Ongehinderd door @DickSchoof lopen de terreurverheerlijkers Nederland in en uit. Plus update

h/t @Prof_DAH_Vintik

Qadri werd eerder al opgehemeld in: “Na Eindhoven, Zwolle (geboortedorp wtf happened), Rotterdam, Den Haag, Almere enAmsterdam wordt deze moordenaar nu weer geëerd in Den Haag.”

Wie is Mumtaz Qadri?

Qadri is de moordenaar van de gouverneur van de staat Punjab, Salman Taseer.

Aan het begin van vorige maand schreef ik er dit over:

Gelukkig is het merendeel gematigd

Pakistan.

Asia Bibi. Een christelijke vrouw die op een dag water ging halen met der kruik of kan bij de rivier. Zo’n riviertje waar uit gedronken wordt en de was in gedaan stel ik me voor, dat gezapig meandert tussen groene weides terwijl de lakens liggen te drogen in de vrolijke zon, of een open bruin riool in een ghetto in de derde wereld waar het enige dagelijkse water doorsijpelt. In een land als Pakistan met 97% mohammedanen (hoe zou dat nou komen, vragen die islam-apologeten zich dat nooit af, dat er niet één ander geloof/cultuur meer over is?) heb je dan hoogstwaarschijnlijk wel ergens wat moslimburen die ook dat riviertje gebruiken.

Dan hoeft er maar iets te gebeuren en het gezeur begint dat het water onrein wordt door de christin. En als je der echt iets aan wilt doen, verzin je dat ze een koran bezoedelt heeft. Daar staat de doodstraf op in Pakistan (en niet alleen in Pakistan). Asia Bibi is al jaren geleden tot de doodstraf veroordeeld en wacht daar al die tijd al op in een Pakistaanse cel. Ga er maar van uit dat dat geen pretje is om daarin als christen te moeten verblijven. De doodstraf is waarschijnlijk ook geen pretje.

Al jaren geleden stelde de gouverneur van die staat, Punjab, Salman Taseer, zelf een moslim, voor om de blasfemie-wetten van Pakistan aan te passen, omdat die dit specifieke geval toch ook wel heel ver vond gaan. Jamaat-e-islami, dat zijn die lui van die 3 miljoen moorden in Bangladesh en 300.000 verkrachtingen in 3 dagen, die hier een keldermoskeetje hebben aan de Baarsjesweg naast de Westermoskee en die het christelijke oorlogsgevallenenkruisje weg wilden hebben. Die ja. Die riepen vervolgens op om de gouverneur te vermoorden, en zo geschiedde, door zijn eigen beveiliger.

De gouverneur kon niet begraven worden, want Jamaat, die hier om de hoek in de stad van Eberhard van der Laan (en een beetje van mij) dus een moskeetje hebben, dreigden iedereen die op die begrafenis kwam op te blazen.

De moordenaar van die gouverneur werd ter dood veroordeeld. Dat dan nog wel. Deze week werd het vonnis uitgevoerd. vandaag werd Mumtaz Qadri begraven. En omdat de meeste mohammedanen gematigd zijn, kwam er bijna niemand de laatste eer bewijzen aan deze moordenaar van een gouverneur die een christelijk meisje wilde beschermen in Pakistan.

Er kwamen dus bijna 1 miljoen Pakistanen opdagen om deze moordenaar de laatste eer te bewijzen. Voor de filmpjes daarvan en de rest van het verhaal kunt u hier verder lezen >>

Meer over Asia Bibi en Mumtaz Qadri >>

Updeet:

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Ongehinderd door @DickSchoof lopen de terreurverheerlijkers Nederland in en uit. Plus update

 1. Republikein // 29/04/2016 om 01:56 //

  Een vrolijk artikel, daar wordt een mens blij van.
  Als nagedachtenis van deze vrome:
  In Eindhoven heeft John Cleese een tunneltje geopend dat versierd is met afbeeldingen van Silly Walks.
  Toeval bestaat niet.

  Like

 2. Die kerel op dat fotootje lijkt wel een beetje op George Baker.
  (little green bag)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: