Tiende kind gepland. Afghaans echtpaar incasseert 5682 € voor roedel nageslacht

(Door: Michael Pommer. Vertaling: Fubar.)

Dit geval zorgde voor opwinding in het Weense ziekenhuis. Een echtpaar uit Afghanistan, de man sinds 2011 en de vrouw sinds 2013 in Oostenrijk, heeft negen kinderen – en wil nu een tiende, door middel van kunstmatige bevruchting. Daardoor laait het debat weer op over bijstand en bijzondere hulp: de familie ontvangt maandelijks 5682,6 euro.

De oudste zoon is twintig jaar oud, de jongste dochter werd in 2011 geboren – dat echtpaar uit Afghanistan heeft ondertussen negen kinderen. En een eigen lot om te dragen: twee van de kinderen zijn lichamelijk gehandicapt, zonder hulp nauwelijks levensbekwaam.

Nu ontstond bij de moeder (geboortejaar 1972) weer een kinderwens: Het echtpaar had een gesprek op de universiteitskliniek voor vrouwengeneeskunde, de reden: door middel van kunstmatige bevruchting moet er een tiende kind komen. Bij de bevindingen werd genoteerd: “Het paar werd er op gewezen dat op grond van de leeftijd van de moeder de kans op een zwangerschap sterk verminderd is.” Aan de wens van het echtpaar voor nog een zwangerschap heeft dat echter niets veranderd.

Het ziekenfonds betaalde voor de vooronderzoeken

Ter informatie: Op deze leeftijd moet de moeder de kosten voor in-vitro-fertilisatie zelf betalen, de vooronderzoeken daarentegen – echo’s, ambulancebezoek, dagelijkse bloedafnames, onderzoek van de zaadkwaliteit, gynaecologische test enzo – betaalt het ziekenfonds.

Maar ook de discussie rondom bijstand wordt door dit voorval weer nieuw leven ingeblazen. Voor twee volwassenen en zeven minderjarige kinderen ontvangt de familie maandelijks 2840,04 euro, voor twee meerderjarige kinderen 837,76 euro. dat maakt maandelijks 3677,80 euro, oftewel 44.133,60 euro per jaar.

2000 euro alleen al voor ‘familiehulp’

Voor zeven kinderen, waarvan twee met een beperking (riep iemand inteelt?), ontvangt de familie naast de 3677,80 euro per maand ook nog 2004,80 aan ‘familiehulp’. Samen maakt dat 5682,60 euro per maand.

originele artikel:  http://www.krone.at/Oesterreich/Afghanisches_Paar_kassiert_5682_Euro_fuer_Grossfamilie-Zehntes_Kind_geplant-Story-506614

Financiële jihad iemand?

Geboorte jihad iemand ?

We betalen onze eigen demografische ondergang. Geen cent meer naar welke mohammedaan dan ook ! Dat is dé vreedzame manier om ze weg te pesten.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: