Belgische leger leidt jihadisten op

We zijn zo onvoorstelbaar naïef met zijn allen. We laten aanhangers van een ideologie die de expliciete doelstelling heeft ons te onderwerpen toe op al die cruciale posities, waar ze ons daadwerkelijk kunnen onderwerpen. We geven ze wapens, leiden ze op in het leger. Geven ze toegang tot de politiek, het onderwijs, de voedselvoorziening, de gezondheidszorg. En als gevolg daarvan zullen onze straten binnenkort bezaaid zijn met onze eigen lijken. Madrid, Londen, Parijs, Brussel, het is slechts het begin. Het zal niet ophouden maar alleen maar meer worden. Maar alleen maar omdat wij ze de kans geven. Ondanks alle waarschuwingen, elke keer weer.

3-09-2015:

01

 

12-05-2015:

01

Vandaag:

Een zestigtal militairen die tekenen tonen van radicalisering worden opgevolgd door de militaire inlichtingendiensten. Dat schrijven de kranten La Libre Belgique en La Derniere Heure op basis van een parlementaire vraag aan minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA). HLN >>

erdogan15

Vandeput meldde dat ,,de inlichtingendienst 55 soldaten en vijf onderofficieren die zijn geïdentificeerd als geradicaliseerde moslims, in de gaten houdt. Daarbij wordt gekeken of de ideeën of het gedrag van personeel is strijd is met de waarden of de missies van het Belgische leger”, aldus de bewindsman. Telegraaf >>

01

 

Waarom ontslaat België radicale moslims in het leger niet?

Na de onthulling dat er op luchthaven Zaventem tientallen IS-sympathisanten werken, blijken ook in het Belgische leger geradicaliseerde moslims rond te lopen. Toch worden ze niet zomaar ontslagen.

Toch zijn er nog geen geradicaliseerde militairen ontslagen en is geen enkele militair afgewezen als gevolg van moslimextremisme, omdat de Belgische grondwet vrijheid van godsdienst waarborgt, ook in het leger.

Schandelijk
Barbara Pas van het Vlaams Belang stuurde de kamervragen in. Ze noemt het daarin ‘schandelijk’ dat ‘het Belgisch leger moslimfundamentalisten de nodige militaire kennis en vaardigheden bijbrengt die naderhand tegen ons gebruikt worden.’ Elsevier >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: