Armeense-Genocide ontkenners-partij D66 hield een congres ter bevordering van de jihad

De Nederlandse afdeling van de AKP partij congresseerde in Arnhem. Hier staan alle moties en amendementen die ter sprake kwamen en of ze aangenomen dan wel verworpen zijn. 

De eerste motie betreft het associatieverdrag met Oekraïne en de indiener roept op de lijn Rutte te volgen. Het Nederlandse volk te negeren en gewoon door te gaan op de ingeslagen weg. Dat de motie verworpen werd, verbaast me. Dan volgt er een hoop intern huishoudelijk gedoe.

De eerste motie die interessant is gaat over wachtgeld voor kamerleden:

 Bij het recente vrijwillige vertrek van D66-Kamerlid Wassila Hachchi er veel discussie is ontstaan over haar mogelijke wachtgeld;

In dit fractiereglement op te nemen dat het benutten van het wachtgeld alleen acceptabel is als dit in de geest van de regeling en in lijn met de mores binnen de partij gebeurt;

De motie werd verworpen wat de weg vrijhoudt voor toekomstige Wassila Hachchi’s.

In deze motie beweren ze nog eens dat de Russische Federatie De Krim geannexeerd heeft, wat niet waar is. Terwijl er in Oekraïne een staatsgreep gepleegd werd en Kiev vrijwel onmiddellijk de oostelijke delen van het land begon te beschieten en bombarderen, schreef het legale parlement van De Krim een wettig legaal referendum uit (maar daar houdt D66 niet zo van) en een overgrote meerderheid stemde voor afscheiding en daarna aansluiting bij Rusland. Niet zo verwonderlijk want er wonen voornamelijk etnische Russen op De Krim. Deze zwamkous motie werd verworpen.

De volgende motie komt regelrecht uit de koker van Erdogan Hamas en werd wel aangenomen, het ontbreekt nog net aan de oproep tot vernietiging van Israël:

01

Er is geen leger ter wereld dat zo fanatiek probeert om burgerslachtoffers te voorkomen als het Israëlische. Zo laten ze regelmatig eerst een klein knalletje horen als vooraankondiging, zodat burgers in Gaza kunnen vluchten, voordat ze weer eens een raket installatie bombarderen. Het Turkse leger daarentegen legt zonder onderscheid complete Koerdische steden in de as en er zijn al honderdduizenden Koerden op de vlucht.

Zou D66 weten hoe je het woord hypocriet spelt? Anti-zionisme, het de Joden niet gunnen van een eigen staat, is niets minder dan antisemitisme. D66 is een antisemitische partij.

De meest islamofiele motie is misschien wel deze, maar ik heb ze nog niet allemaal doorgenomen dus wie weet wat ze nog meer in petto hebben.

01

Ja, het staat er echt, u mankeert niets aan uw ogen.

01

“De Nederlandse staat geen enkele vorm van polygame huwelijken erkent;”

Nou weet ik niet of de indiener van deze motie gelijk heeft of Nu.nl:

“Polygame huwelijken die door buitenlanders in het buitenland rechtsgeldig zijn gesloten, worden hier echter nog wel erkend. Veel gehuwden met meerdere partners wonen hier al jaren. Vorig jaar zijn vier mensen in de GBA geregistreerd die twee of meer vrouwen of mannen hebben.”

Volgens dat artikel uit 2009 waren er op dat moment al 1374 polygame huwelijken in Nederland. Ga er maar van uit dat dat slechts het topje van de ijsberg is, want veel polygame huwelijken worden in de moskee gesloten onder sharia-recht en daar heeft de Nederlandse wet geen zicht op. En ondanks dat die huwelijken dan volgens ons recht niet geldig zijn, zijn ze dat in de praktijk wel. Een islamitische vrouw kan er niet aan ontsnappen.

Polygamie is onderdeel van de mohammedaanse demografische oorlogvoering. Zo had de bekende voorbeeldmoslim Osama Bin Laden 23 kinderen bij 5 vrouwen en zijn vader zelfs 52 kinderen bij 10 vrouwen. Ismail de Bloeddorstige, sultan van Marokko eind jaren 1700 had maar liefst 888 kinderen.

Polygamie is ook onderdeel van de financiële jihad die de mohammedanen tegen ons voeren. Elke vrouw die -officieel- apart woont, betekent nog een huisje om onder te verhuren en extra kinderbijslag inkomsten. Deze Franse Algerijnse moslimslager verdiende er goed aan:

Hebbadj fathered 15 children and soon will have 17 with the women who received benefits over the past three years totaling 175,000 euros.

Many of the women and children lived under the same roof and Hebbadj used his companion’s debit cards to access funds from the social security payments, according to the prosecutor.

De moslimterrorist Abu Hamza, die met die haak in plaats van een hand, wist met slechts één vrouw Engeland maar liefst 2,75 miljoen (Pond) aan uitkeringsfraude te ontfutselen. Stel je voor dat die vier vrouwen, en nog zoveel slavinnen als die kan onderhouden, gehad zou hebben. Hij kon het zich veroorloven te wonen in dezelfde straat als een voormalige minister van het kabinet, Jack Hutton. Een huisje van 6 ton. Zijn proceskosten, ettelijke miljoenen, werden ook door de staat betaald.

The true extent of Hamza’s milking of the legal aid system remains unclear – but a single solicitor earned almost £500,000 in fees just to act for the fanatic. Arani and Co received the sums between 2000 and last year. Daily Mail >>

D66 wil de mohammedaanse demografische en financiële jihad tegen ons ondersteunen, faciliteren, en legaliseren. Wanneer wordt een partij staatsgevaarlijk en moet deze verboden worden vraag ik mij af.

In één van de laatste moties pleit D66 voor een luchtbrug voor deze kolonisten:

01

De motie werd aangenomen.

Overigens is het in de landen om ons heen niet minder (alle links verwijzen naar mijn eigen blog, ik hou er nou eenmaal archiefjes op na):

islamisering: Polygamie op staatskosten

20% Oostenrijkse asieljihadisten heeft twee vrouwen, strijken 3000 euries uitkeringsjihad op

Engeland voert sharia in. Moslims met meerdere vrouwen krijgen extra toeslagen

“Vluchtelingen” met twee vrouwen in Duitsland: beide kunnen een sociale uitkering krijgen

‘Muslim men in UK having 20 KIDS with multiple wives’ and it’s legal under Sharia law

England under sharia: Muslims can claim benefits for several wives, say Ministers

 

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: