Gebruik het ontwikkelingsgeld om een nuke op Niger te smijten

Pechtolds kenniswerkers

Op Agadez graag, want dat schijnt het migratieknooppunt te zijn. Ja, dat is de pest als je je bereid toont je af te laten persen, Rutte. Na de ene Abu-Bakr-al-Erdogan komt de volgende Ibrahim Yacoubou je dreigen met 1 miljoen mohammedaanse immigranten. Je bent een sukkel Rutte. Een beetje je grensbewaking uitbesteden aan lui die 5 maal daags hun handboek voor de verovering van de hele wereld opdreunen. Wat zouden die lui nou willen? Jouw grens bewaken, of heel misschien toch wat hun oorlogstheologie ze opdraagt.

Het laatste dus.

Stuur die 400 nutteloze militairen uit buurland Mali er naar toe en laat ze de vluchtelingen kolonisten route onder vuur nemen. Na een paar duizend doden hebben ze de boodschap heus wel begrepen. Zelfde voor de kust van Turkije en Libië. En omdat dat laatste land toch geen regering heeft en het van niemand is kunnen we gelijk de kuststrook inpikken. Met de olie opbrengsten van daar kunnen we een prachtig kamp inrichten om de reeds in Nederland aanwezige mohammedanen te huisvesten. Lekker in de woestijn waar ze zich thuisvoelen.

EU-miljoenen tegen migratie? Niger wil méér

Na Turkije wil ook Niger veel geld zien van de Europese Unie (EU). Het Afrikaanse land, dat fungeert als een ‘migratieknooppunt’, zegt zeker 1 miljard euro nodig te hebben om zo illegale migratie naar Europa tegen te gaan.

‘We willen financiële steun van de EU. Frankrijk en Duitsland,’ zei de minister van Buitenlandse Zaken Ibrahim Yacoubou tijdens een persconferentie in de hoofdstad van Niger, Niamey. Elsevier >>

Een schop onder je hol kun je krijgen. Doe zelf eens wat luie pigmentvlek.

Het is weer zo’n land waar de bevolking dagelijks kerken in de fik steekt. We hebben al genoeg leden van de koppensnellersideologie die beweert een religie te zijn over de vloer. Allemaal er uit en er geen één meer binnenlaten.

h/t BertG.

Comments zijn gesloten.

12 Comments on Gebruik het ontwikkelingsgeld om een nuke op Niger te smijten

 1. Op Volkel schijnen er nog een hele berg te liggen. Ik zeg ’t al jaren: Een paar uurtjes doorbijten met die F16’s en je hebt alle problemen in een tel opgelost. Of anders leer mij maar even op een straaljoekel vliegen dan doe ik het zelf wel met als bonus dat ik de helft van de BigOnes bewaar om op de terugweg Noord-Afrika en de rest van dat kutcontinent ook nog een beurt te geven. Wat zal het rustig worden op het Nieuws. In Almelo sprong er een stoplicht op groen…

  Like

 2. Welke F16’s, ze zijn al blij als ze ergens kunnen landen en niet vanzelf naar beneden storten.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/05/nederland-staat-voor-lul-f-16s-komen-door-technische-mankementen-niet-in-actie-boven-syrie/

  Like

 3. edjan // 03/05/2016 om 21:29 //

  Breinbrouwsels, doe svp ook even Turkije aan? Saoedie-Arabië misschien?
  Dank je heel hartelijk!

  Like

 4. En doe dan ook even Islamabad aan, anders gaan ze terugschieten met nukes en dat moeten we niet hebben. Maak er maar een pretpark van, parkeerplaats is ook zo afgezaagd.

  Like

 5. Ik heb gisteren wat Karvan Cevitam, soort aanmaaklimonade, in een asbak gedaan voor tegen de mieren die hier massaal binnendringen. Het leek erop dat ze er niet intrapten maar toen ik daarnet keek leek het wel op zo’n dobberboot maar dan met 1 miljoen mieren die gelukkig uit hun ogen kijkend lagen te chillen in de zoete dood. Ik denk ik meld het maar even als vervangend idee voor die Nukes, Voordeel met deze oplossing is dat de mieren niet meer naar huis kunnen bellen met dat het hier geweldig is.

  Like

 6. Bij de vorige reactie dacht ik een plaatje te hebben geplaatst. Werkt dus niet. Nog een pging.

  Like

 7. Jammer, als iemand mij even de truc vertelt om hier een plaatje te plempen weet je niet wat je ziet.

  Like

 8. Laat maar, ik heb een linkje naar Tips voor Huisvrouwen:
  http://breinbrouwsels.nl/simpele-oplossing-voor-ongewenste-zoekers/

  Like

 9. Nog even over het Grote Mierenmassacre. Misschien een leuk idee om dat dan maar te herdenken door die muts(en) die op het internet trollen dat ze de dodenherdenking niet willen herdenken want #rascisme of zo. Nog wat maizena en honing aan het recept (waar ken ik dit woord van?). En nu zie je de indringrs zich massaal van de tafel naar beneden storten. Eentje is er nog, met een spandoekje zo te zien, maar die was altijd al aan het vervelen.

  Like

 10. Zinken ze niet weg dan in die bak met siroop en maizena met honing?
  Of lukt het sommige toch nog om te ontsnappen. Zijn dan sterker dan ik dacht.
  Zal wel een zooitje worden daar dan op en rond dat tuintafeltje bij jou.

  (ik kreeg het plaatje ook al niet hier geplakt, vreemd)

  Like

 11. Op het plaatje achter mijn link kun je een zwarte zee van vastgelijmde mierendobberaars zien. Ze zinken allemaal weg. Ik denk dat ze door de limonadesiroop helemaal van het padje af raakten en die maizena, dat witte poeder, maakte natuurlijk heel wat bij die gasten los. Ze namen een snuif, kregen bovenmierlijkse krachten en ontsnapten om zich vervolgens van de tafel af te storten terwijl hun maatjes die niet onder de dope zitten gewoon via een poot afzakken. Nee, het is geen tuintafel, het is binnen. Buiten is het hullie terrein, daar ga ik ze niet met biologische weapons of mass destruction te lijf. Nog niet. Maar niet op mijn tafel of in de buurt van mijn vreten. Best zielig eigenlijk, er zaten ook kindermieren bij. Mischien geweldig item voor de NOS en zieligheidsindustrie met bijpassend gironummer? Ik heb wel een foto waarbij de mierenbeentjes in de traag vloeiende stroom siroop deinen. Kutmieren, als er een paar zijn heb je er nauwelijks last van maar nu zie je wat er gebeurt als ze met miljoenen komen! Dan maken ze van de liefste opa ter wereld de grootste moordenaar.

  Like

 12. Breinbrouwsel, waar haal je het toch allemaal vandaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: