Tsjetsjeense mohammedanen snijden Jezidi’s in stukken in Duitsland

Bielefeld – een massale vechtpartij brak zaterdagavond uit tussen Tsjetsjenen en Jezidi’s bij een Duits vluchtelingenkamp.

Er zouden 30 mensen meegedaan hebben aan de vechtpartij en vijf moesten met zware verwondingen behandeld worden in het ziekenhuis. De gewonden bleken Jezidi’s te zijn zo bericht het Westfalen-Blatt.

De knokpartij werd begonnen door islamitisch Tsjetsjeense christenjagers die bewapend waren met stokken en messen volgens de Neue Westfälische. Politieversterking moest er aan te pas komen om verder geweld te voorkomen. De moorddadige mohammedanen zijn echter nog niet opgepakt.

Christenen en Jezidi’s worden regelmatig aangevallen door moslimkolonisten in Duitse vluchtelingenkampen. Het is echter onduidelijk of de Tsjetsjeense misdadigers ook ‘vluchtelingen’ zijn.

De activistengroep “Jezidi’s Wereldwijd” die zorg verleent aan vluchtelingen in Griekenland weerspreekt de berichten dat er sprake zou zijn van een massale vechtpartij, het zou een hinderlaag geweest zijn door de Tsjetsjeense muzelmaniakken die de Jezidi’s naar buiten gelokt hadden om ze dan aan te vallen met stokken en messen.

Originele artikel: http://ezidipress.com/en/bielefeld-mass-brawl-between-chechens-and-ezidis-at-german-refugee-hostel/

h/t:

Vluchtelingen opvangen is een goede zaak. Van de Filipijnen tot Nigeria maakt de islam jacht op christenen en niet-moslims, omdat de Joden al op zijn. De islam genocideert jaarlijks 150.000 christenen. Christenen en homo’s zouden wij ruimhartig op moeten vangen. Maar we moeten geen enkele genade hebben voor de genocideplegers van de bloedgod allah. Deze moordlustigen hebben al 56 landen op Aarde etnisch gezuiverd. En dat moet stoppen. #Stopislam en #GrenzenDicht ! De slachtoffers van islam moeten we opvangen, maar niet één van de mohammedaanse daders.

En start met de bevrijding van de door islam gegijzelde landen.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Tsjetsjeense mohammedanen snijden Jezidi’s in stukken in Duitsland

  1. Europa moet nu even gedestabiliseerd worden. Dat is nodig want het is een doorn in het oog dat de huidige zeer verwende bevolking nier meer braaf het voer willen vreten dat door De Herders wordt geproduceerd. Of de geneesmiddelen niet meer klakkeloos in d’r lijf stoppen, van ook weer diezelfde Herders. En een beetje democratietje gaan lopen spelen en tokkiepartijen gaan oprichten om De Herders het paradijs uit te kunnen meningsuiten. En ze staan ook nooit meer met de pet in de hand aan de kant van de weg met braaf het hoofd gebogen terwijl De Herders langsrazen met hun Testosterossas met een klein jongetje onder handbereik. En ze hebben tegenwoordig vaak net zoveel poen als De Herders en dat moet helemaal afgelopen zijn. Dus importeren ze gewoon nieuw en Vers Volk dat het gewend is om aan de kant van de weg te staan en heel goed kan luisteren en dus uitstekend geschikt is om de oorspronkelijke volkeren het luisteren bij te brengen. Misschien is er nog tijd om een boot te bouwen en 1 varken en 1 hond, 1 homo en 1 blondine in te laden en weg te wezen tot de dag dat je een duif met een takje ziet vliegen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: