Hard, snel, doortastend. Overheid grijpt in in Ede

Op 3 mei berichtten wij voor het eerst over de racistische anti-Nederlandse islamitische jihad door moslims in Ede. Volgens dagblad ‘Metro‘ is het al ruim een week geleden:

De afgelopen tijd is het herhaaldelijk onrustig in de achterstandswijk Veldhuizen. Zoals in de nacht van vrijdag op zaterdag toen nog een paar auto’s in brand vlogen. Een groep van tientallen jongeren, vooral van Marokkaanse komaf, zorgt voor ongeregeldheden rond winkelcentrum Lindenhorst dat ruim een week geleden sloot. Ook het Marokkaanse theehuis dat door hen werd bezocht is daardoor dicht. Sindsdien is het onrustig in de wijk.

En nu al gaat de politie extra politie inzetten zegt de politie die niet wil zeggen om hoeveel extra politie het gaat:

De politie heeft dit weekend besloten extra agenten die kant op te sturen. De extra agenten komen ook van buiten Ede. Hoeveel dit er zijn, wil de politie niet zeggen.

De burgemeester ontkent niet dat de uitbater van het theehuis de hand gehad heeft in de jihad. Huh wat ?

De uitbater van het theehuis heeft de onrust voorspeld, zei burgemeester Cees van der Knaap. ,,Of hij er ook de hand in heeft gehad, laat ik in het midden, maar ik ontken het niet. Ik had gehoopt dat hij meer had gesust”, aldus Van der Knaap.

Van der Knaap komt tot de ontdekking dat de jihadisten dezelfde jihadistische tactiek toepassen die in alle Europese islamitische no-go-zones wordt toegepast. In alle vooruitgeschoven veroveringsposten van de mohammedanen op het Europese continent gebruiken de moslims dezelfde tactiek, van Frankrijk tot Zweden, van Spanje tot Finland, van Italië tot Engeland.

Volgens Van der Knaap zit er een strategie achter de onrust. „Een probleem met de openbare orde is veranderd in criminele activiteiten. Ze zijn sluw met tactieken bezig. De politie is op de ene plek en vervolgens ontstaat op een hele andere plek brand.

No shit Sherlock. En daar kom je nu al achter? Een bestuurder die verantwoordelijk is voor de veiligheid van zijn burgers en die zo’n etnisch gezuiverde mohammedaanse enclave in zijn stad heeft, had daarvan op de hoogte moeten zijn. En had zich moeten laten informeren hoe dat in andere landen aangepakt wordt. Althans, in een normale situatie. In de huidige situatie worden deze vooruitgeschoven posten van de Barbaren nergens in Europa een strobreed in de weggelegd, omdat de Europese overheden ze ziet als ideaal instrument in de vuile oorlog tegen de eigen bevolkingen.

En de echte slachtoffers in deze ? Dat zijn de Marokkanen:

Stichting Samenstede, die de Marokkaanse gemeenschap in Ede vertegenwoordigt, veroordeelt de ongeregeldheden met klem. „We leven mee met de wijkbewoners. Zij zijn slachtoffer geworden van wandaden gepleegd door een groep MarokkaansNederlandse jongeren”, zeggen ze in een verklaring.

Comments zijn gesloten.
%d bloggers liken dit: