5 Mei. We zijn bezet

Nu kan de jihad in Europa volop beginnen

Op bevrijdingsdag 2016 werden we definitief bezet. Op de dodenherdenking kregen de aanhangers van het oudste nazisme onbeperkte toegang en mocht een fanatieke aanhanger van de Jodendoder uit Mekka het land toespreken.

De EU brengt Orwell in de praktijk. ‘1984’ was geen handleiding, maar zo voeren ze het wel uit. ‘Brave New World’ was geen blauwdruk, maar zo gebruiken ze hem wel.

Alle taal is omgedraaid door het Ministry of Truth. All Animals are Equal, maar EU-nimals een beetje meer.

erdogan30

Visa-vrij reizen voor hen die al 14 eeuwen Europa trachten te veroveren en daar geen geheim van maken. Visa-vrij reizen voor een land dat bij verkiezingen 180 kantoren van een oppositiepartij in de as legt. Visa-vrij reizen voor een land dat 10.000 Koerden doodt en honderdduizenden op de vlucht heeft gejaagd als was het een herhaling van de Armeense Genocide.

Het lijkt er op dat de Koerdische Genocide, het kaltstellen van journalisten, en met geweld uitschakelen van de democratische oppositie door de EU net zo bewonderd en beloond wordt als de Armeense Genocide een voorbeeld voor Hitler-Duitsland was.

Deze EU is in Duitse handen. Het is Merkel die eenzijdig Dublin opgezegd heeft, het is Merkel die de onderhandelingen met Griekenland dicteert, het is Merkel die moet bepalen hoe de nieuwe Spaanse regering er uit ziet en wat die moet doen. Het is Merkel die Rutte vertelt dat die zijn plasje nog even op moet houden. Het is Merkel die de hele wereld hier uitgenodigd heeft.

Het is Merkel die namens de EU met Erdogan onderhandelde toen die uitnodiging uit de klauwen liep. Het is Merkel die in eigen land een komiek laat vervolgen namens Erdogan. Het is Merkel die haar migratie-deal, die al helemaal niks oploste, wilde redden met visum-vrij reizen voor een ongelimiteerd aantal mohammedanen.

Het was de lakei Timmermans die vandaag mocht mededelen, wat iedereen vorige maand nog bezwoer op het vers gedolven graf van hun moeder dat dat nooit werkelijkheid zou worden, dat Turkije aan bijna alle eisen voldeed. Zomaar, out of the fucking blue. Pats. Boem.

AD: ,,Turkije heeft een indrukwekkende vooruitgang geboekt, vooral de laatste weken”, aldus vicevoorzitter van de commissie Frans Timmermans.

De afgelopen honderd jaar heeft Turkije ook enorme vooruitgang geboekt; van 25% christenen honderd jaar geleden naar minder dan 1% nu, precies dat wat islam ook met Europa voorheeft. Timmermans verkondigde deze leugen, terwijl Ebru Umar nog landarrest heeft en de lange arm van Ankara in haar huis ingebroken heeft en ze nooit meer op dat adres veilig zal kunnen wonen of gewoon in Amsterdam over straat gaan. Je moet maar durven als kwezelige jezuïet.

Er is nog veel werk te doen, maar Turkije kan het voor elkaar krijgen, zei hij verder.

En dit is hoe Turkije dat doet:

De combinatie van Duitsland en Turkije is in het verleden altijd slecht nieuws geweest voor de wijde omgeving. Duitsland en Turkije waren bondgenoten tijdens de Eerste Wereldoorlog. Duitsland en Turkije waren bondgenoten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Duitsland en Turkije waren bondgenoten tijdens de Holocaust, de Armeense Genocide, de Griekse Genocide, de Assyrische Genocide, de Koerdische Genocide. Duitsland en Turkije zijn de genocide-kampioenen van deze wereld.

Als die samen een deal maken dan weet je dat dat miljoenen slachtoffers op gaat leveren en dan moet je dat ten koste van alles voorkomen. Deze hele crisis had makkelijk voorkomen kunnen worden als de Europese landen het meest basale, het meest essentiële, het meest existentiële gedaan hadden dat elk land in de geschiedenis altijd gedaan heeft. Hun grenzen verdedigen. Maar net dát mocht niet.

Erdogan heeft het in principe slim gespeeld, maar dat kon die alleen maar doen omdat hem alle ruimte gegeven werd. Door de EU, en de VS die het prachtig vinden zo’n dolle hond aan Rusland’s zuidgrens, die ook nog eens Europa verzwakt. Erdogan heeft dan nog niet zijn begeerde deel van Syrië op kunnen eisen, maar het spel daar is nog niet gespeeld. Zijn leger stond al in Mosul (Irak), ooit verspeeld door Ataturk, maar door de Turken nog steeds beschouwd als Turks. En zijn Turkmeense jihadisten stromen nog dagelijks Syrië binnen om zich dan bij een van de honderden ‘gematigde rebellengroeperingen’ aan te sluiten. De grens tussen ISIS en de andere jihadi’s en Turkije is non-existent, en met het visum-vrij reizen -en Erdogan die bepaalt wie er allemaal een (bio-metrisch)paspoort krijgt- is ook de grens opgeheven tussen Raqqa en Amsterdam en zelfs de grens tussen Kabul en Amsterdam.

Het is onbestaanbaar dat Merkel, Timmermans en Rutte zich hier niet van bewust zijn. Ondertussen gebruikt Erdogan de door hem zelf veroorzaakte vluchtelingenstroom (met uitdrukkelijke toestemming van de NAVO, EU, VS) om enerzijds ongekende concessies van de EU los te krijgen, die net doen alsof ze daar heel zwaar over onderhandelen en geen keuze hebben, terwijl dit al de hele tijd hun plan was. Anderzijds zet Erdogan soennitische gevluchte Syriërs in om de bevolkingssamenstelling in Zuidoost-Turkije te veranderen van meerderheids-Koerdisch naar meerderheids-soennitisch-Syrisch-Turkmeens, en voor die vluchtelingenkampen omvolking-etnische zuivering betaalt de EU 6 miljard. Het gevolg van deze visum-deal zal ook zijn dat veel Koerden Turkije zullen willen verlaten. Er zijn al duizenden gedood en honderdduizenden op de vlucht, hele steden liggen in puin in Zuidoost-Turkije, in grote delen geldt al maanden een 24-uurs ‘avond’klok. De EU financiert de etnische zuivering van Koerdistan zoals de Duitsers de wapens en militaire opleiding leverden voor de Armeense Genocide en er voor zorgden dat de schuldigen na afloop konden ontkomen.

De islam is gevaarlijk, maar ook achterlijk, en dat probleem lossen we morgen op als we zouden willen. We zijn op alle fronten superieur. Het is de EU die de ondergang van Europa nastreeft. Het is de EU die onze democratie gesloopt heeft. De EU is de meester die onze volksvertegenwoordigers dienen in plaats van het volk door wie ze verkozen zijn.

We zijn bezet. Op 1 juni 2005 had het iedereen duidelijk moeten zijn. Na het Oekraïne referendum zou zelfs de grootste twijfelaar beseft moeten hebben dat we niks meer te vertellen hebben.

Het Nederlandse Volk heeft nooit toestemming gegeven voor de islamitische immigratie.

Het Nederlandse Volk heeft nooit toestemming gegeven voor de islamisering (1, 2).

Het Nederlandse Volk heeft nooit toestemming gegeven om alle grenzen open te zetten.

Het Nederlandse Volk heeft nooit toestemming gegeven om van de Gulden een Weimar-Mark te maken.

Het Nederlandse volk heeft nooit toestemming gegeven voor welke moskee dan ook die er in dit land staat.

Het Nederlandse Volk heeft nooit toestemming gegeven voor de import van het islamitische antisemitisme.

Timmermans Merkel heeft op onze dodenherdenking en bevrijdingsdag de grenzen definitief opengezet voor het nieuwe Herrenvolk.

We zijn bezet.

En dat draaien we niet terug met een referendum. We hebben de nazi’s ook niet democratisch weggestemd. Daar is bloed voor vergoten, veel bloed. Niet met een rood potlood en niet met krijt-tekeningetjes op een Brusselse stoep. Het is de hoogste tijd dat we de echte les van bevrijdingsdag beseffen:

We zijn bezet.

We zijn onze vrijheid kwijt. En als we die weer terug willen, dan zit er -ook dit keer- niks anders op.

 

 

Comments zijn gesloten.

9 Comments on 5 Mei. We zijn bezet

 1. edjan // 05/05/2016 om 10:11 //

  4 mei dodenherdenking voor al die mensen die in 40-45 gestorven zijn om van de Duitsers af te komen. Maar we zuchten alweer jaren onder de knoet van Duitsland alleen is het woord “Duitsland” stelselmatig vervangen door “Brussel” en “EU”.

  5 mei. Viering van de overgave aan de mohammedanen, in eerste instantie aan de turkse geitenneukers. De deur voor de islamisering stond blijkbaar nog niet ver genoeg open. Ik denk dat onze wereld, zoals wij die nog kennen, ergens tussen 2020 en 2025 zal verdwijnen. Maar je hebt ook nog kans, dat onze door en door corrupte overheid een oorlog aan het voorbereiden is.

  Like

 2. Dat heb ik weer, ik denk waarom is het toch overal zo stil en waarom zijn de winkels nou ineens dicht.
  Hoort dat bij 5 mei of zo, was dat vorig jaar ook zo.
  Blijkt het hemelvaartsdag te zijn, hoe moet ik dat nou weten.
  Nou, lekker dan, geen brood vandaag voor mij, niks te zuipen.

  Kan er niet een vrije dag kalender hier op de site verschijnen.
  Ik weet het namelijk nooit en ik geloof nooit dat ik de enigste ben die dit nooit weet.

  Like

 3. Zelfde probleem had ik ook al BertG. Ik merk die ‘feestdagen’ altijd pas op als ik aan een dichte deur sta.

  Like

 4. Op Hemelvaartsdag (Latijn: Ascensio Domini) wordt binnen het christendom herdacht dat Jezus Christus is opgevaren naar God, zijn vader in de hemel, negenendertig dagen na Zijn opstanding uit de dood.

  Raar dan dat ze dat een feestdag noemen, dus ze vieren eigenlijk dat hij nou echt dood is.

  Nou OK dan, over de dode niets dan goed, dus goed dat hij dood is.

  Like

 5. En vandaag zijn dus eigenlijk twee feestdagen op 1 dag. 5 mei en hemelvaart. Das handig, dat kost de werknemers dus een vrije dag.

  Like

 6. Ik heb het hele jaar vrije dagen, elke dag, dus ik weet nooit zo goed wanneer werkende mensen vrij hebben op welke datum of bij welke gelegenheid/feestdag.

  Maar normaal hadden ze er dus 2. Lekker dan als je werkt.

  Like

 7. Zeer uitgebreid verslag en een verklaring waarom wel een Marokkaanse vlag tussen hangt maar geen Joodse.
  https://jowitteroosblog.wordpress.com/2016/05/06/dodenherdenking-2016-hoogaven-utrecht/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: