Twaalf thuishulpen Apeldoorn regelen het zelf wel: weg met managers, directeuren en dure auto’s

APELDOORN – Door alle bezuinigingen op de zorg leven veel thuiszorgmedewerkers in onzekerheid. Twaalf thuishulpen in Apeldoorn zijn het zat en hebben het heft in eigen handen genomen. Ze hebben als eerste in Nederland een thuiszorgcoöperatie opgericht.

Geen dure leasewagens, managers of directie, maar gewoon zorg voor de cliënt. Dat is wat twaalf vrouwen in Apeldoorn aanbieden.

Ze regelen de zorg en de planning zelf. Alleen de administratie is uitbesteed aan de organisatie ‘Helpgewoon’. Vanaf 1 juni start het dozijn thuiszorgmedewerkers met het verzorgen van ongeveer tachtig cliënten.

De Gelderlander >>

De Zorg >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: