Revolutionair: De @VVD wil 38 zetels in de Tweede Kamer leeg laten

Om al die niet-stemmers te belonen. De stem van de thuisblijver telt vanaf nu ook. En als u meer lege zetels wilt in de Tweede Kamer dan hoeft u in 2017 alleen maar thuis te blijven. Eindelijk wil de VVD ook de niet-stemmer serieus nemen. Als u wilt dat er nooit meer wetten worden aangenomen in dit land, die toch nooit iets anders doen dan dit land naar de gallemiezen te helpen, roep dan uw buren, vrienden, kennissen, uw dealer, uw alcoholleverancier en uw tuinman en huishoudelijk onderneemster, en het geïmporteerde stemvee van de Partij van de A op niet te gaan stemmen in 2017. Als meer dan de helft van de stemgerechtigde Nederlanders thuisblijft, blijft meer dan de helft van die zeteltjes leeg en kan er nergens meer een meerderheid voor behaald worden. Dan heeft de kiezer eindelijk de macht om de democratie net zo te blokkeren als Mark –DeGenocideFinancier– Rutte, dankzij de VVD.

Jarenlang hebben de grootste partijen de stem van de niet-stemmer gestolen en onder elkaar verdeeld. Bij de vorige Tweede Kamel verliezingen, 12 september 2012, stemde 25.4% van de kiezers niet. Dat zijn 38 zetels, maar toch zijn alle zeteltjes BEZET. BEZET, door leugenaars, verraders, volksverlakkers, eigenbelangers, kiezersbedriegers, zetelrovers, wachtgeldpiraten waarvan de overgrote meerderheid niet zelf voldoende voorkeursstemmen behaald heeft om aanspraak op een zetel te kunnen maken. De principiële niet-stemmer wordt gediscrimineerd, genegeerd, gekleineerd, buitengesloten alsof die geen mening heeft waar naar geluisterd zou moeten worden. Maar daar gaan de Verkrachters van de Vrijheid en de Democratie nu iets aan doen. GS publiceerde een mail van Han -ikhebzakenvriendeninOekraïne- ten Broeke:

Andere partijen hebben zichzelf voor het referendum wel de verplichting opgelegd de uitslag te volgen. Wij niet. Wij hebben steeds eerlijk gezegd dat we ons strak aan de wetzouden houden en de uitslag als een serieus advies bij onze uiteindelijke besluitvorming zouden betrekken. Daarbij kijken wij naar de gehele uitslag en wegen we af wat de tegenstemmers, de voorstemmers én de thuisblijvers hebben gezegd. Als u een andere verwachting had is uw boosheid begrijpelijk, maar wij hebben die verwachting niet gewekt.

Wat een prachtinitiatief van Han -ikpeuterhetliefstmetmijnlinkerpinkinmijnneus- ten Broeke. Eindelijk recht voor de thuisblijvende niet-stemmer. Eindelijk heeft deze altijd in het verdomhoekje getrapte zwijgende meerderheid iemand die opstaat voor hun belangen. Han -ikhoordingenwaarniemandietsgezegdheeft- ten Broeke wil afwegen wat de thuisblijvers die niets gezegd hebben, gezegd hebben. En denkt daar tot Sint Juttemis voor nodig te hebben, omdat je heeeel goed moet luisteren om te horen wat mensen die niets gezegd hebben gezegd hebben.

Die thuisblijvers beste Han -FukdeDemocratie- ten Broeke, hebben helemaal niks gezegd. De enige manier om recht te doen aan hun ‘stem’ is door hem niet mee te tellen. En die lijn doortrekkende, is ook de enige manier om recht te doen aan al die mensen die niet stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen, de Eerste Kamerverkiezingen – Ho Stop Wacht Fuk, die hebben we helemaal niet, wat een farce – , Waterschapsverkiezingen die hebben we dan weer wel, en Provinciale Staten – waar ook helemaal geen hond voor op komt dagen, Gemeenteraadsverkiezingen en de StemmenTrekkerTopper de verkiezingen voor het Europees Parlement (dat zelf geen wetsvoorstellen in mag dienen en alleen maar ja mag knikken zoals in Noord-Korea en de Volksrepubliek China).

Ja ?!

Ben je er nog Han ? De enige manier om daar recht aan te doen is om voortaan al die zetels leeg te laten. Ik wens je veel plezier met het vergaren van je ‘democratische’ meerderheden.

Als je alleen de ‘gekozen’ KUCH ‘volksvertegenwoordigers’ KUCHKUCH in het Europese ‘Parlement’ KUCHKUCHENEENHARTVERZAKKING zou visualiseren krijg je zoiets: Hoe ga je dan nog een meerderheid halen, Han?

01

Zie je dan niet dat jullie geen enkel mandaat meer hebben?

Zie je dan niet dat die ene keer dat de ‘mensuh’ iets konden zeggen en als dat dan genegeerd wordt, dat de ‘mensuh’ dan heel ontevreden worden?

Zie je dan niet dat al die lege zetels, waarvan jij denkt dat je weet wat die te zeggen hebben, binnenkort geen andere uitweg meer hebben dan een revolutie, omdat elke vorm van medezeggenschap ze afgenomen is?

Zie je dan niet wat een gruwelijk ‘gevaarlijk’ ‘spelletje’ jullie aan het spelen zijn?

Ik ben oprecht bezorgd, Han. Voor wat? Een beetje Ostraum? Wat heeft dat streven de vorige keer gebracht, Han?

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: