PA premier Rami Hamdallah: ‘Wij volgen het pad van nazi Groot Moefti Haj Amin al-Hoesseini’

Premier van de Palestijnse Autoriteit (PA) Rami Hamdallah nam op dinsdag 10 mei 2016 deel aan de 7de Internationale Bayt al-Maqdis Islamitische Conferentie in Ramallah, Samaria, alwaar hij een zoveelste kwakkel ventileerde jegens Israël, blijkbaar op de achtergrond van haar contra-terreur acties.

In zijn toespraak riep hij de internationale gemeenschap op om actief deel te nemen aan de “verdediging” van de Arabische inwoners van Jeruzalem die geconfronteerd worden met de “illegale” activiteiten van Israël “die in strijd zijn met het internationaal recht en de mensenrechten”.

Brabosh >>

islam, nazisme en antisemitisme >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: