Turkse genocide op Koerden met instemming van Mark -FukdeDemocratie- Rutte

 

En het is niet de eerste keer. Davotoglu zei het ook al.

01

En Mark -FukdeDemocratie- Rutte  beloont de moorddadige Turkse nazi’s daarvoor met 6 miljard euroos. Mark -FukdeDemocratie- Rutte financiert genocide. Mark -FukdeDemocratie- Rutte is een oorlogsmisdadiger. Mark -FukdeDemocratie- Rutte hoort in het gevang op water en beschimmeld brood.

Amid the applauds of Turkish MPs, Turkey’s nationalist leader, Devlet Bahçeli, chairman of the Nationalist Movement Party made a speech in Turkish Parliaments and vowed “We will level every Kurdish cities and to the ground like we did to the Armenian and leave nobody alive in them.” Erdogan welcomed the idea.

Met Turkse nazi’s onderhandel je niet, die verklaar je de oorlog en je stuurt wat we nog aan leger hebben NU naar Koerdistan om de Koerden bij te staan, nádat je alle Turken hier geïnterneerd hebt om nationale veiligheidsredenen, zoals de Amerikanen dat met de Duitsers en Jappen deden in de oorlog.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: