De hypocrietstoere praatjes van VVD-ers

Een tijdlang werd Halbe Zijlstra daar voor ingezet. Die mocht de rol van hardliner vervullen om te laten zien dat de VVD toch heus ook streng is op immigratie en islam. 

10 okt. 2015 – Zijlstra: asielstroom is ‘acute bedreiging’ voor welvaart … waarschuwt VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra in een interview met het AD zaterdag.

19 februari 2016 – Zijlstra: Onze manier van leven loopt gevaar. Trouw >>

Wat een beetje jammer is van de VVD, Halbe, is dat jullie met duizend tongen spreken. Je gooit een kwartje in de draaiorgelfabriek die de VVD is, drukt in welke riedel op dat moment gespeeld moet worden en het gewenste deuntje met zijn valse noten klinkt.

Onze manier van leven loopt gevaar zeg je. Dat klopt. Nog nooit in de geschiedenis zijn wij zo ernstig bedreigd geweest in ons voortbestaan. De bedreiging komt van de islam en de EU is de faciliteerder daarvan die islam inzet om de homogene natiestaten te ontmantelen, te slopen en te verwoesten. Exact het enige waar islam goed in is. Je roept wel heel populistisch iets over de islam in je stuk in Trouw, maar je weet ook heel goed dat dat verder zonder consequenties zal blijven. Het zal geen beleid worden, dat weet jij ook wel, maar misschien win je er een stemmer mee terug die naar de PVV overgestapt is. Populisme ten top in tegenstelling tot het realisme van de PVV. Op die plaatsen waar de VVD wél beleid maakt, zien we dit gebeuren:

vanaartsen2

Dát, Halbe, is de VVD in de praktijk. Zonder belemmeringen “Dood aan de Joden” kunnen scanderen in Den Haag, dát is de VVD in de praktijk. Daar stáát jouw VVD kennelijk voor.

Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag noemt het ‘positief’ dat de Schilderswijk her en der op ‘Istanbul’ lijkt. ‘Accepteer dat straks een meerderheid van de stadsbewoners een niet-westerse afkomst heeft. En handel ernaar.’ Dat zegt de burgemeester in dagblad Trouw.
En niemand, helemaal niemand van de VVD heeft ingegrepen bij de antisemiet Von Aartsen, in wiens stad de Jodenjagers met tienduizenden euro’s gefinancierd worden. Dát, Halbe, is jouw VVD.
.
De asielinstroom is een acute bedreiging voor onze welvaart beweer je in het AD, Halbe. Klopt ook. In ieder geval voor zover het mohammedanen betreft. Als hoogopgeleide Noren of Duitsers hier komen zullen we daar geen negatief effect van ondervinden. Maar het is weer een gratuite opmerking voor de bühne. Wéér eentje waarvan je weet dat die zonder consequenties zal blijven en geen beleid zal worden. Loze praatjes, gebakken lucht, van een kletskoekenbakker.
.
Het VVD beleid wat praktijk is, is dat de mohammedaanse immigratie vorig jaar een recordhoogte bereikte onder de grootste uitverkoper van Nederland in de geschiedenis, Mark Rutte. Het tegenovergestelde van wat jij de mensen wijs probeert te maken waar de VVD voor staat. Ik zou bijna zeggen dat je glashard staat te liegen, bijna. Terwijl jij de mensen in het land wijs probeert te maken dat de VVD strijd tegen de mohammedaanse immigratie-jihad, zet jouw patroon de Poorten van Europa open voor 80 miljoen Ottomanen en elke andere tapijtkruiper met de koranische opdracht om het oude continent te onderwerpen waar Erdogan een Turks paspoort aan wenst te geven.
.
En als bonus geeft Rutte 6 miljard euries aan de kalief uit Ankara om de tickets naar de Dar-el-Harb te bekostigen, de valse paspoorten te drukken, munitie te kopen om de genocide op de Koerden te voltrekken (ja jouw baas is een oorlogsmisdadiger en financiert misdaden tegen de menselijkheid, en tegen de Nederlandse bevolking), en om kerkers te exploiteren waar journalisten in wegrotten. In plaats van dat Rutte de Turkse ambassadeur in een kerker onder het Torentje smijt tot Ebru Umar vrij is, maakt die geld over naar de Ottomaniak in Istanbul. Dát, is het VVD beleid in de praktijk; een frontale aanval op Europa en haar natiestaten, en Nederland in het bijzonder. Het maakt niet uit wat je bij elkaar fabuleert en jokkebrokt, het is zichtbaar voor ieder die wil zien dat het staand VVD-beleid is om Europa een kolonie van islam te maken. Om Europa te laten brandschatten, plunderen en verkrachten door de volgers van Mohammed zoals ze bevolen is in het handboek voor de vernietiging van de mensheid, de koran. De VVD ondersteunt het streven naar een Judenrein Europa.
.
De VVD behartigt de belangen van hun vastgoedboeren-achterban die goed geld verdient aan de asielinstroom (noodlijdende vakantieparken, zoals in Oranje van Van der Most brengen in ene weer miljoenen op, leegstaande kantoorpanden worden op kosten van de belastingbetaler verbouwd voor ‘vluchtelingen’), zoals de PvdA de belangen behartigt van de zachte sector in deze industrie. Twee handen op één buik, twee kanten van dezelfde medaille, die allebei voor kortstondig eigenbelang bereid zijn onze samenleving om zeep te helpen. Gewetenloos, schaamteloos, maar niet belangeloos, én, zonder enige moraal zoals alleen in en in slechte mensen dat kunnen. Ja, daar bedoel ik nadrukkelijk ook jou mee.
.
 Zoals Halbe een toneelstukje op mag voeren als het om islam en immigratie gaat (Dijkhoff en Azmani mogen soms ook, maar dat voert te ver voor nu), zo wordt er een fossiel aan de zuidkant van het Vondelpark opgegraven als er wat kritiek op de EU moet komen om heel populistisch het anti-EU sentiment van de bevolking te bespelen. Door nota bene een oud-EU-Kommissar, Frits Bolkestein. Hoeveel pensioen ontvang je ook weer van diezelfde EU, Frits? Het is zo doorzichtig als de inbreker die niet stiekem ‘s nachts inbreekt, maar op klaarlichte dag binnenwandelt omdat dat geen argwaan wekt en niet opvalt.
.
Het was Balkenende die ons grondwettelijk uitgeleverd heeft, verdrag van Lissabon. Maar het was de VVD van Mark Rutte die onze financiële soevereiniteit gratis, gratis godverdomme, weggegeven heeft. De grootste ‘bank’roof van het Nederlandse volk in de geschiedenis, gepleegd door een VVD-er, Mark Rutte, op klaarlichte dag. Niet helemaal op klaarlichte dag, want het ESM werd er doorgejast in een demissionaire periode, zodat er nooit over gestemd hoefde te worden in de kamer (hoe ondemocratisch wil je het hebben). En dat is valsspel, dat waar de VVD, in ieder geval bij mij, inmiddels bekend om staat. Ons staatsrecht is niet helemaal uitgeschreven, een groot deel daarvan is gebaseerd op gewoonterecht, fatsoen, stilzwijgende afspraken die ‘we’ met elkaar hebben. En één daarvan is, en die is door Rutte met voeten getreden (en daarom is die de grootste uitverkoper van Nederland in de geschiedenis), dat er geen controversiële beslissingen genomen worden in demissionaire periodes. Het was een ordinaire overval. En niet op één enkel weerloos omaatje zoals mohammedanen plegen te doen, maar op het gehele Nederlandse Volk. Mark Rutte is niet alleen een oorlogsmisdadiger, maar ook de grootste dief die er ooit in dit land heeft rondgelopen. Geen loze woorden van het fossiel uit het Vondelpark kunnen dat rechtzetten.
.
En nu, omdat de rest ongeloofwaardig geworden is, schuift de VVD een nieuwe ‘Iron Lady’ naar voren. Dilan Yesilgoz.
.

Ze was al een paar keer te bewonderen in Buitenhof of iets dergelijks saais geloof ik. En zelfs een keertje op mijn eigen blog:

Dag Fubar. Dank voor je blog. Je volhardendheid siert je.
De reden dat ik niet heb gereageerd op je tweets is dat ik in principe nooit inhoudelijk reageer op anonieme twotteraars (/bloggers etc).
Het heeft verder vrij weinig te maken met de inhoud je vraag.

Hartelijke groet, Dilan

Ik ben nog wat volhardender dan je denkt, want twee jaar later (ofzo) ga ik weer lekker verder. (spreek met me af, we wonen allebei in Amsterdam, en terrasjes zijn op hun mooist in dit jaargetijde, en ik stel me voor met voor- en achternaam, maar niet op the internets… Ik ben minder lastig en meer aangenaam dan je zou denken)

Ik ben Amsterdammer en wens te weten hoe Amsterdamse Turks-Nederlandse raadsleden staan tov. de Turkse ontkenning van de Armeense Genocide, vandaar. Maar dat terzijde.

Dilan schreef een open brief in het AD aan varkensmuts-afpakker Cees van der Knaap over de gebeurtenissen in Ede. Ze woont er niet schrijft ze. Of ze er wel eens geweest is vermeldt ze niet.  Ik wel. Heel vaak zelfs, elk weekend van mijn beginnende leven. Mijn allerliefste opa en oma, van moeders kant, gingen er wonen toen ze in ’58 terugkeerden uit hun geliefde Indië, als zo ongeveer de allerlaatste Nederlanders omdat de jihad ondraaglijk geworden was. Eerst aan de Schaapsweg, toen ze wat ouder werden verhuisden ze naar een hoge flat (dat was nog nieuw en modern toen) aan de Slotlaan, op 100 meter van winkelcentrum de Lindenhorst, en hun laatste jaren sleten ze aan de Veldbeeklaan. Mijn opa, Henk, overleed twee maanden na mijn oma, Sjaan, van verdriet. Met de DAF-33 deden we op zaterdag de inkopen in het winkelcentrum. En dan moest ik eten wat de pot schaftte, spruitjes. Zondag om 4 uur begon opa te zingen: “we willen; patat kip en appelmoes”. En dan werd ik geacht mee te blèren om de eis kracht bij te zetten, en steevast hielp dat en leidde tot het gewenste resultaat. Ach ja, opa’s en oma’s, ze doen niets liever dan je dat geven wat je lekker vind😉

01

Gelukkig hebben ze niet meer mee hoeven maken waar hun destijds moderne nieuwe wijk in veranderd is. Nadat ze de jihad in Indië ontvlucht waren heeft die jihad inmiddels ook hun Ede bereikt. En de VVD van Dilan zet de deuren er wagenwijd voor open. Niet in woorden, Halbe, maar wel in daden, Von Aartsen, Rutte.

Beste Dilan. Je woorden zijn, net als die van Halbe, volledig loos. Je bedoelt het vast goed. Je bezondigt je niet aan de goedkope valse populistische inhoudsloze retoriek van Halbe die uiteindelijk uitmondt in pure leugens.

Maar, Dilan. Voordat je naar de buren wijst. Het CDA, Ede. Laten we vaststellen dat het probleem islam is. Het is jihad, het is de koranische opdracht om de ongelovigen te onderwerpen door middel van terreur. Terreur, klein en groot. Groot zijn de aanslagen, Madrid, Londen, Parijs, Brussel en al die andere islamitische moordpartijen die al minstens tot280 miljoen doden geleid hebben. Klein, maar niet minder schadelijk en ondermijnend, is de permanente en voortdurende racistische jihad die de mohammedanen uitvoeren in Ede, Gouda, en al die andere plaatsen. De overvallen op bankautomaten, juweliers en hulpeloze omaatjes, de honderden autoos die in de hens gaan waar we niks over lezen in de krant. Want hey, fuk, islamofobie moeten we niet willen met zijn allen.

Het is de islamitische opdracht.

ik heb je niet gehoord tegen de openlijke antisemiet Von Aartsen, ik heb je niet gehoord tegen Jan van Zaanen van de VVD-Utrecht. Er is geen onderscheid tussen jouw partij of de PvdA, het CDA of D66. Jullie bevorderen allemaal islam en EU.

Het is de VVD Amsterdam, waar jij lid van bent en voor in de raad zit, die de eerste stappen gezet heeft om islamkritiek te gaan verbieden. Dat, waar jij zegt tegen te ageren, mag dan niet meer uitgesproken worden. Het is mede op initiatief van jouw partijgenoot Rik Torn dat eerst registratie ingevoerd gaat worden, die op termijn onvermijdelijk zal leiden tot het strafbaarstellen van.

Je kan wel schreeuwen naar de buren, maar ik vind dat weinig geloofwaardig als je in de praktijk meestemt met Khomeiny.

islamofobie is een mythe: http://www.gatestoneinstitute.org/6327/islamophobia-fact-fiction

At the end of the 1970s, Iranian fundamentalists invented the term “Islamophobia” formed in analogy to “xenophobia”. The aim of this word was to declare Islam inviolate. Whoever crosses this border is deemed a racist. This term, which is worthy of totalitarian propaganda, is deliberately unspecific about whether it refers to a religion, a belief system or its faithful adherents around the world.  http://www.signandsight.com/features/2123.html

Ik zou nu niet graag in de schoenen staan van degenen die er toen op aandrongen om onze toon te matigen http://www.trouw.nl/tr/nl/33627/Aanslag-Charlie-Hebdo/article/detail/3831966/2015/01/18/Dit-is-een-oorlog-tegen-onze-vrijheid.dhtml

Wat heb jij gestemd, Dilan ?

Voor of tegen de registratie van vermeende islamofobie in Amsterdam? Naar mijn weten heeft de hele VVD-Amsterdam ingestemd met het begin van het monddood maken van islamkritiek in Amsterdam.

Aan welke kant sta je? Als je niet aan de kant van islam staat dien je de islamdienaars van de VVD te verlaten om je vrijheid te herwinnen. Je kan niet het één zeggen, terwijl in jouw naam het ander gedaan wordt. Dát maakt je ten enen male ongeloofwaardig. Je kan op dit moment in je carrière nog uit die carrousel stappen. Ik zou het doen. Beter een oprecht mens en je carrière (binnen de VVD) verliezen dan oneerlijk te worden.

 

VVD >>

Ik ben nog niet klaar met Dilan Yesilgoz >>

Comments zijn gesloten.

14 Comments on De hypocrietstoere praatjes van VVD-ers

 1. Nog wat Takkya (Leugens) van Halve Zoolstra.
  Een ding moet ik wel zeggen: Serieus overkomen werkt bij het ‘domme Volk’ ! Vandaar dat ik het jammer vind, dat de leugens van dit krapuul te weinig aan de orde komen.
  We zullen de huichelaar dus even naar zijn islamitische droom brengen:
  Onderdeel van mijn artikel Geert Wilders en de Landverraders (Charly Hebdo aanslag debat in de 2e kamer), betrekking hebbende op Halve Zoolstra:
  .
  VVD, Halbe Zijlstra kwam vragen wat Wilders bedoeld met de-islamiseren.
  Volgens Wilders zouden er nog binnen 2 jaar 100.000 Islamisten het land binnenkomen. En dat wil de PVV niet, Genoeg is Genoeg. Minder islam, moskeeën en islamitische scholen. Na nogmaals de vraag wat de bedoeling was kreeg Zijlstra te horen, dat hij een ‘onnozele gans’ was en een naïeve Jihadistenvriend, daarna droop Zijlstra als een geslagen hond af. Zijlstra kwam in mijn optiek in dit debat als grootste idioot naar voren.
  .
  Gehele artikel: https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/11/26/geert-wilders-en-de-landverraders/

  Like

 2. Groot Feest voor de VVD en wat een heerlijke dag moet dit zijn voor de PvdA, maar vooral voor GroenLinks, Jesse Klaver, het Hoertje van de Palestijnen. Het is zover……..de Joden zullen hun meerdere vinden. Ze zullen worden afgeslacht. Het zal een Feestdag worden voor de gehele EU waarbij de verplichte huwelijken van autochtone blanken met radicale mosselmoordenaars in het niet vallen !
  Hier voor U, met subsidie van Unicef en de EU bewerkstelligd, DE TOEKOMST: http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/25762061/___Terreurfeest__voor_kinderen_in_Gazastrook__.html

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja Fubar en dit is er dan weer zo een waar je moet knallen ! Iedereen moet dan tekeer gaan op b.v. de partijen die het verkiezen om Joodse producten te brandmerken, op partijen die Gaza willen erkennen als Staat enz. Unicef, de VN, de EU nu kun je ze laten huilen met bovenstaand filmpje. Maar als je het alleen moet doen wordt je weggelachen a la Rutte !
  De alarmbellen moeten afgaan bij de RechtsKnechten, Helaas……
  .

  Like

 4. En hier alweer een andere (veel kleinere) knaller:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25763769/___Facebook_haalt_profiel_PvdA_er_weg___.html
  In de Telegraaf. En van het commentaar maak je een verhaal. Hier is er 1 !
  .
  Mevrouw Keklik Yücel staat helemaal in haar recht om vrijheid van meningsuiting op Facebook te delen met anderen, maar ook de PvdA heeft in deze zaak boter op zijn hoofd als je ziet hoeveel aanklachten er tegen meneer Wilders zijn ingediend omtrent de minder minder Marokanen kwestie en ook dat is vrijheid van meningsuiting.

  Like

 5. “En van het commentaar maak je een verhaal. Hier is er 1 !”

  Maak jij er dan eens een goed verhaal van, moet lukken toch, en geheid dat Fubar ‘m dan zal plaatsten als het een goed verhaal is.
  Ik ben niet zo van de goede verhalen in mekaar knutselen, meer van de wat kortere reacties.

  Geliked door 1 persoon

 6. @BERT Ik schrijf voor de kat zijn Kut. (ik ben in ruste).
  .
  Goedendag Heer Graus,

  De man naar mij toe in antwoorden nog sneller als een Poema !
  Wij hebben vragen, die zowel U alsook Heer Wilders niet kunnen beantwoorden.
  Het zou mooi zijn als U ‘onze Geleerden’ in de Regering enkele vragen zou stellen waarom in de Gaza strook kinderen van 4 jaar in volle glorie en met veel feest wordt bijgebracht om ‘De Joden’ te doden !
  Voor allereerst geef ik U de betreffende video waarbij het voor de kinderen een feest is om Het Joodse Volk uit te moorden:
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/25762061/___Terreurfeest__voor_kinderen_in_Gazastrook__.html

  Kamervragen:
  1. Deze Bevrijdingsdag voorstelling, waarbij koppen ‘rollen’ is dat soms het nivelleringsfeest waar de PvdA in haar strijdkreten op doelt.
  2. Nederland heeft via de VN, Unicef de EU en nog enkele ‘vazallen des doods’ meebetaald aan dit ‘Dood de Joden Feest’. Gaan wij nu nog verder met het financieren van de moordenaars der Joden of zegt U ‘foutje, bedankt’ ?
  3. Het aanleren van ‘Het doden der Joden’ zet U dat niet een beetje aan het denken als het gaat om ‘Vluchtelingen’ en hun houding naar de Westerse maatschappij toe. Hr. Rutte in deze mogen we U erop attent maken, dat Uw ‘wegkijkbril’ op Uw neus staat !
  4. Zoals U wellicht vernomen heeft wil de Weloveredelgestrenge Heer Franske Timmermans de Nederlandse Autochtone Bevolking als het even mee zou zitten uitroeien ! Wij geven U hier een artikel met video van onze weledelgestrenge uitroeier Franske Timmermans.
  https://fubar.mobi/2016/05/08/vice-voorzitter-eu-commissie-homogene-culturen-afschaffen-vermengde-culturen-wereldwijd/
  Onze vraag in deze: Is dit soms een van de redenen waarom men Gaza kinderen aan het voorbereiden is om na de Joden ook het Nederlandse Volk uit te roeien.
  Voorts spreekt men erover om zo’n 500.000 ‘Vluchtelingen’ naar de EU te vliegen. Is het soms de bedoeling, dat een deel hiervan reeds een aanvang moet maken van het uitroeien van onze beschaving of moeten we wachten tot de 4-jarigen op leeftijd zijn ?
  5. In verband met verhuizen enzo zou het financieel prettig zijn om te weten wanneer en op welke datum deze uitroei evenementen met onthoofdingen en dat gehele nivelleringsfeest gaat plaatsvinden zowel voor het Joodse alsook het Nederlandse Volk. Kijk, dan heeft het Nederlandse Volk toch nog een keuze gehad bij hun tijdige vertrek. Toch nog iets om te Kiezen (of Verliezen).
  .
  Bij voorbaat danken wij deze Regering al om hun ‘voorkomendheid’ !

  Weledelehoogachtendheid,
  Wauso,

  Bizarre beelden van een ‘terreurfeest’ voor kinderen – VIDEO
  http://www.telegraaf.nl
  Bizarre beelden van onschuldige kinderen die tijdens een festival in de Gazastrook

  Like

 7. @Bert
  Nu wilde ik uit goedheid het bovenstaande bericht naar Graus toe publiceren. En omdat Graus zo’n dierenvriend is onder de Titel: Ik schrijf voor de Kat zijn Kut !
  Helaas…..het filmpje doet het bij mij nu in Thailand niet meer ! Een kat die niet spreken kan zou dan nog zelfs zeggen: Dat is Kut !
  Over een uurtje gaat Wauso drinken en daarna is hij van de Poes !

  Like

 8. En met de snelheid van een Puma !
  .
  Van: Graus D.J.G.
  Verzonden: dinsdag 10 mei 2016 16:56
  Aan: Willy Reiss
  Onderwerp: Re: Het doden der Joden

  Dank waarde heer Reiss, daar het niet mijn woordvoerderschap betreft leg ik uw mail voor aan de juiste portefeuillehouder.

  Groet,

  Dion Graus
  Lid Tweede Kamer der
  Staten-Generaal

  Like

 9. Doin Graus is de een van de weinige, van de PVV, die nog wel wil terug reageren op een mail.
  Alleen staat er nooit een antwoord in op jou vraag, maar altijd een beetje er omheen draaien zonder iets echt te zeggen waar het nou over zou moeten gaan.
  Dus uiteindelijk heb je er nog niks aan, en ik heb er meerdere gelezen.

  Like

 10. Ik had je 2 berichten hier boven nog niet eens gelezen.
  Maar dat bedoel ik nou, er staat niks in, in zijn reactie.
  Hij zal het door sturen want het is niet zijn portefeuille.
  Bijna gelijk aan alle andere reacties van hem. Niet mijn pakkie aan.

  Like

 11. @wauso // 10/05/2016 om 15:56

  Like

 12. Het is weer nivelleringsfeest in Amsterdam:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25764556/__Dode_A_dam_is_Belhadj__.html
  .
  GeenStijl stond over (denk ik) deze familie bol enkele jaren geleden. De tonnen subsidies vlogen de Belhady’s langs de oren en door de haren. Ze hadden een Stichting met een bestuur van 3 personen: Belhady Belhady en Belhady. In deze, de juiste volgorde. Ze organiseerdeb voetbaltoernooien van telkens 2 teams. In deze 2 teams voetbalden de volgende personen: Belhady Belhady en Belhady, Belhady Belhady en Belhady, Belhady Belhady en Belhady, Belhady Belhady en Belhady, Belhady Belhady en Belhady. En ook hier weer de juiste volgorde nemen. Wij danken U voor de Soepsiedie ! Belhady !

  Like

 13. @Bert
  Dat is niet waar. Ik heb meerdere keren met Graus contact gehad. De laatste keer over 5 april in Maastricht, dat ik hen gemist had.
  Hier heb je er nog een: https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/11/21/daar-moet-een-piemel-in/

  @Fubar
  Jullie menen steeds dat iemand een bepaalde houding moet hebben, voordat je met hem in zee gaat. Ik zeg daarom ook steeds jullie hebben geen doelstelling. Jullie zitten er om je eigen mening in te persen. En dat doet eenieder. Ik vind als je een doelstelling hebt, dan moet je daarvoor gaan. Dus wat Ebru of facebook doen of zeggen interesseert me in zoverre weinig. Ik maak gebruik van het ogenblik (Ebru) of van de diensten (Facebook). En dat voor mijn doelstelling ! Maar jullie willen op alle mogelijke terreinen wereldverbeteraar spelen ! En dat werkt niet in mijn opinie ! Dan ben je eigenlijk een soort Peter Rrrr de Vries (grapje) !
  .
  Van die Peter RRRR zou je nog wat kunnen leren ! Die zet op Twitter een boodschap: b.v. Erdogan beledigen is ‘not done’ ! En de dag erna ‘Cashing’, Euro 2.500, DWDD en/of Pauw voor de weldoordachte mening van Peter Rrrr de Vries !
  Voordat het politieke schorem zich ook maar beweegt weet ik waarom ze zich bewegen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: