Comments zijn -toch niet- gesloten

Geen zin meer in. Kost me te veel tijd. En ik ben Lieve Mona ook niet. Commenten kunt u bij de buren. Het internet is groot.

Update: Toch niet:

Dat hebben jullie dan aan Breinbrouwsels comment hieronder te danken. Het zou een misdaad zijn als ik de wereld dergelijke comments onthoud.

Had ik net willen reageren op een artikel waarin je het hebt over dat je het reageren sluit omdat je Lieve Mona niet bent en dan kun je daar niet reageren:)

https://fubar.mobi/2016/01/08/de-grootste-moordmachine-in-de-geschiedenis/comment-page-1/#comment-32324

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...
%d bloggers liken dit: