Engeland geeft 3 miljard ontwikkelingshulp aan de 10 meest corrupte landen ter wereld

Britse belastingbetalers hebben bijna 3 miljard belastinggeld opgehoest voor de tien meest corrupte landen ter wereld sinds David Cameron de macht greep.

Deze schokkende onthulling kwam nadat Cameron gefilmd werd terwijl die Afghanistan en Nigeria afdeed als “fantastisch corrupt” – ondanks dat die er elk jaar 435 miljoen Pound naar toe stuurt, een getal dat met 35% gestegen is sinds de Tories aan de macht kwamen in 2010.

In totaal is er onder deze premier 2,7 miljard pond verstuurt naar landen in de top-10 van de lijst van meest corrupte landen, waaronder instabiele, agressieve en door oorlog verscheurde landen als Noord-Korea, Irak, Libië en Somalië.

Deze beschamende onthulling komt op het moment dat Cameron een anti-corruptie-top bijwoont in Londen, die ook bijgewoond wordt door de woedende president van Nigeria en de leider van Afghanistan.

Verder lezen in Engels bij The Express >>

Als je dacht dat die Engelsen gek zijn. Wij financieren onze eigen moordenaars:

Welke landen ontvangen ontwikkelingshulp (2011-2012, met PVV als gedoger)

01Allemaal islamitische landen (minus Mozambique en de helft van Kenia). We sponsoren godverdomme de islam met miljarden per jaar. Welke idioot financiert zijn eigen moordenaar?

Bron >>

Dossier Ontwikkelingshulp >>

 

 

 

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Engeland geeft 3 miljard ontwikkelingshulp aan de 10 meest corrupte landen ter wereld

  1. Om de burger van welk land dan ook te kunnen beroven moet er een geldstroom op gang komen. Meer dan de helft van al dit geld in deze stromen welke door welke overheid dan ook geïnitieerd worden wordt onderweg naar haar bestemming geroofd. Als er niet geroofd kan worden is er géén geldstroom.

    De roofstromen ontstaan altijd door bruikbare emoties te misbruiken uit de volksmennerij. We hebben het dan over zieligheidsjanken, jaloeziekrijsen, wiedergutmachung, neusvliegen, vrijheidsstrijden en hongerlijden. Dus negertjes met een vlieg op de neus, verdronken jongetjes en zelfs de hongersnood in landen waar het onkruid en de sperciebonen welig tieren en tegen de plinten aan klotsen en die over precies 43 dagen is voorspeld door subsidiesponspostbusbedrijven.

    De rovers verdelen dit geld vervolgens onder elkaar waarbij de bekende katvangers en waterpompenbouwers van alles de schuld krijgen tegen hooguit 10% van de buit en de meest voor de hand liggenden buiten beeld blijven als ze maar onder de nickname van een voetballer in de Panama Papers staan. Buiten dit beeld dan want op de televisie en in de krant zijn ze vaak te vinden. Mensen die dit aan de kaak proberen te stellen worden altijd voor nazi’s, fascisten, populisten uitgescholden, krijgen een aluhoedje op, worden iets hoogs bij een NGO en weigeren huur te betalen of kunnen na enige tijd het leven niet meer aan.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: