Mohammedanen maken de zorg kapot en onze ouderen krijgen de schuld

Of de mohammedaanse invasanten nou 7 miljard per jaar kosten, Nyfer onderzoek.

Of 240 miljard in 40 jaar, Elsevier.

En we nu per jaar daar bovenop nog eens 5 miljard per jaar kwijt zijn aan asielopvang, Fubar.

Het moet ergens van betaald worden. En bejaarden slaan nou eenmaal niet met hun rollator of stoma van zich af, dus die kun je straffeloos beroven en mishandelen. Eerst moesten ze hun verzorgingshuizen uit omdat dat geld aan de invasie besteed moest worden en het nieuwe Herrenvolk woonruimte nodig had. En nu krijgen ze geen zorg meer, terwijl het voor het leger van jongemannen in de AZC-s gratis is.

Kwetsbare bejaarden moeten nu naar de eerste hulp bij ziekenhuizen.

Uit landelijke cijfers blijkt dat het aantal patiënten dat jaarlijks bij de Spoedeisende Hulp belandt, ongeveer gelijk blijft: twee miljoen per jaar. Maar de patiënten hebben wel steeds vaker complexe en dus tijdrovende problemen. Het zijn de mensen die vroeger in een verzorgingshuis of verpleeghuis woonden, maar nu als gevolg van overheidsbeleid langer thuis blijven.

Dat overheidsbeleid is de grote boosdoener volgens de briefschrijvers. Dat bijna de helft van de verzorgingshuizen moet sluiten, is voelbaar op de spoedeisende hulp: ‘Huisartsen worden soms radeloos van machteloosheid omdat ze een zieke oudere patiënt thuis niet meer kunnen managen; de enige oplossing is dan nog het ziekenhuis’. Trouw >>

En nu is het dan te druk op de spoedeisende hulp en heeft die geen keus dan steeds vaker een opnamestop af te kondigen. Ook is het aantal spoedzorgafdelingen teruggebracht van 94 in 2012 naar 88 nu als gevolg van fusies.

Pim Fortuyn riep het al, de PVV roept het, maar de schaalvergrotingsfundamentalisten van de marktwerking die geen marktwerking is gaan maar door. En in het onderwijs is het al niet anders.

Wat in alle Amsterdamse ziekenhuizen altijd hetzelfde is, is dat de spoedeisende hulp altijd vol zit met mohammedanen met een snotkind, met een loopneus, of met een blauw plekje waar mijn moeder vroeger een snoepje op deed of een geneeskrachtig kusje waarna ik weer verder buiten kon spelen.

Maar nee hoor. Het komt doordat onze bejaarden zo’n overdadig beroep op de spoedeisende afdelingen doen dat die steeds vaker genoodzaakt zijn een opnamestop af te kondigen.

En ondertussen:

Hemeltergend schrijnend om te janken. Hoe kan Nederland dit laten gebeuren? Hebben al die PvdA- en VVD-stemmers en andere stemmers op de verschillende onderafdelingen van de Eenheidspartij Sloop Nederland dan geen ouders? Denken ze dat ze zelf nooit oud zullen worden? Hoe kunnen jullie toestaan dat de hele welvaarts- en verzorgingsstaat gesloopt wordt door de mohammedaanse invasie?

Of denken we soms dat dit de oplossing is:

Pia Dijkstra gaat zich hard maken voor een pil voor vrijwillige levensbeëindiging en komt nog dit jaar met een wetsvoorstel dat het senioren mogelijk moet maken hun leven te beëindigen als ze er zelf helemaal klaar mee zijn en er echt niets meer van kunnen verwachten. Dat kondigde ze zondagavond aan in Nieuwzuur. Deze mensen zijn met de huidige euthanasiewet niet geholpen, omdat die alleen uit medisch perspectief kijkt.

Eerst maakt de overheid het leven van onze ouderen onmogelijk en dan “als ze er zelf helemaal klaar mee zijn en er echt niets meer van kunnen verwachten“, dan biedt onze overheid ze zelfmoord aan.

Niemand in Nederland geeft een betere ‘samenvatting’ van de draconische kaalslag in de zorg die vooral dit kabinet pleegt – maar ik zal zeker VVDer Hoogervorst ook nooit vergeten – dan Fleur Agema. Heldin der heldinnen !

De Zorg >>

Comments zijn gesloten.

11 Comments on Mohammedanen maken de zorg kapot en onze ouderen krijgen de schuld

 1. Hier precies hetzelfde.
  Loop een wachtkamer van een huisarts binnen en tel de witte koppies maar, meer dan 1 hand heb je niet nodig.
  De apotheek hetzelfde verhaal, en nou heb ik niet de indruk dat het in mijn buurt vergeven is van de mossels, maar zodra de recepten zijn af te halen loopt het helemaal vol met mossels.
  Zo druk dat er nauwelijks nog plaats is en je al snel een uurtje kwijt bent.
  Als ik iets moet ophalen, dan doe ik dat om 08:15, dan is het te doen als 1ste bezoeker.
  En waar ze allemaal vandaan komen zo ineens, blijft voor mij een raadsel want zoveel wonen er hier niet (volgens mij) en overal zijn apotheken.
  Of ze zitten allemaal de hele dag binnen en wonen er meer hier in de buurt dan ik vermoed.

  Maar geef de ouderen maar de schuld, die verweren zich toch niet meer.
  Makkelijke doelgroep en een nog makkelijker slachtoffer.

  Like

 2. Ik had dit er uitgeknipt, want een persoonlijke jammerklacht helpt een stukje niet. Maar:

  Soms kan een ziekenhuis maar beter wel fuseren of in het geval van het Lucas Andreas (nu gefuseerd met het OLVG) maar beter rücksichtloss tegen de vlakte gesmeten worden. Ik som op uit eigen ervaring; botbreuk in mijn duim niet geconstateerd, drie maanden met een gebroken sleutelbeen laten lopen waar toch echt een pen in moest, gebroken knieschijf waar een ring om moest om bij elkaar te houden niet geopereerd omdat ze de MRI-s kwijt gemaakt hadden, en halstarrig ontkend dat rugwervel L1 verbrijzeld was en de bovenliggende tussenwervelschijf foetsie. Dat OLVG, wat nu het Lucas heeft overgenomen daar moet je een half jaar wachten voor je überhaupt een consult kan krijgen of je een MRI-masjien in mag, maar het Slotervaart wat alleen maar afgebrand is in de pers de afgelopen jaren omdat het geleid werd door een corrupte Turkse, daar kan ik over twee weken door een MRI als ik even rechtstreeks met de chirurg bel.

  Like

 3. Ik zit het net te lezen en je hebt het alweer aangepast, je artikel.

  Ik blijf me verbazen over hoe breekbaar sommige mensen zijn, is er eigenlijk iets wat jij nog niet gebroken of verbrijzeld heb.
  Of je moet stuntman ergens bij zijn, dan snap ik het nog.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik vraag dit niet zomaar, of jij misschien stuntman bent, omdat ik toch ook wel heel raar op me bek ben gegaan met me dronken kop.
  Zo als van trappetjes af fietsen, zonder dat je weet dat het een trapje was en dan ook nog onder onder een auto belanden die er net aankomt.
  Daarna wakker worden in een ziekenhuis en helemaal niks mankeren en weer naar huis lopen nadat ik me fiets weer opgehaald heb die de politie ergens opgeborgen had.
  Ik bedoel maar.

  Like

 5. Ik breek onder de malste omstandigheden. Mijn eerste gebroken rib was in een kroeg, iemand viel een vriend van me aan, ik dook er tussen en kreeg een beuk in mijn ribben.

  De tweede gebroken rib was ook bij een kroeg, er was net een nieuwe barman en die kende me niet. Het ging er altijd nogal grof aan toe, een Hells Angels kroeg en toen ik na sluitingstijd netjes een glas bier terugbracht, wat normaal was, want wij bleven vaak tot uren na sluitingstijd, gaf die me een beuk om duidelijk te maken dat het sluitingstijd was. Krak.

  Een volgende was geen drank bij in het spel, het was mijn eerste klandizie in een nieuw vaarseizoen, iets voor ik eigenlijk altijd begon. te vroeg eigenlijk. Boot nog niet helemaal klaar dus haast. Ik moest iets pakken van een andere boot, vuilnisbak ofzo en ipv. om te lopen sprong ik op het tussenliggende houtvlot, maar daar groeide nog alg op, was nog niet met de hogedruk gedaan dat jaar. Dus ik gleed uit en er stak betonijzer uit. pats precies op de rib voor mijn hart, anders had die als een staak door mijn hart geprikt.

  Knieschijf had ik tegen een Amsterdammertje opgefietst, ik nam de bocht iets te krap.

  Mijn wervel heb ik gebroken achter de muur waar ik nu tegen op kijk. daar zit mijn trap en ik had mijn handen vol met tassen, ik stapte net scheef op de laatste trede, gleed uit en had mijn handen vol en kon me niet vastgrijpen en toen lag ik beneden.

  Eén van mijn sleutelbeen breuken komt omdat ik tegen een onverwacht overstekende junkie opfietste op De Dam, klap op de stoeprand. Maar ik heb ook wel eens een rib gebroken terwijl ik op een tafel lag om een spuit in mijn bil gedouwd te krijgen en ik me omdraaide om er weer af te klauteren. Gewoon zomaar, krak.

  Botontkalking, osteoporose, oudemensenziekte.

  Vitamine D en kalkgebrek is meestal de oorzaak, maar mijn breuken begonnen toen ik nog een bootverhuurbedrijfje had, aan zon geen gebrek, ik was de hele dag buiten in de zon op het water en bruiner dan Sylvana Simons 😛

  Tegenwoordig vreet ik overdreven goed, slik er wat extra vitamines bij, veel melk, regelmatig vette vis (vitamine-D) en nog zo wat. Beter gaat het er niet van worden maar hopelijk vertraagt het de verslechtering. En wat voorzichtiger doen dan ik gewend ben.

  Like

 6. Dat valt dan weer mee allemaal, ik dacht dat het veel erger was.
  Ik lees je site al enige tijd en dacht dat je inmiddels elk botje al een keer gebroken had.
  Gebroken rug en zo, lopend op krukken.
  Als botontkalking, osteoporose en zo voorkomt in jouw familie, dan kan je daar zomaar last van hebben, ongeacht je leeftijd.
  In mijn familie bestaan er niet eens mensen die griep krijgen, dus ik heb werkelijk waar nooit ergens last van.

  Like

 7. Ik wou bijna schrijven, Evil Knevil is er niks bij vergeleken met jouw als ik dat zo lees.

  Like

 8. Iets van 30 breuken in totaal denk ik. Knieschijf in vijfen, duim, rechter sleutelbeen 4 breuken (opgelopen als 2 x 2), linker 1, rugwervel uit elkaar gespat toen tussenwervel er in geponst werd, de rest zijn ribben maar die breek ik dan gelijk op meerdere plaatsen meestal, dus dat telt lekker aan.

  Like

 9. edjan // 26/05/2016 om 12:10 //

  Fubar, sorry voor mijn geschoolmeester maar je kunt beter niet teveel melk drinken. Of laat het maar helemaal staan.

  Like

 10. Daar denkt de juf van de osteoropose kliniek anders over.

  Like

 11. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Eerst worden hun pensioenen geroofd en nu hun ziekenzorg aan miljarden “immigranten” besteed!
  Dit is PURE genocide van het eigen volk!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Mohammedanen maken de zorg kapot en onze ouderen krijgen de schuld « Ronnydeemobile's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: