Moskee Boskoop huichelt excuses

De Arrahman-moskee in Boskoop heeft in een brief excuses aangeboden aan omwonenden voor de komst van gastprediker Tarik Chadlioui. De moskee heeft tevens besloten om geen personen meer uit te nodigen die de buurt in verlegenheid zouden kunnen brengen. AD >>

Voor een ideologie waarvan de woordvoerders verplicht moeten liegen tegen niet-aanhangers om die ideologie te beschermen, zijn ze er toch niet zo heel bedreven in. Ze hebben geen problemen met de prediker, maar wel dat zijn aanwezigheid de moskee in verlegenheid heeft gebracht.

Op 26 april schreef ik er dit over:

01

Moskeeën in Nederland >>

Moskeeën zijn kazernes >>

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Moskee Boskoop huichelt excuses

  1. Hoe zeer de multi culti al heeft toegeslagen blijkt uit het onderstaande politiebericht van de politie in Spaarndam. Agenten werden gewaarschuwd dat er in de buurt van een supermarkt een man rond liep met bloed aan de handen. Nader onderzoek wees uit dat de man kort daarvoor een schaap op straat had geslacht ( de keel had door gesneden). De man beweerde het schaap te hebben gekocht, maar het bleek dat het kort daarvoor uit een wei was gestolen.
    http://www.geennieuws.com/2016/05/man-slacht-schaap-op-straat-en-nu-u-nog/#comments

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: