Vice-voorzitter EU-commissie: Homogene culturen afschaffen – Vermengde culturen wereldwijd

Begin er maar mee in Japan dan, krankzinnige jezuïet.

De vice-president van de EU-commissie weet het zeker: In de toekomst zullen er geen homogene culturen meer zijn. De toekomst van de mensheid is een vermengde supercultuur.

Heb je dat de Chinezen ook verteld? En, moesten ze je heel hard uitlachen?

De vice-president van de EU-commissie is een pleitbezorger van een multiculturele samenleving in Europa en wereldwijd.

Wijs eens één plek aan ter wereld waar dat werkt? En wijs maar niet naar Ede, of Molenbeek.

De Nederlander weet zeker, dat de toekomst van de mensheid niet langer uit aparte natiestaten en culturen zal bestaan, maar uit één vermengde supercultuur.

Heb je de moslims al overtuigd dat ze niet langer werelddominantie na moeten streven?

In Europa zijn er altijd migranten en vermengde culturen geweest.

Onzin. We hebben altijd een bepaald soort immigranten gehad. Joden, Hugenoten, protestanten. Hoogopgeleid vaak en bereid hard te werken en niet met de intentie ons te onderwerpen en tot slaaf te maken. De bekendste Russische immigrant, om maar een andere geloofsrichting te noemen, Czaar Peter de Grote, kwam hier om wat te leren en vertrok daarna dankbaar weer. Zo dankbaar dat de Russische vlag dezelfde kleuren heeft als die van ons. Kortom; je liegt.

Europese waarden betekent dat men de multiculturele diversiteit moet accepteren.

Wie ben jij om te bepalen wat ik móet? Besef je wel dat je helemaal niet gekozen bent? Dictatoriale trekpop. Multicultuur heeft nog helemaal nooit ergens in de geschiedenis gewerkt. Nogmaals, wijs me één werkend voorbeeld aan. Dat kun je niet. Het bestaat alleen in jouw benevelde brein en in dat van je waanzinnige vriendjes.

In sommige delen van Europa beschouwt men de multiculturele ontwikkeling van Europa als een gevaar.

Je grossiert in onzin. Niet in sommige delen, maar in alle delen. Oost-Europa kan zich de slavernij en brandschatting onder de heerschappij van jouw Ottomaanse vrinden nog goed heugen. En ook in West-Europa steekt het protest tegen jullie destructieve experiment overal de kop op en en groeit alleen maar.

Maar, volgens Timmermans, is diversiteit de toekomst van Europa. Men moet de moeilijkheden overwinnen anders kan Europa geen veilige plek zonder oorlog blijven.

Je wordt met elke zin die je uitkraamt doller. Om hier de vrede te bewaren moeten we oorlogszuchtige mohammedanen importeren die in hun veroveringshandboek de opdracht hebben staan ons de keel door te snijden. Een rare vrede stel jij je voor. We moeten half Afrika hier naar toe halen die van hun eigen continent een enorme puinzooi gemaakt hebben, omdat ze plotsklaps in brave kenniswerkers veranderen zodra ze de Middellandse Zee oversteken.

Men kan ook niet een homogene gemeenschap uit het verleden aanwijzen, “die nooit bestaan heeft” en derhalve kan men dat ook niet voor de toekomst afdwingen. 

Homogene gemeenschappen hebben in het verleden nooit bestaan. Hij zegt het echt (ook in de Engelse video-versie, die wat afwijkt van het Duits dat ik hier vertaal). Doodernstig. Alsof het waar zou zijn. Met zijn malle geaffecteerde aangeleerde zalvende horrorstemgeluid. Bloedserieus debiteren ze keer op keer de grootste onwaarheden en we laten ze er mee weg komen.

Europese cultuur en Europees erfgoed zijn slechts een sociale constructie en een ieder, die wat anders beweert, is een kleinburgerlijke (engnek), zegt de Europese politicus in een rede bij het EU Fundamental Rights Colloquium in 2015.

Europa was eeuwenlang leidend in wetenschap, cultuur en beschaving. Dat was niet slechts een sociale constructie, ja ik beweer wat anders (en ben dus een engnek), maar het gevolg van hoe wij ons door de eeuwen heen ontwikkeld hebben. En anderen, ook niet onbelangrijk, hebben zich anders ontwikkeld, er waren dus wel degelijk -tot op zekere hoogte- afgeschermde homogene culturen. De moslimwereld heeft zich anders ontwikkeld dan wij, en het gevolg daarvan is dat ze met een compleet achterlijke en vastgelopen cultuur zitten die geen enkele plaats heeft in de moderne wereld omdat de moslimwereld nog met minstens anderhalf been in de middeleeuwen staat. Over Afrika kunnen we kort zijn, dat continent heeft er voor gekozen om zich helemaal niet te ontwikkelen, en als wij daar niet langs geweest zouden zijn, leefden ze daar nu nog steeds in de steentijd.

Timmermans sprak zich er voor uit dat er in geen land, zelfs niet in “de verste uithoeken van deze planeet” homogene gemeenschappen zouden blijven bestaan.

Begin dan alsteblieft in de verste uithoek van de planeet. Kamtsjatka bijvoorbeeld, of Polyponesië.

Om dit doel zo snel mogelijk te bereiken riep hij de mede-leden van het Europees Parlement er toe op hun inspanningen te intensiveren.

Originele artikel: http://www.epochtimes.de/politik/europa/eu-kommission-vize-fordert-homogene-kulturen-abschaffen-vermischte-kulturen-weltweit-a1327296.html?tweet=1

Hier de toespraak waar het Duitse artikel op gebaseerd is:

Het is niet helemaal letterlijk hetzelfde -en mijn vertaling dus ook niet- maar dat doet niks af aan het verhaal.

Ik vind het geen punt dat die knettergek is, sommigen kiezen daarvoor, en anderen overkomt het. Maar dat deze man vrij rondloopt en niet in een dwangbuis zit, en dat dit soort gedachtegoed algemeen aanvaard is bij de boven ons gestelden, dat betekent het einde van ons. Deze man hoort in een beveiligde instelling. Hij is volslagen van jottem, en gelooft waarschijnlijk ook nog in wat die uitkraamt. Een psychiatrische inrichting heeft de macht gegrepen in dit werelddeel. Ik begreep vanaf zo’n veertig jaar geleden (ik ben vijftig) wel zo ongeveer dat de wereld niet helemaal tof in elkaar zat, maar dat ik dit soort gekte ooit mee zou maken dat had ik nooit kunnen bevroeden. Toch is het rond die tijd al in gang gezet.

jeanmonnet

 

 

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Vice-voorzitter EU-commissie: Homogene culturen afschaffen – Vermengde culturen wereldwijd

 1. Franske is nu echt knettergek geworden.Oppakken die vent en naar een kliniek met die vent

  Like

 2. Wat Frenske zegt dat ben ik al meer dan een jaar aan het verkondigen en opschrijven naar het Politieke Krapuul toe. Het is de bedoeling om de autochtone blanke bevolking uit te roeien. En vanaf 2050 komt daar nog eens de verplichte partnerkeuze bij. Dan moeten de overgebleven vrouwelijke blanken verplicht met zo’n mosselsmeerlap het bed delen.
  Frenske, du mongool vuil hoor sodemieter op met diene krapuulkop !
  .
  Op het eind van dit verhaal komt wijsgeer Frenske ons vertellen, dat het goed zou zijn als er nog 500.000 ‘Vluchtelingen’ binnengevlogen zouden worden.
  De islamitsche aap komt bij Frenske dus nu volledig uit de mouw !!!
  https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/12/05/christenen-doden-geen-probleem/

  Geliked door 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. HOE LEER IK JODEN te DODEN ? | examplewordpresscom33104

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: