici als pers weten dat ze over deze onderwerpen liegen, zowel politici als pers weten dat ze tegen de volkswil in gaan. Zelfs de lezers van de Volkskrant geven het aan:

01

.

01

01

 

Journalisten zijn verworden tot de buikspreekpoppen van het ancien regime. Een regime dat het volk toespreekt alsof het onwetende kleuters zijn, die te slecht geïnformeerd zijn om ‘complexe’ zaken als een associatieverdrag te kunnen beoordelen. Het is van een stuitende arrogantie in deze tijd waarin nog nooit zoveel Nederlanders hoog opgeleid waren, en dat gemiddelde nog aanzienlijk hoger zou zijn als dit regime niet 1 miljoen mohammedanen binnen onze grenzen gelaten zou hebben.

Het is des te weerzinwekkender dit soort taal te vernemen uit de mond van tweelangstudeerders die een pretpakket-studie gedaan hebben. Rutte deed zeven jaar over geschiedenis en Pechtold zeven jaar over kunstgeschiedenis (allebei lid van dezelfde partij – ALDE). Beiden hadden het verdrag niet gelezen of verdraaiden de feiten die er in staan bewust, terwijl vele bloggers het tot achter de komma uitgeplozen hebben.

Tachtig jaar geleden greep ook iemand via de democratie op ondemocratische wijze de macht die één groot Europees rijk nastreefde. Met jullie zal het niet anders eindigen. De geschiedenis herhaalt zich, altijd.

And in the end the peoples will is going to prevail, this place (EU) won’t survive.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Farage: “We’ve got our armies of bloggers”

  1. In mijn dromen zie ik hordes jeugdigen met een gehaakt kruis op de arm door de straten trekken. Op jacht naar de daders van de misère waarin zijzelf, hun ouders en grootouders zitten. Ze zijn verdrongen uit de voetbalclubs, van de scholen, en de willige welkommeisjes willen alleen nog maar een vriendje met een badeend van 32 cm. Onder een steen, de onderste, vinden ze er weer een en een meisje schopt ‘m nog tandenlozer dan ie al was. Hier, godverredomme, schreeuwt ze en plaatst nog een doel met een priem, recht in z’n toch al nietsziende oog, hier voor me opoe zonder koekje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: