40.000 niet-moslimmigranten lastiggevallen in Duitse asielzoekerscentra vanwege hun religie

Tot 40.000 christenen en andere niet-islamitische vluchtelingen, die momenteel verblijven in Duitse asielzoekerscentra, worden gediscrimineerd en lastiggevallen door andere asielzoekers en zelfs bewakers, vanwege hun religie, zeggen mensenrechtenorganisaties.

01

01125De groepen die vandaag de resultaten van hun onderzoek presenteerden, interviewden tenminste 231 christelijke immigranten, van wie de meesten uit Irak, Syrië en Afghanistan kwamen.

Van hen, zei tenminste 88 procent dat ze waren lastiggevallen door moslimmigranten om hun religie, volgens Open Doors Duitsland, een groep die vervolgde christenen ondersteunt en ook deelnam aan het onderzoek.

01Ook gaf bijna 50% van de ondervraagden aan gediscrimineerd en lastiggevallen te zijn door de bewakers in de asielcentra. De meerderheid van de bewakers in deze centra is moslim volgens Duitse media.

Aanvullend onderzoek onder de 231 christelijke migranten geeft aan dat 42% van hen beledigingen ontving, 37% fysieke aanvallen, en 32% doodsbedreigingen.

01

Dit rapport is slechts het “topje van de ijsberg”, zegt het hoofd van Open Doors Duitsland en voegt er aan toe dat er “angst en paniek” onder de niet-moslimse nieuwkomers heerst, zo schrijft Deutsche Welle.

bijbel-koran4Volgens AVC (Actie voor Bedreigde Christenen en de Nooddruftigen), die ook meedeed aan  het onderzoek worden er tot 40.000 christelijke vluchtelingen en leden van andere religieuze minderheden bedreigd om hun religieuze overtuiging in Duitse asielcentra, zo bericht Bild.

Vrouwen die gered zijn uit de slavernij van Islamitische Staat in Raqqa zeggen “dat ze nog steeds onbeschermd zijn” en komen zelfs hun vroegere slavenhouders tegen in de vluchtelingenkampen, zegt Karl Hafen van de internationale Society for Human Rights in Frankfurt.

01

“Ik heb christelijke families gezien die ‘vrijwillig’ weer terugkeerden (naar huis) vanwege de bedreigingen”,  vertelde Paulus Kurt van het Center for Oriental Christians in Germany.

Christelijke vluchteling Fadi S. van Syrië, die deelnam aan de conferentie, zei dat toen hij arriveerde in een Duits vluchtelingenkamp hij “geschokt” was om er dezelfde moslimfundamentalisten aan te treffen voor wie hij gevlucht was.

`01

Duitse wetgeving is op dit moment niet in staat om met de situatie om te gaan volgens de mensenrechtenorganisaties. Ze riepen Berlijn op om de apartheid in te voeren en christelijke en islamitische vluchtelingen van elkaar te scheiden. Ook moeten degenen die vervolgd worden een aparte accommodatie krijgen, voegden ze er aan toe. (misschien moet je de mohammedaanse christenjagers gewoon het land uittrappen, Fub)

Een overweldigende 1.1 miljoen asielzoekers arriveerden in het land in 2015 en in 2016 zullen dat er nog meer zijn.

Duitse burgers zijn bezorgd over de toekomst op het moment dat 81% van de inwoners van het land zegt dat de immigratiecrisis “out of control” is onder leiding van kanselier Angela Merkel, volgens een peiling uit februari.

bisschop mosul

Originele artikel: https://www.rt.com/news/342457-christian-refugees-danger-muslims/

 

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: