Hongarije krijgt referendum over migrantenquotum EU

Hongarije zal dit jaar het volk laten stemmen over het door de Europese Unie (EU) toegewezen migrantenquotum. De Hoge Raad van het land, ook de Curia genoemd, heeft toestemming gegeven voor een referendum.

Het referendum wordt in september of oktober gehouden. De Hongaren mogen dan beslissen of hun land zich moet houden aan het migrantenquotum. Premier Viktor Orbán, die zich al tijden verzet tegen EU-beslissingen over migratie, kwam met het initiatief voor het referendum. Hij hoopt na de stemming zijn anti-immigratiepolitiek voort te kunnen zetten.

Elsevier >>

Capo Schulz barstte onmiddellijk in tranen uit: “Boehoe, Hongarije doet wat het zelf wil.” Ja, smerige rotmof, dat zou ieder land moeten doen. We zijn klaar met je vierde rijk, stinkende nazi. Over nazi’s gesproken, die hebben we ook niet middels verkiezingen of een referendum buiten gezet. Tijd dat we terug gaan vechten tegen de huidige bezettingsmacht U.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: